- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Bende dün doktorumla görüştüm TSH yüksek çıkmış biraz levatrom verdi bugün heryer kapalı yarın alıp baslicam ilacımin bitmesine 10 gün kaldı adetten sonra ilaçlara başlayacağım büyük ihtimal 20-25 gün içinde tahminim bir qksilik olmazsa transfer olucam gibiAmin amin kuzum. Bak araştırırken bir kaç tane şöyle yorum buldum akadınlar kulubünde.Rabbim bana da nasip eder inşalah
Amin amin kuzum tek olsun bizim olsun ❤Edacım inşallah ikiz olur seninkiler hayalin gerçek olsun inşallah. Düne kadar değerim ikiz gibiydi dünkü streste tek olsun benim olsun derdine düştüm Allah kimseye o stresi yaşatmasın hayırlısı neyse o olsun
Çok az kalmış kuzum, çok heyecanlıBende dün doktorumla görüştüm TSH yüksek çıkmış biraz levatrom verdi bugün heryer kapalı yarın alıp baslicam ilacımin bitmesine 10 gün kaldı adetten sonra ilaçlara başlayacağım büyük ihtimal 20-25 gün içinde tahminim bir qksilik olmazsa transfer olucam gibi
Evet canım inşallah benim tahminime göre öyle çabuk ilerliyor herşey hazır olunca sadece ilaç takvisyesi kalıyor donasyon olduğu için daha iyi oluyor hızlı bir şekilde Amin Amin çok Amin inşallahÇok az kalmış kuzum, çok heyecanlı❤ hayırla ol inşallah transferini bebişine kavuş
Ekledim kuzum❤. Yaş bilgini de alabilir miyi
Günaydın canım amin inşallahSeninde kutlu olsun
31 yaşındayımEkledim kuzum❤. Yaş bilgini de alabilir miyim?
Günaydın aysecim hoş geldin sayfaya umarım herşey gönlünce olur sende de pozitifi görürüz inşallahGünaydın herkese :) dünden beri sayfalarca sizi okuyorum ne güzel bi topluluk olmuş. Maşallah herkese Rabbim hamile olanlara sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin. Diğer arkadaşlarada bol sabır diliyorum.
Bende dün transfer oldum beni de eklerseniz sevinirim :)
Yaş 28 4.transfer 2 tane 5. Gün 4aa kalitede embriyo transferi yapıldı.
Hoşbuldum :) teşekkür ederim inşallahGünaydın aysecim hoş geldin sayfaya umarım herşey gönlünce olur sende de pozitifi görürüz inşallahHayırlı olsun
Hoşbuldum :) teşekkür ederim inşallah
Kocaeli üniversitesinde oldumİnşallah canım hangi hastanede oldun transfer
Hoşgeldin canım aramıza ❤Günaydın herkese :) dünden beri sayfalarca sizi okuyorum ne güzel bi topluluk olmuş. Maşallah herkese Rabbim hamile olanlara sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin. Diğer arkadaşlarada bol sabır diliyorum.
Bende dün transfer oldum beni de eklerseniz sevinirim :)
Yaş 28 4.transfer 2 tane 5. Gün 4aa kalitede embriyo transferi yapıldı.
Canım kan testi sonucunu bekliyoruz ❤ yükselen minik bir değer görmeyi umut ediyorumKızlar Dijital test yaptım negativ çıktı bide bugun hafif kahverengi gibi lekelenme yaşadım . 11 ci gün tutunmuş olma ihtimali varmı acaba ? Yarın kan testinde artık kesin sonuç alırız ama umidim kalmadı artık
Kuzum bugün de yaptın mı idrar testi26 nisanda vereceğim ama o güne kadar nasıl duracağım artık bilmiyorum. Negatife döner diye korkuyorum bira
Canım çok teşekkür ederim ama beni ayın 21 i olarak eklemişim 22 si olacaktıHoşgeldin canım aramıza ❤seni uğurlu tablomuza ekledim inşallah birlikte alacağız pozitif haberlerini
Bemde 0 cesaret .adete kadar bekliycem sanirim
Hemen düzelttim canım ❤Canım çok teşekkür ederim ama beni ayın 21 i olarak eklemişim 22 si olacaktı
Canım sen nasılsın? Nasıl gidiyorhep böyle güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
İnşallah geç tutunma gibi duruyor testi tekrarladığında ki artış oranı önemli içini ferah tutmaya çalışKızlar kanda pozitif çıktım 13.6 12 günüm ne demem oluyo sizce geç mi tutundu acaba dun kahverengi lekelenmem oldu şutfen guzel bişeyler soyleyin