Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh çok tatlısın aday olma fikri bile güzel geldi şuan. Teşekkür ederim
Kanama durdu ama kahverengi lekemsi şeyler oldu dün ki gibi gelmiyor tedirginim ama gece 5 kez lavaboya kalktımCanım kanaman durdu mu dün gece soracaktım unutmuşum aklımdasın
Çok sağol canım benim çevremde kimse bilmiyor merak eden birilerinin olması çok güzelCanım kanaman durdu mu dün gece soracaktım unutmuşum aklımdasın
dün gece alıntılayıp sormayı unutmuşum alıntıyı ekle butonunu görünce kimi alıntıladım diye bakınca sana sormak istediğim aklıma geldi. Umarım iyisindirÇok sağol canım benim çevremde kimse bilmiyor merak eden birilerinin olması çok güzel
Sen iki nisan transfer olmuşsun doktoruna gittin mi kese içinKanama durdu ama kahverengi lekemsi şeyler oldu dün ki gibi gelmiyor tedirginim ama gece 5 kez lavaboya kalktım
İkizde 500 den fazla çıkıyor kuzum senin son değerin ne ?Baktın mı benim 10.51 falandı baya yüksekti ikizlere hamileyken çünkü inşallah artar ikizdir .İkiz diyorum 500den sonra atak yapmışlsr, ikisi de kendisini göstermiş
İnşallah pozitifi göreceksin Nisan ayı bol gebişli bir ay oldu ben yedinci gün test yapmıştım, ne zaman yapmayı düşünüyorsun kaçıncı gün embriyosuMerhabalar Güzel hanımlar, Bayramımız kutlu olsun hepimizin bende 16 Nisanda transfer oldum. Bugün 7. Günümdeyim. Gergin heyecanlı bekleyişimiz devam etmekte.. Belki beni sakinleştirir diye aranıza katılmak istedim.
Geçmiş gitmiş olsun canım burda birbirimizi desteklemek için varız hepimiz aynı yoldayız yalnız değilsinÇok sağol canım benim çevremde kimse bilmiyor merak eden birilerinin olması çok güzel
Ahh Rabbim o mucizesini bize de göstersin inşaallah 5. Gün embriyosu 10. Gün test yapmayı planlıyorum.. Cuma günü nasip olursa..İnşallah pozitifi göreceksin Nisan ayı bol gebişli bir ay oldu ben yedinci gün test yapmıştım, ne zaman yapmayı düşünüyorsun kaçıncı gün embriyosu
Kutlu olsuunnnnnn Bayramımız ❤❤❤Günaydın kızlar hadi bugün bir kere daha hamile olduğumuzu kendimize hatırlatalım vay be yıllarca bekledik çok yorulduk çok şükür kavuştuk artık aynı bedendeyiz diyelim vee içimizdeki çocuğun bayramı kutlu olsun
hoşgelmişş sefa getirmiş ❤
Hoşgeldin canım aramıza ❤ Canım ilk sayfada ilk yorumda bir tablo var bana ordaki bilgilerini verebilir misin? Seni uğurlu tablomuza ekleyeyim birlikte hamiş haberini alacağız inş'ALLAHMerhabalar Güzel hanımlar, Bayramımız kutlu olsun hepimizin bende 16 Nisanda transfer oldum. Bugün 7. Günümdeyim. Gergin heyecanlı bekleyişimiz devam etmekte.. Belki beni sakinleştirir diye aranıza katılmak istedim.
Çok şükür canım kız hepinizde aklım kalıyor Allah sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ❤ çok şükür herkes iyi, asayiş berkemalKanama durdu ama kahverengi lekemsi şeyler oldu dün ki gibi gelmiyor tedirginim ama gece 5 kez lavaboya kalktım
Kuzum bana şimdi cinsiyet isteğin ne diyorlar, cinsiyet isteğim yok ama ikiz isteğim var diyorum ikiz bebişler istiyorum ama sağlıkla, hayırlısıyla istiyorum. Ama şunu da biliyorum, değerim ikize göre çok düşük 3. Gün embriyosu 12. Gün 133 çıktı. Yani pek mümkün değil ama olsun mucizeler bizim için, burda mucizelere tanık olduk, benim bir mucizem gerçek oldu, belki bu mucizem de gerçek olurİkizde 500 den fazla çıkıyor kuzum senin son değerin ne ?Baktın mı benim 10.51 falandı baya yüksekti ikizlere hamileyken çünkü inşallah artar ikizdir .
Cinsiyet pek önemli degim Zaten önemli olan sağlıkla kucağımıza almak bir an önce değerlerin çok güzel zaten tabiki nasip kısmet herşey bir bakmışsın çift olmuş rabbim ne derse o insalalh rabbim nasip eder.Benimki 5.gun emriyosuydu 3 gün emriyolari nasıl bilmiyorum ama Mucizelere inanıyorum ve Rabbime bırakıyorum herşey gönlünce olur umarım bende burada hamileyim diye bilirim inşallah sağlıkla kucağıma alabilirimhoşgelmişş sefa getirmiş ❤
Hoşgeldin canım aramıza ❤ Canım ilk sayfada ilk yorumda bir tablo var bana ordaki bilgilerini verebilir misin? Seni uğurlu tablomuza ekleyeyim birlikte hamiş haberini alacağız inş'ALLAH
Çok şükür canım kız hepinizde aklım kalıyor Allah sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ❤ çok şükür herkes iyi, asayiş berkemal
Kuzum bana şimdi cinsiyet isteğin ne diyorlar, cinsiyet isteğim yok ama ikiz isteğim var diyorum ikiz bebişler istiyorum ama sağlıkla, hayırlısıyla istiyorum. Ama şunu da biliyorum, değerim ikize göre çok düşük 3. Gün embriyosu 12. Gün 133 çıktı. Yani pek mümkün değil ama olsun mucizeler bizim için, burda mucizelere tanık olduk, benim bir mucizem gerçek oldu, belki bu mucizem de gerçek olur
Amin amin kuzum. Bak araştırırken bir kaç tane şöyle yorum buldum akadınlar kulubünde. Rabbim bana da nasip eder inşalahCinsiyet pek önemli degim Zaten önemli olan sağlıkla kucağımıza almak bir an önce değerlerin çok güzel zaten tabiki nasip kısmet herşey bir bakmışsın çift olmuş rabbim ne derse o insalalh rabbim nasip eder.Benimki 5.gun emriyosuydu 3 gün emriyolari nasıl bilmiyorum ama Mucizelere inanıyorum ve Rabbime bırakıyorum herşey gönlünce olur umarım bende burada hamileyim diye bilirim inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim
Ekledim kuzum ❤. Yaş bilgini de alabilir miyim?edahandro merhabalar eda hanımcım hoşbuldum teşekkür edıyorum ilginize. Bu benim 2. Denemem.. 16.04.2024 de 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Cuma günü test günüm nasip olursa.
Edacım inşallah ikiz olur seninkiler hayalin gerçek olsun inşallah. Düne kadar değerim ikiz gibiydi dünkü streste tek olsun benim olsun derdine düştüm Allah kimseye o stresi yaşatmasın hayırlısı neyse o olsunAmin amin kuzum. Bak araştırırken bir kaç tane şöyle yorum buldum akadınlar kulubünde. Rabbim bana da nasip eder inşalah
Ay çok güzel İnsalalh öyle olur edacim ama sağlıklı olsun yeterAmin amin kuzum. Bak araştırırken bir kaç tane şöyle yorum buldum akadınlar kulubünde. Rabbim bana da nasip eder inşalah
Günaydın canım amin inşallah Seninde kutlu olsunKutlu olsuunnnnnn Bayramımız ❤❤❤