- 5 Nisan 2024
- 31
- 38
- 28
Benimde novaartta oldu hocanız kimdiCanım Ankara'da novaartta canım. Sen hangi şehirdesin?
Evet kızlar 39. 08 çıkmış Elhamdurillah
8. Gün nasıl sizce değerEvet kızlar 39. 08 çıkmış Elhamdurillah
2 güne bidaha veriyim demiHayirli olsunnn bence guzel
Güzel canım ıkı güne yine verırsıj Allahım bu kan olayı benı çok geriyor ya artacakmı va dıyeEvet kızlar 39. 08 çıkmış Elhamdurillah
Benim de aynı böyleydi, silik çizgi gördükten sonra ertesi gün o kadar heyecanlıydım ki.Dedim kırmızı kırmızı çıkıcak şimdi.Yaptım testi bakıyorum gene silik.O anı unutamıyorum, gözüm karardı bayılacak gibi oldum.Çok üzülmüştüm gerçekten.Anca ardan saatler geçtikten sonra şöyle yan yana getirdiğimde biraz koyulaşma gördüm gibi oldu.Hafif bi rahatladım ama stresim asla bitmedi.Sonuç olarak sonra kan testi yaptım 10. gün 185, 12. Gün 460, 14. Gün 1100 olarak artış devam etti çok şükür.Benim ki 3 gündür silik koyulaşma göremedim ben bekledikçe sonra koyulaşıyor ama ona da güvenmedim bakalım 2 saat sonra ne olacak
Oh çok şükür, 8. Gün için gayet güzel. Elini göbüşüne götür ve rahat bir nefes al artıkEvet kızlar 39. 08 çıkmış Elhamdurillah
Hayırlı olsunBenim de aynı böyleydi, silik çizgi gördükten sonra ertesi gün o kadar heyecanlıydım ki.Dedim kırmızı kırmızı çıkıcak şimdi.Yaptım testi bakıyorum gene silik.O anı unutamıyorum, gözüm karardı bayılacak gibi oldum.Çok üzülmüştüm gerçekten.Anca ardan saatler geçtikten sonra şöyle yan yana getirdiğimde biraz koyulaşma gördüm gibi oldu.Hafif bi rahatladım ama stresim asla bitmedi.Sonuç olarak sonra kan testi yaptım 10. gün 185, 12. Gün 460, 14. Gün 1100 olarak artış devam etti çok şükür.
O yüzden arkadaşlarım nolur test üzerindeki çizgi koyuluğundan kendinizi yıpratmayın
Çok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun arkadaşımHayırlı olsunAyy evet şuna onun stresıne gırdım gerçekten keşke yapmasaydım yaa moralım yerle bır oldu 12.gün 246 cıktı bügun 14.gün kan verdim
Gerildim yaG
Güzel canım ıkı güne yine verırsıj Allahım bu kan olayı benı çok geriyor ya artacakmı va dıye
Allah razı olsun biraz içim rahatladıBenim de aynı böyleydi, silik çizgi gördükten sonra ertesi gün o kadar heyecanlıydım ki.Dedim kırmızı kırmızı çıkıcak şimdi.Yaptım testi bakıyorum gene silik.O anı unutamıyorum, gözüm karardı bayılacak gibi oldum.Çok üzülmüştüm gerçekten.Anca ardan saatler geçtikten sonra şöyle yan yana getirdiğimde biraz koyulaşma gördüm gibi oldu.Hafif bi rahatladım ama stresim asla bitmedi.Sonuç olarak sonra kan testi yaptım 10. gün 185, 12. Gün 460, 14. Gün 1100 olarak artış devam etti çok şükür.
O yüzden arkadaşlarım nolur test üzerindeki çizgi koyuluğundan kendinizi yıpratmayın
Sorma ya canım ağzımda gerçekten ınsallah katlanarak artar giderGerildim ya
İnsAllah güzel sonuçlar alırız hepimizÇok sevindim , hayırlı olsun
Cuma sonuca göre insAllah bu dediğinizi yaparımOh çok şükür, 8. Gün için gayet güzel. Elini göbüşüne götür ve rahat bir nefes al artık
Ahmet erdem canımBenimde novaartta oldu hocanız kimdi
Maşallah maşallah çok güzel bir değer canımEvet kızlar 39. 08 çıkmış Elhamdurillah
seninle birlikte bekliyoruz mutlu haberini dört gözle13-14.00 arası arayacağım dedi hemşire ama sanırım o saate kadar bayılıp gideceğim