Maşallah kuzum sağlıkla kucağına al evladınıKızlar selam..
Aralık transferden geliyorum. Sizlere selam vermek geldi içimden. 2. transferim çok şükür tuttu ve 21+4 günlük gebeyim.
Dualarımdasınız.
Hepiniz pozitif sonuçlar alın inşallah.
Sakın strese girip moral bozmayın. İlk denemem negatifti asla kafama takmadım stres yapmadım. (ilki EKİM ayındaydı) İlkinde 3. gün idrar testi yapmaya başlamıştım.
2.si ise ARALIK da transfer oldum..
Tutmadığına o kadar emindim ki 9 gün kan tahliline kadar bekledim hiç belirtim de yoktu ama 9. gün kanda 156 pozitifi gördüğümde hala inanamıyordum... Ne kadar rahat o kadar iyi sonuç unutmayın bunu
Rabbim isteyen herkese ama en önce TÜP BEBEK sürecinde olanlara nasip etsin kuzucuğum. Çok uğraştık çok uğraşıyoruz elbet sonu güzel olsun ama en çok da biz hakkediyoruz beMaşallah kuzum sağlıkla kucağına al evladınıne güzel yazmışsın bize umut oldun Allah bizlere de bu duyguyu nasip etsin inşallah amin amin amin
Merak içindeyim, hiç bu kadar zamanın geçmediğine şahit olmamıştım. Sonuç ne olursa olsun benim için muazzam bir deneyimdi, bunu hissetmem bile bir lütuf. Dün akşam biraz kaşık ağrısı yaşadım adet olacakmış gibi ama şu anda yok. Yarın göreceğiz bakalımA aylakka canım sen nasılsın? Yarın test günün❤ inşallah pozitif haberini alacağız canım
❤ @pekzer MERTAN @bebisligiller R o s e kızlar test gününüz yaklaşıyor siz nasıl hissediyorsunuz? Heyecan var mı test yapanınız var mı?
Iremre44 K klc4827 kızlar size pozitif gözüyle bakıyorum @beyaz91 'cığım sen zaten hamilesin maşallah maşallah ❤
Rabbim dualarınızı kabul etsinHayırlı bebek haberlerinizi alalım kızlar
Kan vermeyi bekliyorum yarın öğleden sonraya çıkarmış neyse
Kızlar kanımı verdim geldimbundan sonrası Allah'a emanet ❤
Canım bir kişi de daha görmüştüm. Koyulaşma olmamıştı ama sağlıkla ilerlemişti. İdrar testleri çok güvenilir değil. İnşallah bebeğin seninle kuzum
yükselmiş değerini görelim bakalım inşaallah canım
İnşallah artacak değerin canım. Ben ümitliyim. Çünkü negatif değil. Sıfır değil. Bir değer var. Geç tutunuyor muhtemelenAllahım arttırsın değerini Amınn. Allah razı olsun kuzum ❤ ettiğin dualar kat ve kat sana dönsün inş'ALLAH, birlikte sevinirken tepinelim buralarda. Rabbim nasip etsin, hevesimiz kursağımızda kalmasın ❤
Kızlar hayırlı haberler yazın buraya inşallah. Dualarım sizinle.Ben özel de şimdi test verdim 2 saatte çıkarmış Allahım hepimizi hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın
Maşallah maşallah maşallahKızlar selam..
Aralık transferden geliyorum. Sizlere selam vermek geldi içimden. 2. transferim çok şükür tuttu ve 21+4 günlük gebeyim.
Dualarımdasınız.
Hepiniz pozitif sonuçlar alın inşallah.
Sakın strese girip moral bozmayın. İlk denemem negatifti asla kafama takmadım stres yapmadım. (ilki EKİM ayındaydı) İlkinde 3. gün idrar testi yapmaya başlamıştım.
2.si ise ARALIK da transfer oldum..
Tutmadığına o kadar emindim ki 9 gün kan tahliline kadar bekledim hiç belirtim de yoktu ama 9. gün kanda 156 pozitifi gördüğümde hala inanamıyordum... Ne kadar rahat o kadar iyi sonuç unutmayın bunu
Yarın test günüm inşallah pozitif haber alırız sende alacaksın ben inanıyorumA aylakka canım sen nasılsın? Yarın test günün❤ inşallah pozitif haberini alacağız canım
❤ @pekzer MERTAN @bebisligiller R o s e kızlar test gününüz yaklaşıyor siz nasıl hissediyorsunuz? Heyecan var mı test yapanınız var mı?
Iremre44 K klc4827 kızlar size pozitif gözüyle bakıyorum @beyaz91 'cığım sen zaten hamilesin maşallah maşallah ❤
Yaaa sen var ya sen ❤❤❤ sen var ya sen ❤❤❤❤❤❤ beni şimdi ağlatacaksın ❤❤❤❤ bitanem benim yaaa asıl ben sana kurban olurum, her anımda yanımda olduninşallah bugün de bebek haberimi verirken yanımda olacaksın kuzum ve hemen sonra da senin haberini alacağız. Şu zinciri hepimiz adına kıracağım Allahın izniyle. Rabbim nasip etsin inşallah hepimize, tüm isteyenlere iyiki varsın canım arkadaşım
13-14.00 arası arayacağım dedi hemşire ama sanırım o saate kadar bayılıp gideceğimedoşummm hani haniiihaber gelmedi mi
Yavvv dur bayılma sonra biz nasıl haber alıcazzz13-14.00 arası arayacağım dedi hemşire ama sanırım o saate kadar bayılıp gideceğim
E nabıza bak arada13-14.00 arası arayacağım dedi hemşire ama sanırım o saate kadar bayılıp gideceğim
Amin amin aminnnnnnn kuzum çok amin,Insallah hepiniz pozitif sonuc alirsiniz
benim idrar tahlilim negatif ama doktorum ille de kan diyorA aylakka canım sen nasılsın? Yarın test günün❤ inşallah pozitif haberini alacağız canım
Canım idrarda görünmeyen kanda çıkabiliyor. Doktor'un haklı. Geç tütünma olur birşey olur. İnşallah kan tahlilinde alırsın bebek haberinibenim idrar tahlilim negatif ama doktorum ille de kan diyor
Canım cıktı mı sonuç bende sımdı hatıra kalsın dıye test yapıyım dedim normal gebelık testi baya silik cıktı koyu çıkması gerekmez mı moralım bozulduEn üstteki 6. Orta 7. En alttaki 8. Bende hazırlanıp kan vericem tek gidicem eşim uyuyor şuan stresliyim ya
Kaset test hassas değil. Ondan öyle çıkmıştır. Erken gebelikler koyu çıkıyor. Kötü düşünmeyelim hayır hayırCanım cıktı mı sonuç bende sımdı hatıra kalsın dıye test yapıyım dedim normal gebelık testi baya silik cıktı koyu çıkması gerekmez mı moralım bozuldu
çok sanmıyorum kuzum 8. günde illa ki silik de olsa çıkardı. kısmet tabikiCanım idrarda görünmeyen kanda çıkabiliyor. Doktor'un haklı. Geç tütünma olur birşey olur. İnşallah kan tahlilinde alırsın bebek haberini
Dün mart topiğinde mi Şubat'ta mı bi yerde okudum. 8. Gün negatif çıkmış. Sonradan pozitife dönmüş. Allah nasip etsin inşallaahçok sanmıyorum kuzum 8. günde illa ki silik de olsa çıkardı. kısmet tabiki
amin kuzum keşke. doktorum da şaşırdı bekleyeceğimDün mart topiğinde mi Şubat'ta mı bi yerde okudum. 8. Gün negatif çıkmış. Sonradan pozitife dönmüş. Allah nasip etsin inşallaah