Çok sevındım canım hadi hayırlı olsunHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
YEĞENİNİZE merhaba deyinnnnnn
İnanamıyorummmmmmmm
Değerim 119du galiba, heyecandan duyamadım ❤❤❤❤❤ cuma tekrar kan vereceğim.
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsıntüm kalbimle diliyorum. İnşallah sağlıkla ilerler
Coook sevindimmmm hayirli olsunnHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsıntüm kalbimle diliyorum. İnşallah sağlıkla ilerler
Hiii diye bir çığlık attım okuyuncaHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Canım paylaş bizlerle sürecini, hepimiz yanındayızHenüz 26 yaşında tüp bebek serüveninin içinde kendimi bulan bir kadınım. yumurtalık kanseri geçmişi ile 2 defa bekarken yumurtalarımı dondurmuştum. Evlendim şimdi transfer sürecindeyim burayı okudukça umudum yeşeriyor :)
Çok sağol kuzum, şimdi sıra sendeCanım çooook sevindimhayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canımmm ❤❤❤❤❤Ayyy çooook sevindim, kendime olmuş kadar sevindim inanın. Güzel artışlar olsun, sağlıklı büyüsün bebişiniz
Ay arkadaşımmm bugünü de gördük. Hiç olmayacak sanıyordum. Rabbim yüzümü güldürdü. İnşalah sağlıkla devam ederBen biliyordum dolum ay o kadar mutlu oldum ki hüngür hüngür ağlıyorum sonunda nasip etti allahımkuzum benim çok şükür yarabbim
Yaaa kuzumÇok sevindim canım ne yalan söyleyeyim en çok seni merak ediyordum. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Yaaa aaa aaaaAhahahahha hoşgeldin aramıza biliyordum biliyordumoleyyyy beeee sıra diğer arkadaşlarda
Amin amin aminnn arkadaşımmm ❤Çok sevindim, herşey gönlünce olsun, sağlıkla kucağına aldığın günlere kavuştursun inşallah
Bence sen de hamilesin kuzumÇok sevindim hayırlı uğurlu olsunsağlıkla kucağına al darısı bizlere inşallah
Bitanem benim, güzel arkadaşımmm inanamıyorumCanimmmmmsenden haber bekliyordum çok çok çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerler Rabbim kucagina almayı da nasip etsin bebislerini oh be sabrın sonu selamet keyfini çıkar bu anın keseyi de kalp atışını da görelim insallahhhhh cooooook mutlu oldum yaaaaaa
Tabiki eklerim kuzum. İnşallah sana da şans getiririz. Rabbim nasip eder. İlk deneme mi?Muhtemelen Mayıs ayına sarkacak transferim diye yazmak istedim ama bu liste pek uğurlu geldi, o yüzden beni de listeye ekler misin? Burada olmak uğur getirecek diye düşüyorum, önceki arkadaşın açtığı nisan topiğinde vardım. 5. gün tek embriyo yaş 40, muhtemel transfer tarihim Mayısın başı gibi
YaaaaYaa o kadar mutlu oldum kiiSenin gibi pozitif bir insana da bu pozitif o kadar yakıştı ki
Önümüzde daha çok güzel günler var, bu onların en başı
Ay valla çok mutluyum yaa maşallah sana maşallah
Çok teşekkür ederim kuzumHayırlı olsun canım benimmm
Çok sağol kuzumÇok sevındım canım hadi hayırlı olsun
Hosgeldın canım aramıza umarım guzel haberlerını alırızHenüz 26 yaşında tüp bebek serüveninin içinde kendimi bulan bir kadınım. yumurtalık kanseri geçmişi ile 2 defa bekarken yumurtalarımı dondurmuştum. Evlendim şimdi transfer sürecindeyim burayı okudukça umudum yeşeriyor :)
Çok geçmiş olsunHenüz 26 yaşında tüp bebek serüveninin içinde kendimi bulan bir kadınım. yumurtalık kanseri geçmişi ile 2 defa bekarken yumurtalarımı dondurmuştum. Evlendim şimdi transfer sürecindeyim burayı okudukça umudum yeşeriyor :)
Hoşgeldin kızum. Umarım sana umut olmaya devam ederiz ve birlikte pozitif haberini alabiliriz ❤Henüz 26 yaşında tüp bebek serüveninin içinde kendimi bulan bir kadınım. yumurtalık kanseri geçmişi ile 2 defa bekarken yumurtalarımı dondurmuştum. Evlendim şimdi transfer sürecindeyim burayı okudukça umudum yeşeriyor :)
Çok sağol kuşumm ❤❤❤❤Coook sevindimmmm hayirli olsunn❤
Yaaaaaaa inanamadım arkadaşım, inan ben de hemşireyle konuşurken öyle çığlıklar attım, hemşireyi duyamadımHiii diye bir çığlık attım okuyuncaÇok sevindim canım benim, katlanarak artsın değerin
Ayyyy tebriklerrrrHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Canım benim peşinizden geldim hemen ❤Ayyyy tebriklerrrrçok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun adminemiz
Edaaa senin için tatlı alcam kızlara. O kadar mutlu oldum ki. Allah yavruna kavuştursun.HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Evet ilk denemem ve tek biricik embriyom, başka da yokCanım benim peşinizden geldim hemen ❤topiğimiz uğurlu geldi çok güzel bir enerji var. Siz yolumuzu aydınlattınız bizler de peşinizden geliyoruz. Hamile emojileriyle dolup taşacak inşallah tablomuz
Canım benim o kadar çok sevindim ki katlanarak devam etsin inşallahh sağlıkla kucağına alırsın inşallahHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Canım benim için ettiğin dualar kabul oldu, Allah bin kere razı olsunEdaaa senin için tatlı alcam kızlara. O kadar mutlu oldum ki. Allah yavruna kavuştursun.
Hemen ekliyorum kuzum. Benim de bir veya iki embriyom oluşuyordu kuzum. Düşük amh'lıyım. İnşalah senin de pozitifini göreceğiz ❤❤Evet ilk denemem ve tek biricik embriyom, başka da yok
Ben de geçmişte kolon kanseri atlatmış biri olarak buradayım.. İnşallah sağlıkla pozitif haberini alırsınHenüz 26 yaşında tüp bebek serüveninin içinde kendimi bulan bir kadınım. yumurtalık kanseri geçmişi ile 2 defa bekarken yumurtalarımı dondurmuştum. Evlendim şimdi transfer sürecindeyim burayı okudukça umudum yeşeriyor :)
Ay etmez miyim tabi tabikiiii canım benim. Dün zaten sen veCanım benim o kadar çok sevindim ki katlanarak devam etsin inşallahh sağlıkla kucağına alırsın inşallahHamişin duası kabul olur derler dualarını bekliyoruz
Tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişinizHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤