- 2 Mayıs 2013
- 1.683
- 1.797
- 33
Ayy evet ya şu sonuçlarımız netleşmeden bize rahat yokseninle birlikte bekliyoruz mutlu haberini dört gözle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet ya şu sonuçlarımız netleşmeden bize rahat yokseninle birlikte bekliyoruz mutlu haberini dört gözle
İlki kaçtı kaçıncı gün verdınızBen de yarın 2. Kez kan vereceğim, inşallah güzelce artmıştır
6. Gün verdim 32 idi. Yarın 9. Gün inşallahİlki kaçtı kaçıncı gün verdınız
Hadi bakalım insallah benımkı de çıkar yarına6. Gün verdim 32 idi. Yarın 9. Gün inşallah
İnşallahHadi bakalım insallah benımkı de çıkar yarına
Canım çooook sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
YEĞENİNİZE merhaba deyinnnnnn
İnanamıyorummmmmmmm
Değerim 119du galiba, heyecandan duyamadım ❤❤❤❤❤ cuma tekrar kan vereceğim.
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın tüm kalbimle dinliyorum. İnşallah sağlıkla ilerler
Ayyy çooook sevindim, kendime olmuş kadar sevindim inanın. Güzel artışlar olsun, sağlıklı büyüsün bebişinizHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın tüm kalbimle dinliyorum. İnşallah sağlıkla ilerler
Ben biliyordum dolum ay o kadar mutlu oldum ki hüngür hüngür ağlıyorum sonunda nasip etti allahım kuzum benim çok şükür yarabbimHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Çok sevindim canım ne yalan söyleyeyim en çok seni merak ediyordum. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Ahahahahha hoşgeldin aramıza biliyordum biliyordum oleyyyy beeee sıra diğer arkadaşlardaHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Çok sevindim, herşey gönlünce olsun, sağlıkla kucağına aldığın günlere kavuştursun inşallahHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın tüm kalbimle diliyorum. İnşallah sağlıkla ilerler
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın tüm kalbimle diliyorum. İnşallah sağlıkla ilerler
Canimmmmm senden haber bekliyordum çok çok çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerler Rabbim kucagina almayı da nasip etsin bebislerini oh be sabrın sonu selamet keyfini çıkar bu anın keseyi de kalp atışını da görelim insallahhhhh cooooook mutlu oldum yaaaaaaHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Yaa o kadar mutlu oldum kii Senin gibi pozitif bir insana da bu pozitif o kadar yakıştı kiHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Hayırlı olsun canım benimmmHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤