Anladım canım umarım hakkında hayırlısı olsunVeririm tabi.
Hiçbir sıkıntı yok aksine çok güveniyorum ama ben İstanbul’un bir ucundayım o diğer ucundatüp bebek doktorum olduğu için değiştirmek istemedim ama yol mahvediyor. Bir de özel kliniği var pahalı değil ama doğum sigortamız var özel bir hastanede devam etmek istiyorum. Memnun olmadığım tek şey sadece sezaryen doğum yapması, normal doğumu desteklemiyor. Ben çok istiyorum normal doğum yapmayı. O yüzden doktor arayışındayım.
Bende tüp bebekcimde devam ediyorum hastanem bana yakın ama doğum ücreti normal kadın doğuma göre daha pahalı oluyor benim doktor girerse saçma bi sistem bide paketler oluyor ya doğum paketleri onlara da dahil değilmiş benim doktor ilginç şeyler yaşıyorumVeririm tabi.
Hiçbir sıkıntı yok aksine çok güveniyorum ama ben İstanbul’un bir ucundayım o diğer ucundatüp bebek doktorum olduğu için değiştirmek istemedim ama yol mahvediyor. Bir de özel kliniği var pahalı değil ama doğum sigortamız var özel bir hastanede devam etmek istiyorum. Memnun olmadığım tek şey sadece sezaryen doğum yapması, normal doğumu desteklemiyor. Ben çok istiyorum normal doğum yapmayı. O yüzden doktor arayışındayım.
Ben günde 1 e düşmüştüm ağrın olunca 2. Ciyi kullan dedi bu aralar kaşık ağrısı var ilginç bi şekilde 2 li kullanıyorum korkudanBenim de artık yavaştan kesiyor doktorum ilaçları 16dan sonra progestanı da kesicem dedi bakalım
Ben de araştırıp bulacağım paketin geçtiği bir sürü hastane var. Medical Park, Medipol, Medicana vs.Bende tüp bebekcimde devam ediyorum hastanem bana yakın ama doğum ücreti normal kadın doğuma göre daha pahalı oluyor benim doktor girerse saçma bi sistem bide paketler oluyor ya doğum paketleri onlara da dahil değilmiş benim doktor ilginç şeyler yaşıyorum
Ben vajinal muayeneden sonra kanama yaşadığım için 9 ay dükkanı kapattım canımKızlar selam, bir şey danışacağım. İlk 12 hafta cinsel ilişkiyi tedbir amaçlı keselim demişti doktorum, normalde böyle bir kısıtlama yok ama ne olur ne olmaz diye tüp bebekte kısıtlıyoruz dedi. Ben 12.haftayı doldurdum doktor artık bir sıkıntı yok dedi. Kanamanız vs olursa tekrar keseceğimizi söyledi. Doktorunuz sizi nasıl yönlendirdi? Bu konuda sıkıntı yaşayanınız var mı?
Hahaha oooffff oooffff kardeş gibi olduk iyiceBen vajinal muayeneden sonra kanama yaşadığım için 9 ay dükkanı kapattım canımcesaret edemeyiz biz.
Surekli oturmak da iyi degil doktor uzanacaksin . Benimde oldu gece hafta. Fitil atiyorum direk artik . Doktor bisey olmaz dinlen cok oturma cok ayakta kalma dedi.Sağol canım.Evet normal değilmiş çalışıyorum ama sürekli oturuyorum yorucu bir işte değil anlık oldu anlamadımda hiç
Transfer sonrasında herşey serbest dedi tüp bebek doktorum, biz hiç cinselliğe bir sınır veya ara vermedik kanamam, lekelenmem olmadı. Başka kadın dogumcuya başladım 8. Haftadan sonra şu anda 11 haftadayiz doktorum özellikle ilişkiyi tavsiye ediyor. Sanırım doktordan doktora değişiyor ama korkmayın biz hiç cinsel perhiz yapmadık bile.Kızlar selam, bir şey danışacağım. İlk 12 hafta cinsel ilişkiyi tedbir amaçlı keselim demişti doktorum, normalde böyle bir kısıtlama yok ama ne olur ne olmaz diye tüp bebekte kısıtlıyoruz dedi. Ben 12.haftayı doldurdum doktor artık bir sıkıntı yok dedi. Kanamanız vs olursa tekrar keseceğimizi söyledi. Doktorunuz sizi nasıl yönlendirdi? Bu konuda sıkıntı yaşayanınız var mı?
Mesaj atıyorum size.Transfer sonrasında herşey serbest dedi tüp bebek doktorum, biz hiç cinselliğe bir sınır veya ara vermedik kanamam, lekelenmem olmadı. Başka kadın dogumcuya başladım 8. Haftadan sonra şu anda 11 haftadayiz doktorum özellikle ilişkiyi tavsiye ediyor. Sanırım doktordan doktora değişiyor ama korkmayın biz hiç cinsel perhiz yapmadık bile.
Uzanmak evet iyi geliyor fitile tekrardan devam ama çok şükür bebek iyiSurekli oturmak da iyi degil doktor uzanacaksin . Benimde oldu gece hafta. Fitil atiyorum direk artik . Doktor bisey olmaz dinlen cok oturma cok ayakta kalma dedi.
Dün Fetal DNA için kan verdim, doktor genel olarak muayene etti her şey yolunda dedi. Özel olarak ense kalınlığını sormadım ama bakmıştır diye düşünüyorum. Kafamı karıştırmamak ve stres olmamak için sormuyorum ölçüleri vs :)Ense kalınlığına baktıran varmı kızlar aranızda
Fetal testin iyi gelirse zaten sormana gerek bile ykk. Ben sordum bana dedi ki esne burun mu kaldi artik test tertemiz geldiDün Fetal DNA için kan verdim, doktor genel olarak muayene etti her şey yolunda dedi. Özel olarak ense kalınlığını sormadım ama bakmıştır diye düşünüyorum. Kafamı karıştırmamak ve stres olmamak için sormuyorum ölçüleri vs :)
Orası öyle tabi ama ben genel olarak çok detay sormuyorum, ilk defa kalp atış hızını sordum kız-erkek teorisi tutacak mı diye o kadarFetal testin iyi gelirse zaten sormana gerek bile ykk. Ben sordum bana dedi ki esne burun mu kaldi artik test tertemiz geldi
Ay yok ben sorarim bilmezsem daha panik oluyorumOrası öyle tabi ama ben genel olarak çok detay sormuyorum, ilk defa kalp atış hızını sordum kız-erkek teorisi tutacak mı diye o kadarbenim doktorum çok profesyonel bir tip zaten sormazsan çok detay vermiyor. İşime geliyor bir yandan da kafa karışıklığı yaşamıyorum.
Bende birkaç gündür evham fazla zaten içim daralıyorAy yok ben sorarim bilmezsem daha panik oluyorum
Sonuc gelene kadar oyle oluyor insan benimki bi haftada geldi hemen gelir insallah da bi oh cekersinBende birkaç gündür evham fazla zaten içim daralıyor
5-6 iş günü dediler bana da, pazartesi salı gelirSonuc gelene kadar oyle oluyor insan benimki bi haftada geldi hemen gelir insallah da bi oh cekersin