Gecmıs olsun yorulma dinlen sürekli bende 14+3 ama yaşamadım hiç sürekli dınlenıyorumKızlar bugün 14. Haftam ve kahve lekem geldi doktora gittim ama birşey yok dedi neden oldu bilmiyorum progestan fitil tekrardan başlıyorum . Benden haftası büyük olan bu durum yaşayan varmı acaba
Çok şükür evet çok korktum bir anda oldu umarım sorunda olmazGeçmiş olsun kuzumbu haftalarda artık beklemiyoruz kanama. baya korkmuşsundur. çok şükür bebeğin iyiymiş
Sağol canım.Evet normal değilmiş çalışıyorum ama sürekli oturuyorum yorucu bir işte değil anlık oldu anlamadımda hiçGecmıs olsun yorulma dinlen sürekli bende 14+3 ama yaşamadım hiç sürekli dınlenıyorum
SelamKızlar selam, nasılsınız ? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı Kaç kg aldınız ? Göbüşler çıktı mı merak ediyorum
Hayırlı olsun canımmSelamben kilo almadım 9. Hafta da cinsiyetin erkek olduğunu genetik doktorum söylemişti benim 2 . Gebelik olduğun mıdır bilemem ama karnım çıktı sat a göre 13+2 ultrasyona göre 14 bekliyoruz bakalım
Hosgeldın canım ben de 14+4 oldum cinsiyet kız kilo almadım ama minik bir göbek oluştu gibiKızlar selam, nasılsınız ? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı Kaç kg aldınız ? Göbüşler çıktı mı merak ediyorum
Evet bende hatırladım şimdi umarım sağlıkla ılerlıyordurGrupta biri vardı çift transfer olup 3 gebelik oluşan kalp atımı da almıştı geçen gün aklıma geldi ne oldu acaba onun durumu bilen var mı
Ben de 13+6 dayım canım. İyiyim şükür .Ben hormon ilaçları ile otomatik 3 kg aldım ama şuan normal seyrinde ilerliyorHosgeldın canım ben de 14+4 oldum cinsiyet kız kilo almadım ama minik bir göbek oluştu gibisen nasılsın
Benim de artık yavaştan kesiyor doktorum ilaçları 16dan sonra progestanı da kesicem dedi bakalımBen de 13+6 dayım canım. İyiyim şükür .Ben hormon ilaçları ile otomatik 3 kg aldım ama şuan normal seyrinde ilerliyorhayırlı olsun canımm
Hellooo ben 12.haftadayım, hiç kilo almadım çok fazla kusuyorum. İdeal kilomda gebe kalmamıştım o yüzden işime geldi, doktorum da kiloyu pek sevmiyor bir şey olmaz iyi gidiyoruz dedi. Benim bayağı göbüşüm var, özellikle akşamları top gibiKızlar selam, nasılsınız ? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı Kaç kg aldınız ? Göbüşler çıktı mı merak ediyorum
Canım sağol iyiyim. Sen nasılsın? Senin cinsiyet belli oldu mu? Ben 14+0 ı'mBen de 13+6 dayım canım. İyiyim şükür .Ben hormon ilaçları ile otomatik 3 kg aldım ama şuan normal seyrinde ilerliyorhayırlı olsun canımm
Evet benim de canımm göbüş önden gidiyorHellooo ben 12.haftadayım, hiç kilo almadım çok fazla kusuyorum. İdeal kilomda gebe kalmamıştım o yüzden işime geldi, doktorum da kiloyu pek sevmiyor bir şey olmaz iyi gidiyoruz dedi. Benim bayağı göbüşüm var, özellikle akşamları top gibi
Ben de iyiyim canım teşekkürler. Evet ben de ilaçlar ile şiştim, mideme de iyi gelen ekmek olduğu için ekmekte kilo aldırdı sanırım , ama ne yapalım sağlıkla büyüsünler veririzCanım sağol iyiyim. Sen nasılsın? Senin cinsiyet belli oldu mu? Ben 14+0 ı'm4-5 kilo aldım gibi. Ekmek yemekten şiştim. İlaçlar da çok şişirmişti zaten baya çok kilolu şekilde devam ediyorum.
Bugündü kontrolüm, Fetal DNA için de kan verdim haftaya çıkacak sonucu. Diğer kontrolüm 16 Temmuz’da :) doktor değişikliği yapmayı planlıyorum sonuçlar temiz geldikten sonra, 2-3 haftayı bulur diğer kontrolümEvet benim de canımm göbüş önden gidiyorne zaman kontrolün bir daha
Benim de pazartesi belli olacakBen de iyiyim canım teşekkürler. Evet ben de ilaçlar ile şiştim, mideme de iyi gelen ekmek olduğu için ekmekte kilo aldırdı sanırım , ama ne yapalım sağlıkla büyüsünler veririzhenüz belli olmadı canım cinsiyet, pazartesi gideceğim inşallah , sanırım o zaman olur
Ayy hadi hayırlısı , bize de mutlaka haber ver canımBugündü kontrolüm, Fetal DNA için de kan verdim haftaya çıkacak sonucu. Diğer kontrolüm 16 Temmuz’da :) doktor değişikliği yapmayı planlıyorum sonuçlar temiz geldikten sonra, 2-3 haftayı bulur diğer kontrolüm
Bize de yaz canım, çok heyecanlı . İkimizin de inş pazartesi belli olacak o zamanBenim de pazartesi belli olacak
Veririm tabi.Ayy hadi hayırlısı , bize de mutlaka haber ver canımdoktorun ile sıkıntı mı oldu ?