2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kızlar sanırım lansinoh alıp bu konuyu da kafadan çıkarmak istiyorum biraz pahalı ama bakalım yapacak bişi yok artık

Kızlar peki uyku gurusu kullanan oldu mu aranızda ben de onu sorayım? @strudel belki sen kullanmışsındır?
Bunu diğer gruplarda çok övdüklerini gördüm, çocuğu 2 buçuk yaşında olan ve hala kullanan biri varmış yani o gönül rahatlığıyla alın parasını çıkaran ürün demişti yanılmıyorsam.

Kalın olanlardan her yaş var bende ama böyle ince yoktu ya hoşuma gitti tam buranın havalarına uygun bi de dediğin gibi 3 yaşa kadar kullanıyorlar her yaşın incesini alacağıma bi kere bunu alırım, ikna oldum

Evet ilk canım heralde ondan çıkmadı bi de boyum 175 boydan da kaldırıyor heralde ondan belli olmuyor da olabilir
Maşallah benim gebeliklerim de ki en büyük problem şişlik ödem oluyordu bunda da öyle ama kiloya bakınca birinci de 9 ikinci de 6 kg alarak doğuma gittim sağlıkla gelsinler de kilolara razıyım ben

Kaç kilo aldın cnm

Kızlar 15+6 yım 175 boyunda 68 ile hamile kaldım suan 72 kiloyum hızlı kilo almış gibiyim gerçi haşimato hastasıyım oda etken ilk gebeliğim sizler suan kaç haftadasınız kaç kilo aldınız

Ne güzel işte bende aksine önceden çok istahliydim artık iştahım yok midem küçülmüş gibi geliyor
26 yıllık ömrümde depresyon aşk acısı sınav stresi hiçbiri iştahımı kapatmamış tam tersi açmıştı hamileliğimde ne bekliyordum ki zaten

Kızlar 15+6 yım 175 boyunda 68 ile hamile kaldım suan 72 kiloyum hızlı kilo almış gibiyim gerçi haşimato hastasıyım oda etken ilk gebeliğim sizler suan kaç haftadasınız kaç kilo aldınız
Bende 69 kilo ile hamile kaldım canım ama hiç tartilmiyorum ya sanki almadım ama alsam bile belki 2 kilo almisimdir en fazla

beni bi tek bu kumaşın katlandığı yerler çocuğu rahatsız etmez mi diye düşündürmüştü ama elime alıp gördüğüm bir şey olmadığı için tamamen farazi bir düşünce kullananlar cevaplasın öyle alalım

Oh masallah cnm ben çok hızlı alıyormuşum gibi geliyor bana karnım değilde sanki kalçalarım büyüdü
Ay bi kaç gündür inanılmaz yiyorum ve belli kilo almışım akşama doğru göbeğimden önümü göremiyorum daha dört aylık amanın

Ay bi kaç gündür inanılmaz yiyorum ve belli kilo almışım akşama doğru göbeğimden önümü göremiyorum daha dört aylık amanın
Sizin ilk mi cnm ben ister istemez merak ediyorum 4 kiloyu geçtim 5 e doğru yol aldım 6 kilo ile doğuma gidenler var herhalde doğuma 14 15 ile girerim diye çok korkuyorum

Oh masallah cnm ben çok hızlı alıyormuşum gibi geliyor bana karnım değilde sanki kalçalarım büyüdü
Eşim gıdıklıyor beni g.tümü kaldirip kaçamıyorum sebebini hiç anlamadım, g.t göbekten herhalde jssjsjs o da farketti , 5 ay benden cekecegin var diyor

Kızlar günaydın, doğumu 20 nisan-1 mayıs arasında olacaklar bebelere kışlık mı alıyoruz yazlık mı ya. Haziran da üşür mü acaba? Kıyafet konusu çok muamma bende

Dün aldım ben, sanmam rahatsız etmez ya kumaş sonuçta trendyolda daha uyguna geldi

Kızlar günaydın, doğumu 20 nisan-1 mayıs arasında olacaklar bebelere kışlık mı alıyoruz yazlık mı ya. Haziran da üşür mü acaba? Kıyafet konusu çok muamma bende
Valla yazın doğan bebişlere bile uzun kullu giydiriyolar. Ben uzun aldım biraz. Haziran ayına kadar uzunları giydiririm. Haziran ayında artık duruma göre yavaş yavaş kısalara geçiririm sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…