- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
Bende lansinoh manuel var, ilk zamanlar benim sütüm çoktu bebem uyurken taş gibi oluyordu onla sağıp rahatlıyordum ya da memlekete gittiğimizde kayınvalideme süt sağıp bıraktığım oluyordu biz eşimle dışarıdayken içirsinler diye. Bu amaçla kullandım ben ama manuelde zorlandım. Şimdi elektrikli almayı düşünüyorum, bebem 4-5 aylıkken okul açılacak çok ders almayacağım ama sabah bir iki kez ben yokken içsin diye sağarım, kaşık biberonla verdireceğim biberona alışmasın diye, bir de sonradan günün telaşı, yorgunluk, bi ara oğlumda egzama çıktı alerji sanıp diyet yaptım bu nedenlerle sütüm azalmıştı; herhangi bir sebeple sütümün azaldığı bir dönemde çoğaltmak için sağarım diyorum.
Gülüm ben ilk çocuğumda meme ucum yok oldu birden süt dolunca bende sağıp bebeğime verdim sonra kızım mememi almamaya başladı annem kızdı bırakmadı biberonla verim sağlığımı sakladım bebeği zorla memeye alıştırdım sonra içtikçe göğüslerimrahatladı
Sağolun kızlar sanırım lansinoh alıp bu konuyu da kafadan çıkarmak istiyorum biraz pahalı ama bakalım yapacak bişi yok artıkBen çocuk doktoru bir tandığıma sordum. Artık mutlaka süt sağmayı öneriyorlar. Emzirdikten sonra kalanı sağıp poşetlerde dondurun diyorlar. Bebeğin çene gücü az kalıyormuş emmeye küçükken, o da süt kesilmesine sebep okuyormuş. Anne sütü Birkaç ay buzlukta duruyormuş. O bana madela önerdi en çok ya da lansinoh, lansinoh meme ucu kremi de iyiymiş.
Bunu diğer gruplarda çok övdüklerini gördüm, çocuğu 2 buçuk yaşında olan ve hala kullanan biri varmış yani o gönül rahatlığıyla alın parasını çıkaran ürün demişti yanılmıyorsam.Kızlar peki uyku gurusu kullanan oldu mu aranızda ben de onu sorayım? @strudel belki sen kullanmışsındır?
Kalın olanlardan her yaş var bende ama böyle ince yoktu ya hoşuma gitti tam buranın havalarına uygun bi de dediğin gibi 3 yaşa kadar kullanıyorlar her yaşın incesini alacağıma bi kere bunu alırım, ikna oldumBunu diğer gruplarda çok övdüklerini gördüm, çocuğu 2 buçuk yaşında olan ve hala kullanan biri varmış yani o gönül rahatlığıyla alın parasını çıkaran ürün demişti yanılmıyorsam.
Maşallah benim gebeliklerim de ki en büyük problem şişlik ödem oluyordu bunda da öyle ama kiloya bakınca birinci de 9 ikinci de 6 kg alarak doğuma gittim sağlıkla gelsinler de kilolara razıyım benEvet ilk canım heralde ondan çıkmadı bi de boyum 175 boydan da kaldırıyor heralde ondan belli olmuyor da olabilir
Kaç kilo aldın cnmKızlar bebeğim hala cinsiyetini göstermedi inat etti resmen. 18+6 oldum 262 gr 20 cm boyundaymış uzun bir bebek dedi ama %80 kız diyor2 hafta sonra ayrıntılı usg bakılacak perinatolog randevusu aldık. Son kan sonuçlarımda iyi çıktı demir, vitamin vs hepsi olması gereken düzeyde ama yine de vitamin yazdı doktor elenatal 2 alıp almama konusunda da kararsız kaldım. Bu arada benim hala karnım çıkmadı yani dışarıdan gören hamile olduğumu anlamaz hareketleri hissediyorum hafif hafif ama. Hala prilam içiyorum içmediğim gün fena oluyorum. Şimdiden doğum stresi de başladı eşimi darlıyorum çevrem tarafından da biraz anormal ilan edildim gibi Benim gibi olan var mı acaba özellikle bu bulantı konusunda yalnız değilimdir herhalde?
Kaç kilo aldın cnmEvet ilk canım heralde ondan çıkmadı bi de boyum 175 boydan da kaldırıyor heralde ondan belli olmuyor da olabilir
26 yıllık ömrümde depresyon aşk acısı sınav stresi hiçbiri iştahımı kapatmamış tam tersi açmıştı hamileliğimde ne bekliyordum ki zatenNe güzel işte bende aksine önceden çok istahliydim artık iştahım yok midem küçülmüş gibi geliyor
Bende 69 kilo ile hamile kaldım canım ama hiç tartilmiyorum yaKızlar 15+6 yım 175 boyunda 68 ile hamile kaldım suan 72 kiloyum hızlı kilo almış gibiyim gerçi haşimato hastasıyım oda etken ilk gebeliğim sizler suan kaç haftadasınız kaç kilo aldınız
beni bi tek bu kumaşın katlandığı yerler çocuğu rahatsız etmez mi diye düşündürmüştü ama elime alıp gördüğüm bir şey olmadığı için tamamen farazi bir düşünce kullananlar cevaplasın öyle alalımKalın olanlardan her yaş var bende ama böyle ince yoktu ya hoşuma gitti tam buranın havalarına uygun bi de dediğin gibi 3 yaşa kadar kullanıyorlar her yaşın incesini alacağıma bi kere bunu alırım, ikna oldum
Oh masallah cnm ben çok hızlı alıyormuşum gibi geliyor bana karnım değilde sanki kalçalarım büyüdüBende 69 kilo ile hamile kaldım canım ama hiç tartilmiyorum yasanki almadım ama alsam bile belki 2 kilo almisimdir en fazla
Ay bi kaç gündür inanılmaz yiyorum ve belli kilo almışım akşama doğru göbeğimden önümü göremiyorum daha dört aylık amanınOh masallah cnm ben çok hızlı alıyormuşum gibi geliyor bana karnım değilde sanki kalçalarım büyüdü
Sizin ilk mi cnm ben ister istemez merak ediyorum 4 kiloyu geçtim 5 e doğru yol aldım 6 kilo ile doğuma gidenler var herhalde doğuma 14 15 ile girerim diye çok korkuyorumAy bi kaç gündür inanılmaz yiyorum ve belli kilo almışım akşama doğru göbeğimden önümü göremiyorum daha dört aylık amanın
Eşim gıdıklıyor beni g.tümü kaldirip kaçamıyorum sebebini hiç anlamadım, g.t göbekten herhalde jssjsjs o da farketti , 5 ay benden cekecegin var diyorOh masallah cnm ben çok hızlı alıyormuşum gibi geliyor bana karnım değilde sanki kalçalarım büyüdü
Dün aldım ben, sanmam rahatsız etmez ya kumaş sonuçta trendyolda daha uyguna geldibeni bi tek bu kumaşın katlandığı yerler çocuğu rahatsız etmez mi diye düşündürmüştü ama elime alıp gördüğüm bir şey olmadığı için tamamen farazi bir düşünce kullananlar cevaplasın öyle alalım
Eşim izin aldı bugün gidiyorum doktoruma dua edin kızlar bana bebeğim iyi olsun
İnsaallah iyi haberlerini bekliyoruzEşim izin aldı bugün gidiyorum doktoruma dua edin kızlar bana bebeğim iyi olsun
Valla yazın doğan bebişlere bile uzun kullu giydiriyolar. Ben uzun aldım biraz. Haziran ayına kadar uzunları giydiririm. Haziran ayında artık duruma göre yavaş yavaş kısalara geçiririm sanırım.Kızlar günaydın, doğumu 20 nisan-1 mayıs arasında olacaklar bebelere kışlık mı alıyoruz yazlık mı ya. Haziran da üşür mü acaba? Kıyafet konusu çok muamma bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?