2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

lcwden bir suru tulum aldım şu kalın deıl gunluk olandan çark var çevirin bence baya indirim oluyo:)

Kızlar bebeğim hala cinsiyetini göstermedi inat etti resmen. 18+6 oldum 262 gr 20 cm boyundaymış uzun bir bebek dedi ama %80 kız diyor 2 hafta sonra ayrıntılı usg bakılacak perinatolog randevusu aldık. Son kan sonuçlarımda iyi çıktı demir, vitamin vs hepsi olması gereken düzeyde ama yine de vitamin yazdı doktor elenatal 2 alıp almama konusunda da kararsız kaldım. Bu arada benim hala karnım çıkmadı yani dışarıdan gören hamile olduğumu anlamaz hareketleri hissediyorum hafif hafif ama. Hala prilam içiyorum içmediğim gün fena oluyorum. Şimdiden doğum stresi de başladı eşimi darlıyorum çevrem tarafından da biraz anormal ilan edildim gibi Benim gibi olan var mı acaba özellikle bu bulantı konusunda yalnız değilimdir herhalde?

Her sabah olmazsa olmazım prilam bi kaç haftaya kadar zoferle birlikte kullanıyordum zaferi bıraktım elhamdulillah prillam devam ama göbeğim şimdiden 6/7 aylık gibi kocaman ama iki üç kilo almışım

Bende senin gibiyim 15+4 benim ama ne bulantım geçti ne karnım çıktı prilam en sadık yarim resmen hala 2 tablet alıyorum dün gece 1 tablet aldım sabaha yine kustum ben prilama bağımlı oldum galiba

Her sabah olmazsa olmazım prilam bi kaç haftaya kadar zoferle birlikte kullanıyordum zaferi bıraktım elhamdulillah prillam devam ama göbeğim şimdiden 6/7 aylık gibi kocaman ama iki üç kilo almışım
Senle benim bulantımiz hiç geçmedi beee ama benim karnım hiç yok yaaaa biraz çıksa diyorum çıkmıyor herkes de sinirimi bozuyor senin niye karnın hiç çıkmadı diye

Zofer bana da yazmıştı ama kullanmadım gözümü korkuttu doktorum o dönem Sağlıkla gelsin canım umarım yakında bulantılarımız geçer ben de 2 kilo aldım

Bende senin gibiyim 15+4 benim ama ne bulantım geçti ne karnım çıktı prilam en sadık yarim resmen hala 2 tablet alıyorum dün gece 1 tablet aldım sabaha yine kustum ben prilama bağımlı oldum galiba
Ayy kıyamam canım ya Ben her gece 12 gibi tek tablet alıyorum bazen kusmalarım olmuyor değil ama şükür 3-4 gündür yok iki tane alınca uyanamıyorum asla tüm gün uyuşuk geziyorum

Senle benim bulantımiz hiç geçmedi beee ama benim karnım hiç yok yaaaa biraz çıksa diyorum çıkmıyor herkes de sinirimi bozuyor senin niye karnın hiç çıkmadı diye
Benim annemde öyleymiş son aya kadar kimse bilmezmiş hamile olduğunu ne güzel kusmasak güzel saklanır hamilelik de kusmamız ele veriyor bazı kadınlar gününü takip etmiyor iki üç aylık olunca kendileri öğreniyor ben günüm yaklaşınca başlıyor miğde bulantılarım

Zofer bana da yazmıştı ama kullanmadım gözümü korkuttu doktorum o dönem Sağlıkla gelsin canım umarım yakında bulantılarımız geçer ben de 2 kilo aldım
Devlet hastanesindeki doktor da kullanma dedi halim halden çıkmıştı özele gittim dedi eskiden çok veriyorduk hamilelere ama şimdi çok önermiyoruz dedi zorlamadıkça gerek duymuyoruz ama senin durumun kötü kullan dedi rabbime emanet hep dua ediyorum Allah korusun çocuklarımızı

Kızlar doğum için annemlerin yanına Bursa görükleye gitmek istiyorum oraya yakın hangi hastaneler var, özel ya da devlet , iyi bir doktor var mı önerebileceğiniz ?

Cok afedersin çatır çatır. Hamilelik şekeri var ya ona göre beslenince başka türlü olmuyor zaten, habire lifli gıda.

Benim bebek 16+6da 165grdı. Şimdi büyümüştür daha kontrole var, 18 haftalık oldu. Karnım son 2 hafta çok çıktı. Cuma günü büyük bir doğumgününe gittim, arkadaşlarıdan bilmeyen çoktu, yüz yüze söyledim. Hepsi görünce anladı hemen göbek mi bebek mi dediler

Ben kabızlık neredeyse hiç yaşamadım. Normalde de pek yaşamam. Hamilelikte daha yatkın olunuyor tabi. Sütü laktozsuz içiyorum, o bir kere kabızlığa yardımcı oluyor. Gece yatmadan içiyorum. Yazın her gün akşam incir yiyordum. Sonra üzümyedim bol bol. Mevsimi bitti, yeni favorim akşamları tahinli balkabağı tatlısı, 3-4 kaşık şeker koyup pişiriyorum, güzel oluyor az şekerli bol lifli. Her gün ceviz, badem, kaju, antep fıstığı yiyorum. Yeşil mercimek ve kuru börülce yersem sabah biraz tuvalete koşuyorum. Bakliyatta yardımcı bence.

Kızlar 19+2 günlüğüm bende 2 gündür midem yanıyor su içiyorum boğazım yanıyor resmen mide ekşimesi bulantı boğazıma kadar gelen bi yanma hissi yani tuhaf şeyler yaşayan varmı aranızda ne iyi geliyor

İlk gebeliğin mi cnm ben ilk gebeligimde altı aylık hamileyken velilerim inanmiyordu hiç göbeğim yoktu şimdi dört aylık maşallah göbeğim yedi aylık gibi

Cok afedersin çatır çatır. Hamilelik şekeri var ya ona göre beslenince başka türlü olmuyor zaten, habire lifli gıda.

Ben de hamile kalmadan önceki gibi güzel besleniyorum bulantılarım geçtiğinden beri ama düzelmedi bir türlü. İki hafta bekledim kaka yapamıyorum yazmak için Sadece ekmek kemirebildiğim dönemde florayı bozdum herhalde, biraz daha vakit vardır belki düzelmesi için. Tenkyü.

Son düzenleme:
Bende tüylenme de yok kiloluda değilim sadece ultrason da vardı sonra oda gitti ama ömür boyu düzelmez demişlerdi karışığım 19. Haftadayim şeker yuklemesini 16. Haftada mı yapıyorlar orada
Bende pkos olduğu için 16.haftada yaptılar finlandiyada. Bide 20 küsür haftalarda bi kere daha istiyorlar. İlk test normal çıktı değerlerim

Ben de birkaç gündür yapamıyorum ama sürekli katı beslendim ve birkaç gündür kefir de içmedim, sanki kefir içince çok faydasını gördüğüme inanıyorum, vajinal akıntı içinde, doğal, cam şişede alıyorum kefiri, deneyebilirsin canım

Bana kımse boy kg soylemedı bir dahakıne sorayım barisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…