Maden suyunu doktorda demıstı sag ol canım:)geçmiş olsun canım, bol sıvı tüketmeye çalış. içebiliyorsan maden suyu iç <3
Her sabah olmazsa olmazım prilam bi kaç haftaya kadar zoferle birlikte kullanıyordum zaferi bıraktım elhamdulillah prillam devam ama göbeğim şimdiden 6/7 aylık gibi kocaman ama iki üç kilo almışımKızlar bebeğim hala cinsiyetini göstermedi inat etti resmen. 18+6 oldum 262 gr 20 cm boyundaymış uzun bir bebek dedi ama %80 kız diyor2 hafta sonra ayrıntılı usg bakılacak perinatolog randevusu aldık. Son kan sonuçlarımda iyi çıktı demir, vitamin vs hepsi olması gereken düzeyde ama yine de vitamin yazdı doktor elenatal 2 alıp almama konusunda da kararsız kaldım. Bu arada benim hala karnım çıkmadı yani dışarıdan gören hamile olduğumu anlamaz hareketleri hissediyorum hafif hafif ama. Hala prilam içiyorum içmediğim gün fena oluyorum. Şimdiden doğum stresi de başladı eşimi darlıyorum çevrem tarafından da biraz anormal ilan edildim gibi Benim gibi olan var mı acaba özellikle bu bulantı konusunda yalnız değilimdir herhalde?
Kızlar bebeğim hala cinsiyetini göstermedi inat etti resmen. 18+6 oldum 262 gr 20 cm boyundaymış uzun bir bebek dedi ama %80 kız diyor2 hafta sonra ayrıntılı usg bakılacak perinatolog randevusu aldık. Son kan sonuçlarımda iyi çıktı demir, vitamin vs hepsi olması gereken düzeyde ama yine de vitamin yazdı doktor elenatal 2 alıp almama konusunda da kararsız kaldım. Bu arada benim hala karnım çıkmadı yani dışarıdan gören hamile olduğumu anlamaz hareketleri hissediyorum hafif hafif ama. Hala prilam içiyorum içmediğim gün fena oluyorum. Şimdiden doğum stresi de başladı eşimi darlıyorum çevrem tarafından da biraz anormal ilan edildim gibi Benim gibi olan var mı acaba özellikle bu bulantı konusunda yalnız değilimdir herhalde?
Senle benim bulantımiz hiç geçmedi beeeHer sabah olmazsa olmazım prilam bi kaç haftaya kadar zoferle birlikte kullanıyordum zaferi bıraktım elhamdulillah prillam devam ama göbeğim şimdiden 6/7 aylık gibi kocaman ama iki üç kilo almışım
Zofer bana da yazmıştı ama kullanmadım gözümü korkuttu doktorum o dönemHer sabah olmazsa olmazım prilam bi kaç haftaya kadar zoferle birlikte kullanıyordum zaferi bıraktım elhamdulillah prillam devam ama göbeğim şimdiden 6/7 aylık gibi kocaman ama iki üç kilo almışım
Ayy kıyamam canım yaBende senin gibiyim 15+4 benim ama ne bulantım geçti ne karnım çıktı prilam en sadık yarim resmen hala 2 tablet alıyorum dün gece 1 tablet aldım sabaha yine kustum ben prilama bağımlı oldum galiba
Benim annemde öyleymiş son aya kadar kimse bilmezmiş hamile olduğunu ne güzel kusmasak güzel saklanır hamilelik de kusmamız ele veriyorSenle benim bulantımiz hiç geçmedi beeeama benim karnım hiç yok yaaaa biraz çıksa diyorum çıkmıyor herkes de sinirimi bozuyor senin niye karnın hiç çıkmadı diye
Devlet hastanesindeki doktor da kullanma dedi halim halden çıkmıştı özele gittim dedi eskiden çok veriyorduk hamilelere ama şimdi çok önermiyoruz dedi zorlamadıkça gerek duymuyoruz ama senin durumun kötü kullan dedi rabbime emanet hep dua ediyorum Allah korusun çocuklarımızıZofer bana da yazmıştı ama kullanmadım gözümü korkuttu doktorum o dönemSağlıkla gelsin canım umarım yakında bulantılarımız geçer ben de 2 kilo aldım
Cok afedersin çatır çatır. Hamilelik şekeri var ya ona göre beslenince başka türlü olmuyor zaten, habire lifli gıda.Kızlar dolandırmadan dümdüz sorucam, kaka yapabiliyo musunuz? Günlerce tuvalete çıkamıyorum sonra çıktığımda da kedilerimden daha minik kaka yapıyorum valla patlamak üzereyim ha. Oh buraya yazdım rahatladım.
İlk gebeliğin mi cnm ben ilk gebeligimde altı aylık hamileyken velilerim inanmiyordu hiç göbeğim yoktu şimdi dört aylık maşallah göbeğim yedi aylık gibiSenle benim bulantımiz hiç geçmedi beeeama benim karnım hiç yok yaaaa biraz çıksa diyorum çıkmıyor herkes de sinirimi bozuyor senin niye karnın hiç çıkmadı diye
Cok afedersin çatır çatır. Hamilelik şekeri var ya ona göre beslenince başka türlü olmuyor zaten, habire lifli gıda.
Ben de hamile kalmadan önceki gibi güzel besleniyorum bulantılarım geçtiğinden beri ama düzelmedi bir türlü. İki hafta bekledim kaka yapamıyorum yazmak içinBen kabızlık neredeyse hiç yaşamadım. Normalde de pek yaşamam. Hamilelikte daha yatkın olunuyor tabi. Sütü laktozsuz içiyorum, o bir kere kabızlığa yardımcı oluyor. Gece yatmadan içiyorum. Yazın her gün akşam incir yiyordum. Sonra üzümyedim bol bol. Mevsimi bitti, yeni favorim akşamları tahinli balkabağı tatlısı, 3-4 kaşık şeker koyup pişiriyorum, güzel oluyor az şekerli bol lifli. Her gün ceviz, badem, kaju, antep fıstığı yiyorum. Yeşil mercimek ve kuru börülce yersem sabah biraz tuvalete koşuyorum. Bakliyatta yardımcı bence.
Bende pkos olduğu için 16.haftada yaptılar finlandiyada. Bide 20 küsür haftalarda bi kere daha istiyorlar. İlk test normal çıktı değerlerimBende tüylenme de yok kiloluda değilim sadece ultrason da vardı sonra oda gittiama ömür boyu düzelmez demişlerdi karışığım 19. Haftadayim şeker yuklemesini 16. Haftada mı yapıyorlar orada
Kızlar dolandırmadan dümdüz sorucam, kaka yapabiliyo musunuz? Günlerce tuvalete çıkamıyorum sonra çıktığımda da kedilerimden daha minik kaka yapıyorum valla patlamak üzereyim ha. Oh buraya yazdım rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?