2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Seni çok iyi anlıyorum canım bende daha rahat edemedim. Daha hiç bir şey almadım. Daha da niyetim yok şuan ablam gelecek belki o gaza getirir ama önümdeki haftayı ve randevuyu düşünmekten daha çocuğun doğumunu düşünemiyorum. Ne zaman rahatlarsam her halde o zaman bi çıkarım herhalde. O nedenle kendini birşeye zorunlu hissetme. Ben taramaların hiç birisini yaptırmadım merak da etmiyorum dedim en son. O nedenle seni yoracak ise hiç bulaşma.

Valla ben devlete de gittim ilk zamanlar, sıra bekliyorsun çok ama onun dışında devletteki doktorum da çok tatliydi, baya konusurduk iyi davranirdi, ama ben herkes tavsiye ettiği için özele gitmeye karar verdim, ne hikmetse bu doktorda sorun yoksa bebekte iletişim çok kurmaya gerek yok modundaydi:) benim panik hallerimi görünce kafamı rahatlatır öyle gönderiyor artık beni

Kuzu baslayinca bırakamıyorsun zaten 10uncu haftasında babannesi zıbın aldı ilk alınan şey oydu o aldı ve başladı serüven resmen sonra ben kendimi tutamadım artık başladım başlayınca da ay hadi bırakayım moduna giremiyorsun

Benim özeldeki doktorum çok tatlı kibar detaylı anlatıyor devlete bi kere gittim sekreteri tiripli doktor sadece çocuk iyi dddi başka bişi demedi şimdi o gitmiş başka devlet doktoruna aldım duydum ki bu doktor sinirliymiş kızıyormuş bi gidin bakalım

Ablam da telefonda diyor şuraya gidelim alışveriş yapalım diye sonra bana bu ne be ben senden daha heyecanlıyım diyor. Bizim cinsiyeti söyleyince de eşimle hee tamam dedik sanırım biraz heyecansız tipleriz bilemedim ki doktor bizden daha heyecanlıydı yani. Bakalım ablam o ateşi yakarsa bende nasıl dururum onu bilmiyorum tabi Rabbim sağlıcakla herşeyi kullandırmayı giydirmeyi nasip etsin kuzum

Bizim uni hastanesinde varmış Gökhan göynumer mi ne adı, 1080 liraymis 45 dk bakıyormuş ayrintili usg. Bu doktora perinatoloji doktoru dendigini ben burada öğrendim yani özele gittiginde daha ilgililer ve mıç mıç sevgi seli buna okeyim :) naz da yapabiliyorsun belki biraz da vakit harcayabiliyorsun ama şu dönemde özellikle ben calismiyorum tek maaşla geçiniyoruz bir de kiralarla geciniyoruz, bana şuan bu doktor yeterli geliyor evet vakit kısıtlı ve bi şeyi sorarken hızlı sormam lazım adamın çok vakti yok yani 500 liralık bakıyor ama işini iyi yapıyor allahtan çok seviyorum doktorumu sadece keşke bi tık daha bebeğimi ekranda görebilme, bak bu popişi bak bu ağzı gibi detaylara yer verebilsek ama maalesef. Yine de buna da şükür, çıktığında bol bol gorucem zaten miniğimi inşallah

Tr şartları... çok fazla hastaya bakıyorlar ve çok bunalıyorlar onları da anlıyorum. Şimdi 2000 liraya bakan özeldeki doktor daha istekli bakiyo çünkü devamlı müşteri lazım doktora, ayriyeten zaten aldığı bütçe onu rahat ettiriyor ve mental olarak daha mutlu. Ama devletteki doktor müşteri kayıp korkusu yaşamıyor e haliyle biraz daha rahat oluyorlar.

O ne işe yarıyor canım? Doktoruma da yazdım cevap vermedi daha, şimdi baktım bir şey yok. Karnıma tek noktadan bir ağrı vurdu iki kere anlık stresten mi bunla alakalı mı bilmiyorum da
Kuzum ben olsam giderdim bir önlem amaçlı. Endişe etme belki yorulduğun içindir

Amin kuzum inşallah hepimizin bebişlerine nasip etsin

Ayrıntılı ultrason fiyatlarımı kuzum bu kaçırdım da ben? Öyleyse iyiymiş ben bir prof buldum kadın baya bir yerin kurucusu eşim ona gitmeyi istiyor bakalım bize kaç para kösecek. Banane eşim istedi katlansın da bu fiyatlar ise çok iyi ay sevindim şuan :)

Buranın devlet hastanesini aradım da acilde kadın doğum yok ama doktor muayene eder gerekirse doktoruna haber verir ya da ebeye yönlendirir dedi. Normal doktor bana nasıl bakacak ki

3 bin liraya kadar çıkıyor fiyatlar, mesela burada saçma sapan güneş tıp diye özel sağlık merkezi var, yanlış hatirlamiyorsam 2400 liraya bakiyormus orası da. Ama nasıl biliyormusun, apartmanı sağlık merkezine donusturmusler sjsjsjs ayriyeten ben buyuksehir de yasasaydim tamamlayıcı sigorta doğum sigortası falan kesin yaptirirdim ama burada özel bi cagsu var bi güneş tıp. Aman yarabbim evlerden ırak kimse memnun değil. O yüzden hiç gerek duymadım.

Buranın devlet hastanesini aradım da acilde kadın doğum yok ama doktor muayene eder gerekirse doktoruna haber verir ya da ebeye yönlendirir dedi. Normal doktor bana nasıl bakacak ki
Evet maalesef öyle bir sorun var. Çok sinir bozucu. Buyuksehir olmayan yerlerde yaşamanın iğrenç sonu.

Kadın doğum hastanesi falan yok mu bulunduğun yerde ya da şehir hastanesi gibi. Eğer yoksa küçük bi yerse de sen yine git onlar kadın doğumcuyla kontak kurarlar ciddi bişey varsa.

ay ne güldüm Allah da seni güldürsün biz Antalya da yaşamamıza rağmen doğru dürüst Perinatolog yok. Neredeyse ankaraya ablamın yanına gidecektim. Sanırım daha yeni uzmanlık alıyorlar o nedenle çok yaygın değil kadın doğum yeni ayrıldı sanırım yada ben bu konunun cahiliyim bilemedim

uzun zamandır girmeyince şikayetin ne kaçırdım ama Rabbim tez vakitten şifa versin canım

Canım zaten isim yapmamış bilinmedik bir özel hastanedense küçük şehirlerde fakülteler,devlet hastaneleri her zaman daha iyidir en iyisini yapmışsın

İlçe burası kızlar kayınvalideme gelmiştik, evde olsam gece bekler sabah doktoruma giderdim de yine bi gidip görüneceğim bakalım oğlumu oyalamaya çalışıyorum aksi gibi o da huysuzlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…