Seni çok iyi anlıyorum canım bende daha rahat edemedim. Daha hiç bir şey almadım. Daha da niyetim yok şuan ablam gelecek belki o gaza getirir ama önümdeki haftayı ve randevuyu düşünmekten daha çocuğun doğumunu düşünemiyorum. Ne zaman rahatlarsam her halde o zaman bi çıkarım herhalde. O nedenle kendini birşeye zorunlu hissetme. Ben taramaların hiç birisini yaptırmadım merak da etmiyorum dedim en son. O nedenle seni yoracak ise hiç bulaşma.Aslında bu sorulara cevaplarımız hazır eşimle ancak korku duygusunu yenemiyorum. Öyle bir korku ki bebeği sahiplenemiyorum bile doğru düzgün. Biraz daha düşüneceğim. Fikirlerin için çok teşekkür ederim
Valla ben devlete de gittim ilk zamanlar, sıra bekliyorsun çok ama onun dışında devletteki doktorum da çok tatliydi, baya konusurduk iyi davranirdi, ama ben herkes tavsiye ettiği için özele gitmeye karar verdim, ne hikmetse bu doktorda sorun yoksa bebekte iletişim çok kurmaya gerek yok modundaydi:) benim panik hallerimi görünce kafamı rahatlatır öyle gönderiyor artık beniBen arada özele arada devlete gidiyorum iki çocuğumu özelde doğurdum buna sanırsam imkan yok ama kaydım olsun diye gidiyorum özele sigortasız bin tl sigorta artı orda doğum yapma ihtimali varsa 590 oluyor muayene özele gidince kendimi prenses gibi hissediyorumdevlete gidince kendimi ezik gibi hissediyorum sekreterinden asistanına doktor anasını satim ya vallahi devlete gidince bakışlarıyla ah gene geldiler gibi davranıyor beğenmiyorsan git özele bakışı aşalayıcı konuşmalar ses yükseltmeler kendini anlatmaya fırsat vermemeler gibi gibi bir sürü üzücü durum imkanı olmayan insanlar var şu durumda imkanı olan bile bazen mecburen gidiyo biz hamileyiz hassasız bize kibar davranılsın ay dolmuşum moralim bozuldu
Kuzu baslayinca bırakamıyorsun zaten 10uncu haftasında babannesi zıbın aldı ilk alınan şey oydu o aldı ve başladı serüven resmenSeni çok iyi anlıyorum canım bende daha rahat edemedim. Daha hiç bir şey almadım. Daha da niyetim yok şuan ablam gelecek belki o gaza getirir ama önümdeki haftayı ve randevuyu düşünmekten daha çocuğun doğumunu düşünemiyorum. Ne zaman rahatlarsam her halde o zaman bi çıkarım herhalde. O nedenle kendini birşeye zorunlu hissetme. Ben taramaların hiç birisini yaptırmadım merak da etmiyorum dedim en son. O nedenle seni yoracak ise hiç bulaşma.
Benim özeldeki doktorum çok tatlı kibar detaylı anlatıyor devlete bi kere gittim sekreteri tiripli doktor sadece çocuk iyi dddi başka bişi demedi şimdi o gitmiş başka devlet doktoruna aldım duydum ki bu doktor sinirliymiş kızıyormuş bi gidin bakalımValla ben devlete de gittim ilk zamanlar, sıra bekliyorsun çok ama onun dışında devletteki doktorum da çok tatliydi, baya konusurduk iyi davranirdi, ama ben herkes tavsiye ettiği için özele gitmeye karar verdim, ne hikmetse bu doktorda sorun yoksa bebekte iletişim çok kurmaya gerek yok modundaydi:) benim panik hallerimi görünce kafamı rahatlatır öyle gönderiyor artık beni
Ablam da telefonda diyor şuraya gidelim alışveriş yapalım diye sonra bana bu ne be ben senden daha heyecanlıyım diyor. Bizim cinsiyeti söyleyince de eşimle hee tamam dedik sanırım biraz heyecansız tipleriz bilemedim kiKuzu baslayinca bırakamıyorsun zaten 10uncu haftasında babannesi zıbın aldı ilk alınan şey oydu o aldı ve başladı serüven resmensonra ben kendimi tutamadım artık başladım başlayınca da ay hadi bırakayım moduna giremiyorsun
Bizim uni hastanesinde varmış Gökhan göynumer mi ne adı, 1080 liraymis 45 dk bakıyormuş ayrintili usg. Bu doktora perinatoloji doktoru dendigini ben burada öğrendimHa üni Hastanesi'nde anladimmmm özel hastane sandım bi an dedim 500 TL neeekuzu bursa da devlet hastanesi, üniversite hastanesi falan yani doğum için hem konum olarak hem sosyokültürel olarak falan benim gördüğüm iyi değil yani o yüzden özele gidiyoruz aslında Ankara da olsam mesela devlete gidebilirdim. Bende tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım 18 bine falan geldi doğum teminatlı ikili testi karşıladı sigorta ama ayrıntılı ultrason için perinatolojiye gidecem mesela o doktor başka hastanede ona ayrı bi ücret oduycem onun disinda da bi para vermedik yani. Zaten tüp bebek sürecinden para vermeye o kadar alıştım ki onda da bahceciye gidiyordum çok şükür tuttu ama maddi zor yani o yüzden şimdi verdiğim paralar gözümde hiç bişey
Tr şartları... çok fazla hastaya bakıyorlar ve çok bunalıyorlar onları da anlıyorum. Şimdi 2000 liraya bakan özeldeki doktor daha istekli bakiyo çünkü devamlı müşteri lazım doktora, ayriyeten zaten aldığı bütçe onu rahat ettiriyor ve mental olarak daha mutlu. Ama devletteki doktor müşteri kayıp korkusu yaşamıyor e haliyle biraz daha rahat oluyorlar.Benim özeldeki doktorum çok tatlı kibar detaylı anlatıyor devlete bi kere gittim sekreteri tiripli doktor sadece çocuk iyi dddi başka bişi demedi şimdi o gitmiş başka devlet doktoruna aldım duydum ki bu doktor sinirliymiş kızıyormuş bi gidin bakalım
Kuzum ben olsam giderdim bir önlem amaçlı. Endişe etme belki yorulduğun içindirO ne işe yarıyor canım? Doktoruma da yazdım cevap vermedi daha, şimdi baktım bir şey yok. Karnıma tek noktadan bir ağrı vurdu iki kere anlık stresten mi bunla alakalı mı bilmiyorum da
Amin kuzum inşallah hepimizin bebişlerine nasip etsinAblam da telefonda diyor şuraya gidelim alışveriş yapalım diye sonra bana bu ne be ben senden daha heyecanlıyım diyor. Bizim cinsiyeti söyleyince de eşimle hee tamam dedik sanırım biraz heyecansız tipleriz bilemedim kidoktor bizden daha heyecanlıydı yani. Bakalım ablam o ateşi yakarsa bende nasıl dururum onu bilmiyorum tabi Rabbim sağlıcakla herşeyi kullandırmayı giydirmeyi nasip etsin kuzum
Ayrıntılı ultrason fiyatlarımı kuzum bu kaçırdım da ben? Öyleyse iyiymiş ben bir prof buldum kadın baya bir yerin kurucusu eşim ona gitmeyi istiyor bakalım bize kaç para kösecek. Banane eşim istedi katlansın da bu fiyatlar ise çok iyi ay sevindim şuan :)Bizim uni hastanesinde varmış Gökhan göynumer mi ne adı, 1080 liraymis 45 dk bakıyormuş ayrintili usg. Bu doktora perinatoloji doktoru dendigini ben burada öğrendimyani özele gittiginde daha ilgililer ve mıç mıç sevgi seli buna okeyim :) naz da yapabiliyorsun belki biraz da vakit harcayabiliyorsun ama şu dönemde özellikle ben calismiyorum tek maaşla geçiniyoruz bir de kiralarla geciniyoruz, bana şuan bu doktor yeterli geliyor evet vakit kısıtlı ve bi şeyi sorarken hızlı sormam lazım adamın çok vakti yok yani 500 liralık bakıyor ama işini iyi yapıyor allahtan çok seviyorum doktorumu sadece keşke bi tık daha bebeğimi ekranda görebilme, bak bu popişi bak bu ağzı gibi detaylara yer verebilsek ama maalesef. Yine de buna da şükür, çıktığında bol bol gorucem zaten miniğimi inşallah
Amin amin amin canım benimAmin kuzum inşallah hepimizin bebişlerine nasip etsin
3 bin liraya kadar çıkıyor fiyatlar, mesela burada saçma sapan güneş tıp diye özel sağlık merkezi var, yanlış hatirlamiyorsam 2400 liraya bakiyormus orası da. Ama nasıl biliyormusun, apartmanı sağlık merkezine donusturmusler sjsjsjs ayriyeten ben buyuksehir de yasasaydim tamamlayıcı sigorta doğum sigortası falan kesin yaptirirdim ama burada özel bi cagsu var bi güneş tıp. Aman yarabbim evlerden ırak kimse memnun değil. O yüzden hiç gerek duymadım.Ayrıntılı ultrason fiyatlarımı kuzum bu kaçırdım da ben? Öyleyse iyiymiş ben bir prof buldum kadın baya bir yerin kurucusu eşim ona gitmeyi istiyor bakalım bize kaç para kösecek. Banane eşim istedi katlansın da bu fiyatlar ise çok iyi ay sevindim şuan :)
Evet maalesef öyle bir sorun var. Çok sinir bozucu. Buyuksehir olmayan yerlerde yaşamanın iğrenç sonu.Buranın devlet hastanesini aradım da acilde kadın doğum yok ama doktor muayene eder gerekirse doktoruna haber verir ya da ebeye yönlendirir dedi. Normal doktor bana nasıl bakacak ki
Kadın doğum hastanesi falan yok mu bulunduğun yerde ya da şehir hastanesi gibi. Eğer yoksa küçük bi yerse de sen yine git onlar kadın doğumcuyla kontak kurarlar ciddi bişey varsa.Buranın devlet hastanesini aradım da acilde kadın doğum yok ama doktor muayene eder gerekirse doktoruna haber verir ya da ebeye yönlendirir dedi. Normal doktor bana nasıl bakacak ki
3 bin liraya kadar çıkıyor fiyatlar, mesela burada saçma sapan güneş tıp diye özel sağlık merkezi var, yanlış hatirlamiyorsam 2400 liraya bakiyormus orası da. Ama nasıl biliyormusun, apartmanı sağlık merkezine donusturmusler sjsjsjs ayriyeten ben buyuksehir de yasasaydim tamamlayıcı sigorta doğum sigortası falan kesin yaptirirdim ama burada özel bi cagsu var bi güneş tıp. Aman yarabbim evlerden ırak kimse memnun değil. O yüzden hiç gerek duymadım.
uzun zamandır girmeyince şikayetin ne kaçırdım ama Rabbim tez vakitten şifa versin canımBuranın devlet hastanesini aradım da acilde kadın doğum yok ama doktor muayene eder gerekirse doktoruna haber verir ya da ebeye yönlendirir dedi. Normal doktor bana nasıl bakacak ki
Canım zaten isim yapmamış bilinmedik bir özel hastanedense küçük şehirlerde fakülteler,devlet hastaneleri her zaman daha iyidir en iyisini yapmışsın3 bin liraya kadar çıkıyor fiyatlar, mesela burada saçma sapan güneş tıp diye özel sağlık merkezi var, yanlış hatirlamiyorsam 2400 liraya bakiyormus orası da. Ama nasıl biliyormusun, apartmanı sağlık merkezine donusturmusler sjsjsjs ayriyeten ben buyuksehir de yasasaydim tamamlayıcı sigorta doğum sigortası falan kesin yaptirirdim ama burada özel bi cagsu var bi güneş tıp. Aman yarabbim evlerden ırak kimse memnun değil. O yüzden hiç gerek duymadım.
Devam ediyor mu kanaman canım ?İlçe burası kızlar kayınvalideme gelmiştik, evde olsam gece bekler sabah doktoruma giderdim de yine bi gidip görüneceğim bakalım oğlumu oyalamaya çalışıyorum aksi gibi o da huysuzlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?