- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.898
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de pkos var sürekli araştırma yapıyorum karar veremedim henüz fikir almak istedim özel hastaneler genelde karşı develt hastaneside dayatmiyor ama yapılması taraftarı arada kaldımAnladım kuzum. O zaman istersen bir araştır. Aşı konusunda ben denileni yaptırma taraftarıyım. Sonuçta yıllardır bu aşıyı oluyor herkes. Şeker yüklemesine gelince de aslında olan 2 tane baklava yemek kadar şekermiş. Ve mesela ben de pcos var doktor arkadaşım şekere yatkınsın senin yaptırman gerek dedi. Ben de araştırıyorum ve doktorlar yaptırılması taraftarı
İşte aramayacaksın biz bu sefer söylemedik ailelere sadece burası ve arkadaşlarımız biliyor, şöyle 1 ay daha sallarım daha belli değil, gidemedik falan diye. Kimse çocuğumun adına karışamaz da “adı şu olsun” demelerini bile çekemem ya. İlk bebeğimde kayınpederimle annem her gün isim buluyordu, bir de kayınpederim “sakın benim adımı koymasınlar güzel değil” demişti. Kim koyacak acaba senin adını egoya bakKızlar size kp terörü konumu anlatsam ağzınız açık kalır galiba biz dün bebişimin cinsiyetini öğrendik sayılır sayılır diyorum çünkü doktorumuz daha çok küçük ama erkek gibi görüyorum dedi.
Neyse bizde yolda gelirken sanki b.k varmış gibi kv aradık. Erkek olacakmış diye dedik
Kv de() kız olursa isminiz netti (biz kız olursa kesin Gökçe Sare koyacaktık) erkek şimdi ismini ne koyacaksınız dedi. Bende o da net sayılır dedim ki gerçekten de net sayılır ya Göktuğ ya da görkem koycaz
Sonra direk ne peki dedi bende netleşince söylerim dedim. Arkadan benm öküz kp im de yok öyle kendi başlarına isim koymak belalarını bilmem ne yaparım dedi eşim duymadı araba kullandığı için ama ben çok net duydum. Şerfsiz sanki biz tüp bebeğimizi senle yaptık o kadar iğneyi sen yedin kendi başlarına isim koymak yokmuş tek bir aşamasında bile yoktu mal herif tek kuruş faydası olmadı bize cimri herifin. Neyseki bize 20 saat uzaklar çok şükür bu durum aklıma gelince mutlu oluyorum .
Ankaradayim ben kuzum sen hangi sehirdesin.. Anam en sevdigim sey kısır , patates salatasıBana diyet verdiler yapmaya başladım ama dün elim ayağım titredi zor valla çok yiyen hamur kızartma yiyen bi insan değilim ama metabolizmam çok yavaş ondan sebep oluyor hamilelikte bile kiloyu düşünüyorum... Sen nerelerdesin benimde burda kendi ailemden kafamdan kimse yok bazen oturup kendime kısır yapıyorum kimse yemeyince bozuluyor çöpe atıyorum napim
Onun ben var yaa... Ay cok sinirlendim okuyunca elim ayagim bi uyustu.. hamilelik siniri nedir bilmio bunlar herhalde yaninda olcak agzininburnunu yanultcannKızlar size kp terörü konumu anlatsam ağzınız açık kalır galiba biz dün bebişimin cinsiyetini öğrendik sayılır sayılır diyorum çünkü doktorumuz daha çok küçük ama erkek gibi görüyorum dedi.
Neyse bizde yolda gelirken sanki b.k varmış gibi kv aradık. Erkek olacakmış diye dedik
Kv de() kız olursa isminiz netti (biz kız olursa kesin Gökçe Sare koyacaktık) erkek şimdi ismini ne koyacaksınız dedi. Bende o da net sayılır dedim ki gerçekten de net sayılır ya Göktuğ ya da görkem koycaz
Sonra direk ne peki dedi bende netleşince söylerim dedim. Arkadan benm öküz kp im de yok öyle kendi başlarına isim koymak belalarını bilmem ne yaparım dedi eşim duymadı araba kullandığı için ama ben çok net duydum. Şerfsiz sanki biz tüp bebeğimizi senle yaptık o kadar iğneyi sen yedin kendi başlarına isim koymak yokmuş tek bir aşamasında bile yoktu mal herif tek kuruş faydası olmadı bize cimri herifin. Neyseki bize 20 saat uzaklar çok şükür bu durum aklıma gelince mutlu oluyorum .
Ben hemen zaten ablalarım ve annemi aradım ardından eşim de benm annemi de ara diyince öyle aradım aramaz olaydımİşte aramayacaksın biz bu sefer söylemedik ailelere sadece burası ve arkadaşlarımız biliyor, şöyle 1 ay daha sallarım daha belli değil, gidemedik falan diye. Kimse çocuğumun adına karışamaz da “adı şu olsun” demelerini bile çekemem ya. İlk bebeğimde kayınpederimle annem her gün isim buluyordu, bir de kayınpederim “sakın benim adımı koymasınlar güzel değil” demişti. Kim koyacak acaba senin adını egoya bak
Kız sinirlenme boşver ben gram sallamıyorum onları çok şükür kaygısız biriyimOnun ben var yaa... Ay cok sinirlendim okuyunca elim ayagim bi uyustu.. hamilelik siniri nedir bilmio bunlar herhalde yaninda olcak agzininburnunu yanultcann
Kuzum benim arkadaşım kadın doğumcu değil ama bana mutlaka sen yaptır dedi pcos olduğu için risk var sen de dediBende de pkos var sürekli araştırma yapıyorum karar veremedim henüz fikir almak istedim özel hastaneler genelde karşı develt hastaneside dayatmiyor ama yapılması taraftarı arada kaldım
Konyalıyım orda olsam hızlı tren yapar yerdik ama maalesef evlenince Yalovaya taşındımAnkaradayim ben kuzum sen hangi sehirdesin.. Anam en sevdigim sey kısır , patates salatası
Al bir de buradan yak. Ben bişi diyim mi, çocuk konusu her ne kadar eşle yapılan bir olay olsa da biz daha anneliği hamile kalmadan yaşamaya başlıyoruz, fedakarlıklar yapıyoruz. Kullanılan tonla ilaç, bir sürü deneme ayı, stresi, iğnesi, cartı curtu.Kızlar size kp terörü konumu anlatsam ağzınız açık kalır galiba biz dün bebişimin cinsiyetini öğrendik sayılır sayılır diyorum çünkü doktorumuz daha çok küçük ama erkek gibi görüyorum dedi.
Ay aklıma geldi bak şimdi. Benim kuzenimin başına ne gelmişti.doğuncaya kadar söylemeyin kudursunlar doğduktan sonra da oh bunu koyduk geçtik hadi şimdi ben sizin bilmem ne yapayım diyin. ay bak yazarken bile gerildim. lafa gelince varlar da iş yardıma gelince hepsi arazi
Tatlış hamilelik teklaşıYılan emojisine çok güldüm ay bizim tatlış hamilelik telaşımız olcaktı uğraştığımız şeye bak ... bizimkiler 3 sokak ötemizde ben napam
Benim de hala bogaİm ağrıyor antibiyotik kullanmama rağmen okulöncesi öğretmeniyim bide beş saat konuşmak zorluyor geçmiş olsun canımSıcak suya limon bal yapıyorum, mandalina kabuğu falan koyuyorum ama aynı acısı ağrısı geçmiş
Ayyy çok kötü bi durumAy aklıma geldi bak şimdi. Benim kuzenimin başına ne gelmişti.
Bebek doğdu, bunlar isme karar vermişlerdi ancak kuzenimin kaynanası oğluna demiş benim de adımı koycaksınız. oğluda çocuğun kimliğini çıkartmaya gittiğinde kendi annesinin adını da 2. isim olarak kimliğe ekletmiş kuzenim kimlik eve gelince görmüştü.
Yazları 4 5 ay kabul oluyor o dua bu yıl atanmak için kpss ye çalışmaya başlıcam tek çare oTatlış hamilelik teklaşı
Allahım tez zamanda en az 3 ilçe uzakta oturmayı nasip etsin size.
Ahahahahaahha sen bensin aferin kız bize. Asla susmam ben de ve aşırı sinirleniyorum böyle şeylereAl bir de buradan yak. Ben bişi diyim mi, çocuk konusu her ne kadar eşle yapılan bir olay olsa da biz daha anneliği hamile kalmadan yaşamaya başlıyoruz, fedakarlıklar yapıyoruz. Kullanılan tonla ilaç, bir sürü deneme ayı, stresi, iğnesi, cartı curtu.
Kimin belasını ne yapıyormuş pardon? Ayyyyy sinirlendim. Söyle kız kocana.
Size para verseydi bile bu hakkı kendinde bulamazdı.
Ben de hamile kalmadan önce bu konuyu kökten açılmamak üzere kapatmıştım. Bir gün ben, eşim ve kv ile kp birlikte tatlı yemeye gittik. Ben de merak ettim eşimin ve kardeşinin ismini kim koydu dedim. Eşimin babası sırtını yaslayıp gerinerek ve gülümseyerek "BENN" dedi. Ben de dedim" bir sürü çileyi daha hamilelikte çekmeye başlıyor kadın, bebek doğunca erkek altını bile almıyo arada bir seviyo ama ismi niyeyse erkek kendinde koyma hakkı buluyo, enetersanmış, ben izin vermem" dedim. Masada herkes şok. Tatlı yanı zehir gibi oldu.
Bende sadece Trisomy 21 degeri 50:1 cikmis. Gerisi normal.kızlar teşekkür ederim yanıtlarınız için. eşimin kararı belli de ben kararsızım. ne yaparım bilemiyorum. ama içimden bi ses de sanki sorun yok sağlıklı gibi diyor. çünkü sadece yaş faktörü riski arttırıyormuş. diğer parametrelerim normal değerinde gibi. bakalım inşallah hayırlı bi sonuca varırız
Bak ben atandım taaaa Türkiye nin diğer ucuna. Haliyle uzağımYazları 4 5 ay kabul oluyor o dua bu yıl atanmak için kpss ye çalışmaya başlıcam tek çare o
Yaa bende Izmitliyimmm.. Neyse kader bir gun karsilastirir belki yazlari yada musait oldugum zamanlar da gidiyorum memleketimeKonyalıyım orda olsam hızlı tren yapar yerdik ama maalesef evlenince Yalovaya taşındım