- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Canan Karatay'dan dinledim. Ben ilk hamileligimde yaptırdığımda da susuz falan kalmadim. Susuzluk istendiğini ilk kez duydum.Canan karatay a o konuda güveniyorumaynen cümlelerini kullandım. Evet görünürde bir bardak şeker dediğiniz gibi olabilir ancak, uygulama şekli sıkıntılı…kaç saat susuz bırakıp yapıyorlar o testi… ayrıca şeker evde çok rahat ölçülebilecek bişey bu teste gerek olduğunu şahsen düşünmüyorum. Ben açlık ve tokluk şekerimi düzenli ölçüp doktora sunuyorum. Gebelik şekerimi önemsediğim için :) canan karataydan dinlerseniz sevinirim
![]()
Ben ilk hamileligimde her seye ön yargiliydim. Seker yuklemesi mi aman aman aaa aşı mı olur vs. Bi sekilde yaptım yine. Ama bu ikinci diye sanirim daha rahat davranıyorum.
Seker yuklemesini erken erken yaptırmamı istedi doktorum. Ailede yatkınlık da var. Tabi ki herkesin kendi karari. Şimdilik yaptiririm diye düşünüyorum.
Ama o siviyi mi icerim iki dilim baklava mi gomerim onu bilemiyorum
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)