- 22 Eylül 2022
- 449
- 592
- 33
- 29
Söyledim kocişime kız durur muyum hiç ama üzülmesin diye sonra konusunu açmadim hiç. eşimde benm dediğimin aynısını dedi bana tek gram faydaları yok gelmiş birde şu ismi koyun diyorlar dedi. bende birşey demedim artık uzatmak istemiyorum böyle şeyleri ama herifin küfür etmesi çok gerdi beni belki ben duymuyorum zanneti uzaktan söyledi ama öyle birşey söyleyemez asla o konu birdaha açılırsa yüzlerine herşeyi söylerim ben aşırı güleryüzlü biriyim ve onlar benm hep o yüzümü gördüler bundan sonra o güler yüzümü çok arar salak herif.Al bir de buradan yak. Ben bişi diyim mi, çocuk konusu her ne kadar eşle yapılan bir olay olsa da biz daha anneliği hamile kalmadan yaşamaya başlıyoruz, fedakarlıklar yapıyoruz. Kullanılan tonla ilaç, bir sürü deneme ayı, stresi, iğnesi, cartı curtu.
Kimin belasını ne yapıyormuş pardon? Ayyyyy sinirlendim. Söyle kız kocana.
Size para verseydi bile bu hakkı kendinde bulamazdı.
Ben de hamile kalmadan önce bu konuyu kökten açılmamak üzere kapatmıştım. Bir gün ben, eşim ve kv ile kp birlikte tatlı yemeye gittik. Ben de merak ettim eşimin ve kardeşinin ismini kim koydu dedim. Eşimin babası sırtını yaslayıp gerinerek ve gülümseyerek "BENN" dedi. Ben de dedim" bir sürü çileyi daha hamilelikte çekmeye başlıyor kadın, bebek doğunca erkek altını bile almıyo arada bir seviyo ama ismi niyeyse erkek kendinde koyma hakkı buluyo, enetersanmış, ben izin vermem" dedim. Masada herkes şok. Tatlı yanı zehir gibi oldu.
Kız sende adama yediği tatlıyı zehir etmişsin hahah ama bende sen gibi olmalıymışım zamanında sonra yüz verince s.ç.p batırıyolra bi güzel