• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bilmeden üç gün üst üste zencefil içtim 4 Kasım kontrol var ins bir zararı olmamıştır hayırlısı olsun canım sigara alkol tüketenler var gebelikte rabbim nasip edecekse her türlü edecek🙏🙏🙏🙏
Sanmıyorum bir şey olacağını. İlk 3 aylık dönemi atlattık çok şükür. Öyle düşüklük bir durumla karşılaşacağımızı düşünmüyorum. Benim bir arkadaşıma doktoru sadece ıhlamur içebilirsin demiş. Her gün içiyordu bişi olmadı mesela. Benim doktorum ise içme dedi ıhlamur zencefil iç dedi.

Güno kızlar hep kv terörinden bahsettik sırada kb var Dün çaya çağırdım ben mutfaktayken sesleri geldi oğlan olursa adını ben koyacam siz bi dahakine koyarsanız kız olursa siz koyun istemem zaten dedi hemen içeri girdim ben girince sustu bi şey demedi .. zaten kendinin üç oğlu var isim koymaya doyamadı heralde
Öncelikle Kb ne demek anlamadım 😂 Kp mi demek istedin kayın peder mi bunu diyen?

İsim koyma senin annen baban koysun o zaman ne alaka. Bu hakkında nasıl kendinde görebiliyor. Eşin niye cevap vermedi ay sinirlendim. Keşke duyduğunuz belli edip cevap verseydin, biz kendimiz koyacağız erkek de olsa deseydin. Bence eşine söyle duydum sizi konuşurken buna iznim yok de. Ay çıldırtçak bu insanlar beni. Ne hakla ya ne hakla.

Bir de kız olursa siz koyun istemem ne demek. Çok sinirlendim çok.

Sanmıyorum bir şey olacağını. İlk 3 aylık dönemi atlattık çok şükür. Öyle düşüklük bir durumla karşılaşacağımızı düşünmüyorum. Benim bir arkadaşıma doktoru sadece ıhlamur içebilirsin demiş. Her gün içiyordu bişi olmadı mesela. Benim doktorum ise içme dedi ıhlamur zencefil iç dedi.
Her doktor farklı söylüyor doktorumuza güvenmekten başka çare yok canım ben 16. Haftadan sonra rahatlicam biraz daha bir onceki 12 de kalbi durmuştu.

Güno kızlar hep kv terörinden bahsettik sırada kb var Dün çaya çağırdım ben mutfaktayken sesleri geldi oğlan olursa adını ben koyacam siz bi dahakine koyarsanız kız olursa siz koyun istemem zaten dedi hemen içeri girdim ben girince sustu bi şey demedi .. zaten kendinin üç oğlu var isim koymaya doyamadı heralde
Bana yaptı kp bunu. Israrla babasının adını anlamını falan söyledi. Direk ismi belli diye kestim. O devam etti ben kestim en son dedim çok istiyorsanız görümcem doğursun bi tane daha ona söyleyin benimkinin hazır ismi dedim. Net ol kuzum

Grupta kızı olacak arkadaşlar ☺️ isim ne koyacaksınız karar verdiniz mi ben eşimle kayıplarımızdan dolayı konuşamıyorum doğuma yakın bakarız diyor🤦🤦🤦 bunun farklı bir bebek oldugunu kabullenemedi kaybetme korkusundan gebeliğimi yok sayıyor malesef yardımcı da olmuyor Allah'a emanet gidiyorum bakalım sizinle konuşmak iyi geliyor Mila ve Mihra kulağıma hoş geliyor ama eşim ne der bilemiyorum vefat eden bebegimin adı Mila olsun dedigimde yok demişti onu biliyorum sadece 🤷🤷 sizler ne koyacaksınız merak ediyorum 🥰🙏🧿

Öncelikle Kb ne demek anlamadım 😂 Kp mi demek istedin kayın peder mi bunu diyen?

İsim koyma senin annen baban koysun o zaman ne alaka. Bu hakkında nasıl kendinde görebiliyor. Eşin niye cevap vermedi ay sinirlendim. Keşke duyduğunuz belli edip cevap verseydin, biz kendimiz koyacağız erkek de olsa deseydin. Bence eşine söyle duydum sizi konuşurken buna iznim yok de. Ay çıldırtçak bu insanlar beni. Ne hakla ya ne hakla.

Ay evet kp .. Eşim cevap vermedi bile gece sordum böyle bi şeye müsade etmezsin heralde dedim o da etmem dedi ama bi emin olamadım tavrından bu konuda taviz vermem ya zaten Allah nasip ederse en fazla 2 çocuk düşünüyorum ona da tanıdık kimsenin adını vermem bu zihniyetten çok korkardım resmen başıma geldi

Bana yaptı kp bunu. Israrla babasının adını anlamını falan söyledi. Direk ismi belli diye kestim. O devam etti ben kestim en son dedim çok istiyorsanız görümcem doğursun bi tane daha ona söyleyin benimkinin hazır ismi dedim. Net ol kuzum
Eğer erkek olursa zaten ismini belirlemeden onlara cinsiyetini söylemeyi düşünmüyorum

Eğer erkek olursa zaten ismini belirlemeden onlara cinsiyetini söylemeyi düşünmüyorum
Ben belli olan ismi bile söylemedim 😂😂 söyletmedim de eşime 😂😂 diyor ki antin kuntin isim koymayın. Tabi bunları ben yalnızken diyor. Eşimin yanında dese eşim bağırır babasına 😂😂

Grupta kızı olacak arkadaşlar ☺️ isim ne koyacaksınız karar verdiniz mi ben eşimle kayıplarımızdan dolayı konuşamıyorum doğuma yakın bakarız diyor🤦🤦🤦 bunun farklı bir bebek oldugunu kabullenemedi kaybetme korkusundan gebeliğimi yok sayıyor malesef yardımcı da olmuyor Allah'a emanet gidiyorum bakalım sizinle konuşmak iyi geliyor Mila ve Mihra kulağıma hoş geliyor ama eşim ne der bilemiyorum vefat eden bebegimin adı Mila olsun dedigimde yok demişti onu biliyorum sadece 🤷🤷 sizler ne koyacaksınız merak ediyorum 🥰🙏🧿
İnci , Gökçe , Aybüke , Leyla , Asya isimleri hoşuma gidiyor olsa bunlardan birini isterdim heralde

Bizim cinsiyet belli değil ama kız olursa Serra olacak karar verdik 🥳

Ben belli olan ismi bile söylemedim 😂😂 söyletmedim de eşime 😂😂 diyor ki antin kuntin isim koymayın. Tabi bunları ben yalnızken diyor. Eşimin yanında dese eşim bağırır babasına 😂😂
😂 iyi yapmişsın hakediyorlar he doğduktan sonra kimlikten öğrensinler

Kizlaaaar .. Nasilsiniz?? Birsey soracagim..15 haftada gittigimde 15+6 idi haftam yani olcum filan yapti bazi bolgeleri bebemin 15+2 , 15+5 , 15+6 cikti farkli farkli sizde de boyle oldu mu hic :KK43: doktorum biraz donuk oldugu icin sorsam da pek cevap alamadim.. bilgisi olan var mi
O kadar büyük degil fark, iki haftadan itibaren o farklari dikkate almaya basliyorlar.

Şu isim konusunda erkeklerin anne babasının bir ayarı olsa keşke. Ne sanıyorlar acaba kendileri erkek diye doğacak çocuğu bile sahiplenmek nedir? Biz şimdi kabul etmezsek saygısızlıkla yaftalanırız. Asıl saygısızlığı onlar yapıyor. Sen çocuk olsun diye ne emekler veriyorsun öncesi bile ne stres ne sıkıntı…
Hamilelik süreci zaten çok daha sıkıntılı adamlar tüm bunların üstüne oturdukları yerde senin doğuracağın çocuğa isim seçiyor. Hangi hakla? Bu konuda eşlerimize büyük iş düşüyor dilerim üzerlerine düşeni yaparlar.

Kusura bakma ama ilk düsündügüm sey keske beni de caya cagirsa cay yapsa demli demli icsem pasta börek yesem oldu, asiri aseriyorum bunlara :D

Benim sadece kendi annem karisiyor, diger herkes bana birakiyor. Annemi de frenliyorum. Pasif agresif de yapmiyorum bunu, direkt söylüyorum. Ben koyucam annem, sen istersen önerilerini söylersin ama karar benim ^^ gibisinden durduruyorum. Direkt söylemen lazim.

Ay evet ben o kiz olursa istemem zaten ayrintisini kacirmisim, pasta börek hayal ederken. Igrenc. Yil 2023, kafaya gel.

Merhaba canım Umay Ece düşünüyoruz eşimle beraber seçtik sizede fikir olsun belki eşin de sever öncelikle Allah yardımcın olsun eşinle her konuşma öncesi bol bol dua okumayı ve Rabbimden güzelini istemeyi unutma. Aklımızda Ayla, Almina, bunlar vardı ekstra

Ay ben öyle bir Leyla koyacaktim ki ismini o kadar Leyla konulur :D Leylos ileri Leylos geri evin icinde ay cok guzel bir isim bence ^^

Adaçayı kaynatıp kaynattığınız suyla gargara yapın, boğaza çok iyi geliyor ama kesinlikle yutmayın. Adaçayı tüketimi önerilmiyor biliyorsunuz, gargarası güvenli ama 🌸
Bence bir doktora git canım. Mutlaka hamilelikte kullanılacak ilaçlar vardır artık bu dönemlerde diye tahmin ediyorum. Boğaz pastilleri yasak mı acaba. Ben de hiç bilmiyorum. Ama benim ağzımda aft falan çıkınca aşırı bol tuzlu suyla gargara yapıp yatıyorum, ertesi güne rahatlıyor. Boğazına şal sar olmadı sıcak tut dışarıdan da. Bir de taze zencefili kaynat içine limon sıkıp iç. O iyi geliyor.
Canım kızlar çok sağolun deneyeceğim bunları umarım iyi gelir

Şu isim konusunda erkeklerin anne babasının bir ayarı olsa keşke. Ne sanıyorlar acaba kendileri erkek diye doğacak çocuğu bile sahiplenmek nedir? Biz şimdi kabul etmezsek saygısızlıkla yaftalanırız. Asıl saygısızlığı onlar yapıyor. Sen çocuk olsun diye ne emekler veriyorsun öncesi bile ne stres ne sıkıntı…
Hamilelik süreci zaten çok daha sıkıntılı adamlar tüm bunların üstüne oturdukları yerde senin doğuracağın çocuğa isim seçiyor. Hangi hakla? Bu konuda eşlerimize büyük iş düşüyor dilerim üzerlerine düşeni yaparlar.
Psikolojik ve fiziksel ne zorluklar yasadim, bilemezsin. Oglum bana gelsin de hepsi helal olsun ama kimseye cocugum üzerine hak veremem, ister küssünler, ister kizsinlar, ister bana saygisiz desinler.

Hele erkek diye bunu yapmalari öööfff

Back