- 22 Eylül 2022
- 449
- 592
- 33
- 29
Ay inşallah sağlıklı olsun aynen yoksa kız erkek farketmez zaten zor bulmuşuz bebişkerimiziSağlıklı olsun da canım bakalım seninki de bi tahminde bulunur belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah sağlıklı olsun aynen yoksa kız erkek farketmez zaten zor bulmuşuz bebişkerimiziSağlıklı olsun da canım bakalım seninki de bi tahminde bulunur belki
Aaa Bursalı Nisan annişleriyiz bizzz sen hangi doktora gidiyorsun canımkızlar ben de bursa'dayım. çok sevindim aynı şehirde olmamıza. haftalarımız da yakın. bugün 12+1 benim
Ayyy çooook güzel canım ya sağlıkla kucağına allEvet canım üçüncü inşallah sağlıkla gelsin inşallah
Bir sürü pembiş kıyafetle çatlat onları, erkenden alma diye bikbik başladıklarında da söylediklerine direkt cevap olarak bir şey söyleme “daha neler alacağım prensesime” falan de. Öylelerinin fikirlerine direkt cevap verilmez, çatlatacak şeyler söylenir, içlerine oturtulurValla sorma ben soyleyince yuzleride dustu kv . Gorumcem erkek dogurdufu icin bende erkek dogurcakmisim.. Zaten aylardir yapmadiklari demedikleri kalmadi.. ne heves kaldi ne bisi
benim nevanadolu hastanesinde murat kadıoğlu, bir de fakülteye kayıt yaptırdım devlette olsun diye. başka doktor da araştırıyorum henüz kesin karar vermedim :)Aaa Bursalı Nisan annişleriyiz bizzz sen hangi doktora gidiyorsun canım
Bende kan sonucu bekliyorum canım aynen ultrasonda bişey çıkmadı şükür ,insallah kan sonucu da iyi gelirevet dün ultrasonda baktılar normal görünüyor dediler. kan da verdim sonuçlarını bekliyorum :) sen yaptırdın mı canım
Çok sağol canım benim gönlünden ne geçiyorsa onu yap canım bebeklerimize cennette kavusacazDaha on haftalikti benim. Almanya'da zorunlu kürtajdan sonra aile isterse bebegi kücük bir kutuya koyup veriyorlar, gömebilelim diye. Biz de oyle yaptik, simdi cok guzel, ormanlik, deniz manzarali bir yerde uyuyor. @evdekiliyakat in dedigi gibi galiba biraz da spontane bakacagim. Aslinda icimden cok geliyor, öyle seylere hic inanmasam da oglum bana geri gelmis gibi hissediyorum.
Alin de huzur icinde uyusun, yavrularimizla bir gün kavusacagiz.
Amin amin cümlemizAyyy çooook güzel canım ya sağlıkla kucağına all
Buradan öğrendiğim birşey; ondan sormak istedim… hamilelikte senin gibi böyle aşırı susayan bir kaç arkadaşa gebelik şekeri teşhisi koyulmuştu. Tabi bu sadece bir etkenmidir bilmiyorum ama randevu alıncaya kadar dikkat et istersen canım. Yada tokluk şekerini ölçtüreceğin bir yer varsa yemek yedikten sonra bir eczacı yada doktora danışarak ölçtürebilirsinYok daha gidemedim randevu düşmüyor
İçini ferah tut canım benim anlıyorum seni ben de az gidip gelmedim oralara önceki gebeliğimde.detayliyi da bekleyebilirsin tabi kaç haftalık oldun pekiEvet canım, gittim bugün, akşama kadar uğraştım, 3 kez ultrasona girdim, bebeğim sırtını dönmüştü, göstermiyor, göremedik dediler, bana herhangi bir şey söylenmedi, kardiyak konseyine çıkacağım bu hafta, onlar bakacaklar, görünmeyen damarları gördüler, çok yoruldum ileri tarihte bakalım elimize bir şey geçmeyecek dedim, detaylıya girerim dedim, yok ısrarla bakılacak dediler, doktor hiç iyi biri değildi, her gün farklı birine denk geliyorum zaten, hayırlısı hakkımda gerçekten
Sorma kuzum ne zorlhklar ne aglamakli gunlerAy inşallah sağlıklı olsun aynen yoksa kız erkek farketmez zaten zor bulmuşuz bebişkerimizi
İçini ferah tut canım benim anlıyorum seni ben de az gidip gelmedim oralara önceki gebeliğimde.detayliyi da bekleyebilirsin tabi kaç haftalık oldun peki
Ya sma testi için geç kalmış mıyımdır, sen her söylediğinde yaptırayım dedim kaldı öyle. Yaptırsam olur mu acaba?Kızlar Sma testimiz de negatif çıktı eşimin de benim de. Valla 2 hafta önce verdik kanı 2 hafta sonra hemencecik çıktı. Artık aklımızdaki tüm soru işaretleri gitti çok şükür. Ben başlıyorum bişiler almaya artık
Bugün de aile hekimime gittim kan verdim. Bu troid 2,5 ve altı olması lazımdı benim 3.25 çıkmıştı. Bakalım ilaç dozunu artırmak gerekecekmi. 2 gün sonra çıkar dediler sonuç. Sonucu alıp hastaneye götürücem dahiliye doktoruna. Umarım o konuda da yolundadır her şey.
Haftaya Pazartesi de doktor kontrolüm var kızım büyümüştür sağlığı da yerindedir inşallah.
Hayırlııı olsuun kuzucumm Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhKızlarrrrrrrrr kızım oluyormuş Hali
Kupanin neredeyse hepsini sicak sütle dolduruyorum, üzerine bir kasik kahve, kalan kismi sicak su. Bu sekilde iciyorum, 50mg kadar bir kafein yapiyor.Kafein kisitlamasiyla alakali neler yapiyorsunuz kizlar , cok onermiyolar ya . Bende cay kahve pek severim icemedikce canim istiyooorrr baya durdurdum kendimi yani ama bazen canim cok istiyor siz neler yapiyosunuz