• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla sorma ben soyleyince yuzleride dustu kv . Gorumcem erkek dogurdufu icin bende erkek dogurcakmisim.. Zaten aylardir yapmadiklari demedikleri kalmadi.. ne heves kaldi ne bisi
Bir sürü pembiş kıyafetle çatlat onları, erkenden alma diye bikbik başladıklarında da söylediklerine direkt cevap olarak bir şey söyleme “daha neler alacağım prensesime” falan de. Öylelerinin fikirlerine direkt cevap verilmez, çatlatacak şeyler söylenir, içlerine oturtulur 😂

Aaa Bursalı Nisan annişleriyiz bizzz 😍😍 sen hangi doktora gidiyorsun canım
benim nevanadolu hastanesinde murat kadıoğlu, bir de fakülteye kayıt yaptırdım devlette olsun diye. başka doktor da araştırıyorum henüz kesin karar vermedim :)

Daha on haftalikti benim. Almanya'da zorunlu kürtajdan sonra aile isterse bebegi kücük bir kutuya koyup veriyorlar, gömebilelim diye. Biz de oyle yaptik, simdi cok guzel, ormanlik, deniz manzarali bir yerde uyuyor. @evdekiliyakat in dedigi gibi galiba biraz da spontane bakacagim. Aslinda icimden cok geliyor, öyle seylere hic inanmasam da oglum bana geri gelmis gibi hissediyorum.

Alin de huzur icinde uyusun, yavrularimizla bir gün kavusacagiz.
Çok sağol canım benim ♥️🙏 gönlünden ne geçiyorsa onu yap canım bebeklerimize cennette kavusacaz 🙏🙏🙏🙏

Kızlar Sma testimiz de negatif çıktı eşimin de benim de. Valla 2 hafta önce verdik kanı 2 hafta sonra hemencecik çıktı. Artık aklımızdaki tüm soru işaretleri gitti çok şükür. Ben başlıyorum bişiler almaya artık 😂

Bugün de aile hekimime gittim kan verdim. Bu troid 2,5 ve altı olması lazımdı benim 3.25 çıkmıştı. Bakalım ilaç dozunu artırmak gerekecekmi. 2 gün sonra çıkar dediler sonuç. Sonucu alıp hastaneye götürücem dahiliye doktoruna. Umarım o konuda da yolundadır her şey. 🙏

Haftaya Pazartesi de doktor kontrolüm var kızım büyümüştür sağlığı da yerindedir inşallah. 🥰

Yok daha gidemedim randevu düşmüyor
Buradan öğrendiğim birşey; ondan sormak istedim… hamilelikte senin gibi böyle aşırı susayan bir kaç arkadaşa gebelik şekeri teşhisi koyulmuştu. Tabi bu sadece bir etkenmidir bilmiyorum ama randevu alıncaya kadar dikkat et istersen canım. Yada tokluk şekerini ölçtüreceğin bir yer varsa yemek yedikten sonra bir eczacı yada doktora danışarak ölçtürebilirsin 👍

bende günde en az 3 litre su içmem gerekiyor, onu içinceye kadar anam ağlıyor içemiyorum midem bulanıyor 🥲 yazın neyse de kışın ne yapcam bilmiyorum.

Burada kv konusu geçmişken benimkinden bahsetmesem olmaz sanırım. 🤣🤣🤣 benim ilk gebeliğim sağlıksız gebelikti kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım. Kv iyi birisidir ancak hurafelere çok inanıyor maalesef yaşı da büyük anlatamıyorsun. Bunların bir tanıdığı var düdük hiç sevmiyorum o adamı o demişti ben gördüm ikiz olcak demiş. Tutturdu senin ikiz diye. Ya ne ikizi bir tane var oda bakalım yaşicak mı sıkıntılı diyorum iyice baktı mı doktor diyo. Arkadaş torbadan tombala mı çekiyorsun ne demek iyice baktımı baksın baksın diyordu bide tövbe estağfurullah ya bilmi de kabul etmiyor o adam sanırım 🤣velhasıl ikiz derken o bir taneden de olduk günün sonunda. Şimdi ki gebeliğimde de bi mırın kırın etti ikiz değil mi diye bende başlicam şimdi senin ikizine, yaşım 40 a dayanmış, Allah bir taneyi bile arattı iki mi düşüncem şimdi dedim ogünden beri ağzını açmıyorda şimdide herhalde o adam erkek demiş erkek ben hissediyorum diyor 🤣🤣🤣 kız olursa artık dicem o amcayı sen bi getir de ıslak odunla dövcem dicem gaybı yalnız Allah biliyor adam resmen dayaklık. Beterin beteri var kızlar ben birisi bişi anlatınca öpüp başıma koyuyorum benim kv yi 🤣

Kafein kisitlamasiyla alakali neler yapiyorsunuz kizlar , cok onermiyolar ya . Bende cay kahve pek severim icemedikce canim istiyooorrr 😂😂 baya durdurdum kendimi yani ama bazen canim cok istiyor siz neler yapiyosunuz

Evet canım, gittim bugün, akşama kadar uğraştım, 3 kez ultrasona girdim, bebeğim sırtını dönmüştü, göstermiyor, göremedik dediler, bana herhangi bir şey söylenmedi, kardiyak konseyine çıkacağım bu hafta, onlar bakacaklar, görünmeyen damarları gördüler, çok yoruldum ileri tarihte bakalım elimize bir şey geçmeyecek dedim, detaylıya girerim dedim, yok ısrarla bakılacak dediler, doktor hiç iyi biri değildi, her gün farklı birine denk geliyorum zaten, hayırlısı hakkımda gerçekten
İçini ferah tut canım benim anlıyorum seni ben de az gidip gelmedim oralara önceki gebeliğimde.detayliyi da bekleyebilirsin tabi kaç haftalık oldun peki

İçini ferah tut canım benim anlıyorum seni ben de az gidip gelmedim oralara önceki gebeliğimde.detayliyi da bekleyebilirsin tabi kaç haftalık oldun peki

Öyle yapmaya çalışıyorum, 16+1 olduk bugün, senin önceki gebeliğinde perinatolojiye ne için gidiyordun canım

Kızlar Sma testimiz de negatif çıktı eşimin de benim de. Valla 2 hafta önce verdik kanı 2 hafta sonra hemencecik çıktı. Artık aklımızdaki tüm soru işaretleri gitti çok şükür. Ben başlıyorum bişiler almaya artık 😂

Bugün de aile hekimime gittim kan verdim. Bu troid 2,5 ve altı olması lazımdı benim 3.25 çıkmıştı. Bakalım ilaç dozunu artırmak gerekecekmi. 2 gün sonra çıkar dediler sonuç. Sonucu alıp hastaneye götürücem dahiliye doktoruna. Umarım o konuda da yolundadır her şey. 🙏

Haftaya Pazartesi de doktor kontrolüm var kızım büyümüştür sağlığı da yerindedir inşallah. 🥰
Ya sma testi için geç kalmış mıyımdır, sen her söylediğinde yaptırayım dedim kaldı öyle. Yaptırsam olur mu acaba?

Kafein kisitlamasiyla alakali neler yapiyorsunuz kizlar , cok onermiyolar ya . Bende cay kahve pek severim icemedikce canim istiyooorrr 😂😂 baya durdurdum kendimi yani ama bazen canim cok istiyor siz neler yapiyosunuz
Kupanin neredeyse hepsini sicak sütle dolduruyorum, üzerine bir kasik kahve, kalan kismi sicak su. Bu sekilde iciyorum, 50mg kadar bir kafein yapiyor.

Back