• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bende cinsiyeti soyledigimde millet olsun saglikli olsun diyorlar Saka mi bu cidden Kiz olcak diye uzuldugumu filan mi dusunuyorlar acaba. Hepsinin gelinleri kizlari erkek dogurdu bi ben farkliyim diye resmen cekememezlik bu Kv de dahil kizi erkek dogurdu. Seninde erkek olur diyip dovunuyordu.. irite oluyorum iyice bu akrabalara

Kizlar bende cinsiyeti soyledigimde millet olsun saglikli olsun diyorlar Saka mi bu cidden Kiz olcak diye uzuldugumu filan mi dusunuyorlar acaba. Hepsinin gelinleri kizlari erkek dogurdu bi ben farkliyim diye resmen cekememezlik bu Kv de dahil kizi erkek dogurdu. Seninde erkek olur diyip dovunuyordu.. irite oluyorum iyice bu akrabalara
hiç takma canım elalemi. çok istiyorlarsa onlar erkek doğursun. kaçıncı yüzyıla geldik hala erkek çocukla övünen tipler var. sağlıklı olduğuna bakmıyorlar da yok erkekmiş yok kızmış. valla şimdiki kızlar onların oğullarına bin basar

hiç takma canım elalemi. çok istiyorlarsa onlar erkek doğursun. kaçıncı yüzyıla geldik hala erkek çocukla övünen tipler var. sağlıklı olduğuna bakmıyorlar da yok erkekmiş yok kızmış. valla şimdiki kızlar onların oğullarına bin basar
Bence icten ice kiskaniyorlar 😅 cunku sulalede kiz yok ciddi anlamda . Bitane olcwk onuda ben dogurcam hehe

Wc kalkıp sonra geri yatamayan var mı. welcome uykusuzlar kulübü.
13-15 haftalari arasi: saat 3:30 gibi 4. kez tuvalete kalkma, geri dönüp saat 4e kadar yatakta dönelemece. Saat 4de artik uyuyamayacagimi anlayip telefonla oynamaca. Saat 5te uykuya dalma, saat 6da alarmin beni ambole etmesiyle hazirlanip 7de iste olma.

Bu hafta gecti allahtan. Iskence gibiydi.

Kızlar merhaba. Ben 14+1 haftalık gebeyim. Ben gebelik haftası değişiklikleri takip ederken 14 haftaya mı bakacağım, yoksa 15. Haftaya mı

Bence icten ice kiskaniyorlar 😅 cunku sulalede kiz yok ciddi anlamda . Bitane olcwk onuda ben dogurcam hehe
olabilir gerçekten. ay bence tam bir prenses. herkesin üstüne titremesi lazım. bilemiyorum ya bizim ailede kızlar çok seviliyor. babam doğulu olmasına rağmen kızlarına bebek gibi bakıyor hala, kız yeğenlerini daha çok seviyor. eşim de aynı şekilde kızımız olmasını çok istiyor. bence kızın oluyor diye çok şanslısın. ailesinin biricik prensesi olcak oh kıskanan çatlasın :D

geçen haftadan beri dönüp duruyorum yatakta. çareyi salonda uyumakta buldum. salonun nesi hoşuma gittiyse bu akşam bebek gibi uyumuşum, wc bile kalkmadım. sabah altıma yapcaktım :KK70:
Ya yemin ederim ben de salona gelince bi uyku basıyo, yatağıma gidince dön allah dön 😂😂😂😂😂

Kendileri kadınlıktan neden bu kadar nefret edip erkeği ilahlaştırıyorlar çok enteresan. Kız çocuğun yeri bambaşka. Görücem onları kızın biraz büyüdüğünde. Hepsi pervane olacak etrafında kızının. Boşver, senin en yakın arkadaşın geliyor.

Siz cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben 14+1 im. Haftaya kontrolüm var çok merak ediyorum. İstisnasız herkes erkek hissediyoruz diyo, alnımda falan mı yazıyor anlamadım ki

Kaç haftalıkken kaybettin canım benim bebeğim doğduktan iki ay sonra vefat etti adı Alin di o yüzden bu bebeğime Alin koyamam mezarı bile var yavrumun. Seni etkileyeceğini düşünüyorsan koyma canım.
Daha on haftalikti benim. Almanya'da zorunlu kürtajdan sonra aile isterse bebegi kücük bir kutuya koyup veriyorlar, gömebilelim diye. Biz de oyle yaptik, simdi cok guzel, ormanlik, deniz manzarali bir yerde uyuyor. E evdekiliyakat in dedigi gibi galiba biraz da spontane bakacagim. Aslinda icimden cok geliyor, öyle seylere hic inanmasam da oglum bana geri gelmis gibi hissediyorum.

Alin de huzur icinde uyusun, yavrularimizla bir gün kavusacagiz.

13-15 haftalari arasi: saat 3:30 gibi 4. kez tuvalete kalkma, geri dönüp saat 4e kadar yatakta dönelemece. Saat 4de artik uyuyamayacagimi anlayip telefonla oynamaca. Saat 5te uykuya dalma, saat 6da alarmin beni ambole etmesiyle hazirlanip 7de iste olma.

Bu hafta gecti allahtan. Iskence gibiydi.
Sanırım bedenimiz artık bu haftalardan itibaren bizi doğum sonrasına hazırlamaya başlıyor. Başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum.

Kızlar merhaba. Ben 14+1 haftalık gebeyim. Ben gebelik haftası değişiklikleri takip ederken 14 haftaya mı bakacağım, yoksa 15. Haftaya mı
15. haftanın içinde sayılıyorsunuz artık, o haftaya bakmak gerekiyor

Bak buna inanırım. 2 arkadaşım da yeni doğum yaptılar ve oğulları oldu. ama dünyalar güzeli iki bebek de hiç üzmüyorlar annelerini. Yiyip içip uyuyolar. Ama ikisi de aşırı kız bebekleri olsun istiyorlardı Allah erkek nasip etti.

Onlar bana ilk cinsiyeti söylediklerinde havalara uçtum çok tebrik ettim neler söyledim. Sonuçta bebişin cinsiyeti olmaz evlat evlattır. Ama dün ben cinsiyeti söylediğimde "hayırlı olsun" ve "tebrikler" diye cevap aldım, o an anladım ki kıskanılıyorum. Açıkçası beklediğim tepkiler onlar değillerdi. Hatta erkek doğuran ancak kendi çok kız isteyen bir tanesi inşallah senin de oğlun olur diyip duruyordu bana.

Aynı durum hele akrabalar için daha bir geçerli oluyor. Hasetlenen, fesatlanan. Allahım kem gözlerden nazarlardan korusun hepimizi.

Bebişim Dr. Banu da okuduğuma göre 14+0 dan itibaren 15. hafta oluyormuş. O değerlere bakılıyormuş.

Bizimkiler de aynı yorumu erkek için yapıyor 🥲 kimseyi memnun edemiyoruz maalesef ve yani ister istemez üzülüyorum 😐
hiçççç üzülme. Biz başkalarını memnun etmeye gelmedik bu dünyaya. Alnımızda ne yazılıysa o. Daha biz hamile kalmadan doğacak çocuğumuzun cinsiyeti belliydi bile. Kaderimizde olanı yaşıyoruz. Allahım sağlık sıhat huzur ve mutluluk versin hepimize.

Back