Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum bana sınırsız rennie kullanabilirsin dedi. Kimine gaviscon veriyomuş doktorları. İstersen bir sor dokrotuna mesaj atıp gitmeden kullanmaya başla.Kızlar 17 haftadayim yemek yedikten sonra midem yanıyor çok fena öneriniz var mi
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için ben şimdi yazdım bakalım ne dicekYok kuzum aile hekimin bilmiyordur. Yapılıyor. Sistemden evlilik öncesi diye işaretlemesi gerekiyor ve hamile diye girmesi gerekiyor sadece. Bizim öyle oldu.
Tatlim baktik da tam olarak sorun nedir yani, onu bilemedigimizden cevap yazamiyoruzResim atmistim
Ah canım sanki benimkini anlattın herşeyi bilir bilmediği bişey yok beğenmez kendi kişiliği de hep bi millete iş atma laf sokma o öyle dedi ben bunu dedim kötülüğünden memnun yani iyi bişey gibi anlatır hep aynı model bunlar bize de iyisi denk gelseydi de bunları soylemeseydikEşim de şaşırdı. Gülüp şakaya vurdu "anne tamam sen tarafını belli ettin" dedi. Sabah gelmiş yanıma (dert etti demek annesinin kurduğu cümle) ya annem dün ne biçim dedi demi öyle, aslında çok sevicek falan demeye başladı. Ya elbette sevecek ama belli ki erkek bekliyomuş dedim. Güldük geçtik. Ya dedim ya çok patavatsız. Bak aylardır hastayım. Ne yemek yapabiliyorum ne temizlik. Eşim ara ara annesine gidiyor. İnsan bir kap yemek yollar. Nerdeee. Ben söyledikten sonra ne kıymeti var. Çok şlükür annemle yakın oturuyoruz da Allah razı olsun yemek yapıyor sık sık bize de veriyor. Daha dün annem kapıya kadar yemek getirdi bırakıp gitti, evime de girmez asla. Rahatsızlık vermek istemediğini belirtiyo sürekli. Ama işte herkesin annesi kendine kıymetli. Napsın eşim de anasına toz konduramıyo, şakaya vuruyo vs. Ben de üstelesem üstelerim de üstelemiyorum. Zaten dedim eşime doğumda kalmalarını istemiyorum o haldeyken diye. Eşim de zaten onların ne işi var senin annen var zaten dedi. İyi bari dedim içimden de bu KV ağlar kesin, eşim de gelin kalın der hissediyorum.
Dün o lafı ettikten sonra eşime diyor ki "ağlayabilir miyim" öfff duygu sömürüsü. hiç sevmediğim şeyler. Buraya yazınca ben kötüymüşüm gibi algılamış bir arkadaş ismini unuttum, üzülmüş falan kv hakkında böyle konuşuyorum diye de, her aile dinamiği farklı maalesef. Durdur yerde sürekli laf sokan, heves büken, ille kendi dediği olsun diye sık sık ağlayan bir kadın yorucu maalesef.
Yok vallahi ben seni çok iyi anlıyorum. Bizim aile yapılarımıza çok benziyor sizinkiler. Tek fark senin kv kp sigara içiyor. Benim annemler de bak evleneli 5 sene olcak bizde toplasan 1 hafta kalmamıştır. Ama kv tarafı ooooo toplasan 1 yıl eder. Bir gelmeleri 2-3 ay o şekilde kalıyorlar. Hiç özel yaşam kalmıyor. Şimdi mesela doğumdan sonra yazın onlara gidince de çok sıkıntı yaşayacağım hiç emziriyor mu diye düşünmeden pat küt girerler. Onu da eşimle önceden konuşcam söylesin uyarsın. Geçen sene uyarılarını yaptı aşkında hamile olduğumu hassas olduğumu belirtti bana bi şey dememelerini yanımızda kavga yememelerini falan tembihledi. Bu sene tembihler bir tık daha çok olacak ama. Mesela ben Tv u görsün istemiyorum bebeğim için kp Tv başından kalkmıyor. Kesinlikle Tv açtırmıcam sonra dicek siz benim özgürlüğümü kısıtlıyorsunuz. Öyle birşey olursa iyi biz gidelim deriz artık napalım. Böyle olunca da eşim kv için üzülüyor anneme yazık diyor. Ama yani kadın da gerçekten iyi niyet yok sadece kocam bunu göremiyorEşim de şaşırdı. Gülüp şakaya vurdu "anne tamam sen tarafını belli ettin" dedi. Sabah gelmiş yanıma (dert etti demek annesinin kurduğu cümle) ya annem dün ne biçim dedi demi öyle, aslında çok sevicek falan demeye başladı. Ya elbette sevecek ama belli ki erkek bekliyomuş dedim. Güldük geçtik. Ya dedim ya çok patavatsız. Bak aylardır hastayım. Ne yemek yapabiliyorum ne temizlik. Eşim ara ara annesine gidiyor. İnsan bir kap yemek yollar. Nerdeee. Ben söyledikten sonra ne kıymeti var. Çok şlükür annemle yakın oturuyoruz da Allah razı olsun yemek yapıyor sık sık bize de veriyor. Daha dün annem kapıya kadar yemek getirdi bırakıp gitti, evime de girmez asla. Rahatsızlık vermek istemediğini belirtiyo sürekli. Ama işte herkesin annesi kendine kıymetli. Napsın eşim de anasına toz konduramıyo, şakaya vuruyo vs. Ben de üstelesem üstelerim de üstelemiyorum. Zaten dedim eşime doğumda kalmalarını istemiyorum o haldeyken diye. Eşim de zaten onların ne işi var senin annen var zaten dedi. İyi bari dedim içimden de bu KV ağlar kesin, eşim de gelin kalın der hissediyorum.
Dün o lafı ettikten sonra eşime diyor ki "ağlayabilir miyim" öfff duygu sömürüsü. hiç sevmediğim şeyler. Buraya yazınca ben kötüymüşüm gibi algılamış bir arkadaş ismini unuttum, üzülmüş falan kv hakkında böyle konuşuyorum diye de, her aile dinamiği farklı maalesef. Durdur yerde sürekli laf sokan, heves büken, ille kendi dediği olsun diye sık sık ağlayan bir kadın yorucu maalesef.
Cinsiyet tahmini sormustumTatlim baktik da tam olarak sorun nedir yani, onu bilemedigimizden cevap yazamiyoruz
Zaten ne oluyorsa kocalarımız yüzünden oluyor. KV kp ne kadar kötü olduğu önemli değil önemli olan kocaların duruşu. Benimki de öyle. Yaşlı kadın boşver, yapıver susuver, kırılmasın, hiç kızı yok bilmiyor bla bla bla. Biz insan değiliz sanki, hep biz susalımYok vallahi ben seni çok iyi anlıyorum. Bizim aile yapılarımıza çok benziyor sizinkiler. Tek fark senin kv kp sigara içiyor. Benim annemler de bak evleneli 5 sene olcak bizde toplasan 1 hafta kalmamıştır. Ama kv tarafı ooooo toplasan 1 yıl eder. Bir gelmeleri 2-3 ay o şekilde kalıyorlar. Hiç özel yaşam kalmıyor. Şimdi mesela doğumdan sonra yazın onlara gidince de çok sıkıntı yaşayacağım hiç emziriyor mu diye düşünmeden pat küt girerler. Onu da eşimle önceden konuşcam söylesin uyarsın. Geçen sene uyarılarını yaptı aşkında hamile olduğumu hassas olduğumu belirtti bana bi şey dememelerini yanımızda kavga yememelerini falan tembihledi. Bu sene tembihler bir tık daha çok olacak ama. Mesela ben Tv u görsün istemiyorum bebeğim için kp Tv başından kalkmıyor. Kesinlikle Tv açtırmıcam sonra dicek siz benim özgürlüğümü kısıtlıyorsunuz. Öyle birşey olursa iyi biz gidelim deriz artık napalım. Böyle olunca da eşim kv için üzülüyor anneme yazık diyor. Ama yani kadın da gerçekten iyi niyet yok sadece kocam bunu göremiyor
daha çok minik ya belli olmaz ki bundan tahmin ediyorum 10. hafta falan mı? belki o kadar bile yoktur. cinsiyet bekledin hafta tahmin ettim kusura bakmaCinsiyet tahmini alabilirmiyim di
Cinsiyet tahmini sormustum
Yok hiç öyle eşim zorlamaz Allah tan. Hiç de yapmam valla bana bi şey diyemezlerZaten ne oluyorsa kocalarımız yüzünden oluyor. KV kp ne kadar kötü olduğu önemli değil önemli olan kocaların duruşu. Benimki de öyle. Yaşlı kadın boşver, yapıver susuver, kırılmasın, hiç kızı yok bilmiyor bla bla bla. Biz insan değiliz sanki, hep biz susalım
Hayırlı olsunnnnnnKızlarrrrrrrrr kızım oluyormuş @Hali
Erkekti galiba cinsiyetKızlar dün cinsiyeti söyledik çevremize herkes çok sevindi. Bilin bakalım Kv ne dedi
"Olsun eli ayağı düzgün olsun da, daha ilk çocuk zaten" dedi
Ayda bir gdiiyorum bu sefer bi tık daha geç gdiicem ayrıntılı ulturuosona gircem ordan doktoruma 5/6 hafta geç gdiicemBana ayda bir gel diyor
Sanki cinsiyeti cok onem arz ediyormus gibi cok sacmalar ciddenCanım yapcak olan her türlü yapıyor benimde erkekmiş yeni öğrendim dün eşimin tarafında ilk torun olsun sağlıklı olsun dediler yüzleri düştü olsun nedir ya evlat ayrımı mı olur benim tarafımda 7. Torun sanki ilkmiş gibi heyecanla sevindi herkes cinsiyetine sağlıklı olsun yeter dediler
Can’ım bence 16/17 de gitSiz cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben 14+1 im. Haftaya kontrolüm var çok merak ediyorum. İstisnasız herkes erkek hissediyoruz diyo, alnımda falan mı yazıyor anlamadım ki
Kiza benziyor sanki tombilik bisi bilemedim ki saglikli olsun hepsi bizimmmmResim atmistim
Doktoruna yazdır Can’ım gaviskon kullanıyorum bendeKızlar 17 haftadayim yemek yedikten sonra midem yanıyor çok fena öneriniz var mi
Evet canımm gaviskon kullanıyorum 2 aydır bu sefer çok erken başladı mide ağrılarıDoktorum bana sınırsız rennie kullanabilirsin dedi. Kimine gaviscon veriyomuş doktorları. İstersen bir sor dokrotuna mesaj atıp gitmeden kullanmaya başla.