• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar duzcede yine 4 büyüklüğünde deprem oldu sallandık baya :KK43: evde de tekim ödüm koptu , Kasım ayı geldi ya başladı yine depremler bir şey olmasa bari hemen eşimi aradım tek olunca konuştum biraz rahatladım ama ne olacak böyle hiç bilmiyorum :KK43: geçen sene çok ağır atlattık depremi 6.1 olmuştu duvarlarimiz patlamsti. Şimdi hamileyim bir de Allah korusun aniden çok korksam uykuda yakalansak korkudan bisey olur bebeğime diye korkuyorum :KK43:
Baktıracak durumunuz varsa eve baktırın belki için rahat olursun

Baktıracak durumunuz varsa eve baktırın belki için rahat olursun
Biz o depremden sonra taşındık o evden 0 binaya taşındık tokiye. Maras depreminden sonra korktuk, bir tek tokiler ayakta kalınca tokiye tasindik ama sallanmasi bile yetiyor .

Bende görünüyor bu arada pembe kalp 🩷
1697392905813.png

Göz yaşım pıt. Pembişleri göremiyorum.

Kizlar iyi aksamlar 🌸 Nasilsiniz tüm Nisan hamişleri.. Geçen günlerde kayinvalideme gittik , görumcem de oradaydi.. Çocuga giysi vs den acildi konu.. Bana son aya kadar birsey alma bisi olur sonra cok uzulursun ( yani Allah korusun ölur vs ) diyor. Ve bu ilk degil ikisininde bana boyle seyler demesi.. ve artik kasıtli oldugunu dusunuyorum bu durumun. Gercekten cok sinirli ve uzgunum.. Psikolojimi mahfettiler aylardir ya biktkm artik

Kizlar iyi aksamlar 🌸 Nasilsiniz tüm Nisan hamişleri.. Geçen günlerde kayinvalideme gittik , görumcem de oradaydi.. Çocuga giysi vs den acildi konu.. Bana son aya kadar birsey alma bisi olur sonra cok uzulursun ( yani Allah korusun ölur vs ) diyor. Ve bu ilk degil ikisininde bana boyle seyler demesi.. ve artik kasıtli oldugunu dusunuyorum bu durumun. Gercekten cok sinirli ve uzgunum.. Psikolojimi mahfettiler aylardir ya biktkm artik
Ben de böyle insanları art niyetli buluyorum, olabilir mi evet olabilir her şey insan için de benim 9. ay aldığım şeyleri giyeceğinin garantisi var mıymış ne saçma ya. Ben olsam ağızlarının payını verir istediğimi de alırdım, kimsenin bir gününün garantisi yok kendisi aldığı kıyafeti giyeceğini biliyor muymuş?

Terbiyesizler. Öyle şey denir mi yani sanane ya

Yaaa üzülme ben iki tane doğum yaptım son iki ayda alışveriş yaptım oda cinsiyet bilmeme rağmen hep iki cinsiyetinde giyineceği şeyleri aldım bi kaç parça cinsiyet göre aldım çevremde o kadar çok değişen gördüm ki bunu bana da diyorlar bişi alsam bile kimseye söylemedim valla herkes hep negatif söyler aslında belki kötülüğüne demez ama biz hassas dönemdeyiz anlamıyorlar bunu üzme kendini

Ondan mı bilmiyorum arada yazın yine de 🥲

Yakıştı gibi hsjsj.
Bugün bile gittim doktora hoş acile gittim devlete ya hiç bişi yapmadılar ne serum ne iğne ne tahlil moralim bozuldu özellerde çok yüksek herşeu 🥺 hareket ediyor bebiş sanki ya vallahi hissediyorum gibi bende 🥰 doktor erken dedi hissetme için

İnsanlar çok düşüncesiz olabiliyor. Sakın izin vermeyin böyle şeylerin moralinizi bozmasına. Hoşlanmadığınızı da söyleyin, illa sinirlenerek söylemenize gerek yok, ciddi şekilde konuşun.

Benim kv de dedi bana doğmamış çocuğa erkenden don biçme der böyle bisey var ama söyleme yolu bu değil bencede. İlk 3 aylık dönemde özellikle ben bağlanmak bile istemedim bebegime, daha yeni yeni bağ kuruyorum. Her neyse bi b.k yedim sigara böreği kizarttim yedim midem mahvoldu cok fenayım herkese iyi geceler uyumaya çalışcam :(

Benim kv de dedi bana doğmamış çocuğa erkenden don biçme der böyle bisey var ama söyleme yolu bu değil bencede. İlk 3 aylık dönemde özellikle ben bağlanmak bile istemedim bebegime, daha yeni yeni bağ kuruyorum. Her neyse bi b.k yedim sigara böreği kizarttim yedim midem mahvoldu cok fenayım herkese iyi geceler uyumaya çalışcam :KK43:
Taminen ne zaman istediğimizi doya doya yiyeceğiz 🥺🥺🥺

Bugün bile gittim doktora hoş acile gittim devlete ya hiç bişi yapmadılar ne serum ne iğne ne tahlil moralim bozuldu özellerde çok yüksek herşeu 🥺 hareket ediyor bebiş sanki ya vallahi hissediyorum gibi bende 🥰 doktor erken dedi hissetme için
Yaa yapıyorlar normalde tospalak tospalak gittiğinde serum veriyorlar, keşke ısrar etseydin 🙁
Kaç haftalıksın? Ben de hissediyorum arada doktorum hissedebilirsin dedi erken demedi bana

Back