Ben de şu gün olayını anlamadım benimki de 16 nisan 8 günlük oluyor di mi mantıken kafa gittiBende de durum ayni.onceki gun tam duzen oturdu dedim bu gece beni perte cikardi....0 uyku...bebem suan hastaneye giderken misil misil uyuyor(8 gunluk)
Evet ayni gun dogurmusuz,,Ben de şu gün olayını anlamadım benimki de 16 nisan 8 günlük oluyor di mi mantıken kafa gittibenimki de derin uykuda şimdi emzirmek için uyandırıp sonra anneme paslayıp ben uyucam inşallah
Hali nasılsın canım ashley ben
Evet canım 31 haftalık doğdu
Memelerim için Allaha yalvarmakla meşgulum nasıl daha az acırlar diyeKızlar herkes cok sessizneler yapıyorsunuz doğuranlar, doğurmayanlar ?
Ben bizim bir daha uyuyabiliceğimize olan inancımı yitirdimUykusuz bir gecenin sabahından günaydınnntüm gece emzir gaklat altını al döngüsü ve sıfır uyku ile gezdik gözler fıldır fıldır şimdi mışıl mışıl uyuyor normalde hamileyken tam işe gitmek için kalktığım saatte bebeim uykuya daldı , geceleri çok hareketli derdim cidden öyleymiş
Bence deBen bizim bir daha uyuyabiliceğimize olan inancımı yitirdim
Doğurduk bebeyle uğraşıyoruz çok şükürKızlar herkes cok sessizneler yapıyorsunuz doğuranlar, doğurmayanlar ?
Canım ben emzirdikten sonra meme uçlarımi yıkadım kuruttum kantaron yağı ve lansinoh krem kullandim göğüs pedi koydum bir daha yara olmadı tavsiye ederim.Memelerim için Allaha yalvarmakla meşgulum nasıl daha az acırlar diyeçok kötü durumdalar ne yapıcağımı bilemiyorum hemen de iyiyleşmiyolarmış
Canım ben emzirdikten sonra meme uçlarımi yıkadım kuruttum kantaron yağı ve lansinoh krem kullandim göğüs pedi koydum bir daha yara olmadı tavsiye ederim.
Ayy kantaron yağını yeni aldım dikişim için onu da süreyim o zaman peki canım emzirmeden önce yıkamak gerekiyor mu kantaronu? üstüne lansinoh da sürerimCanım ben emzirdikten sonra meme uçlarımi yıkadım kuruttum kantaron yağı ve lansinoh krem kullandim göğüs pedi koydum bir daha yara olmadı tavsiye ederim.
Meme acısı çok felfena bir şeymiş ben de göğüs kalkanı aldım rahatladım birazBence de+ meme acısı için ben gümüş kapakla baya rahat ettim kendi sütümle iyi oldu şimdi daha rahatım
Ne güzel en azından benim gibi oturup bebişin ne zaman geleceğini beklemiyosunuzDoğurduk bebeyle uğraşıyoruz çok şükür
Sata göre 39 oldum bugün. 3 gündür çok kasılmam var ama nst temiz cikti bugün hiç kasilmadim ordaKızlar herkes cok sessizneler yapıyorsunuz doğuranlar, doğurmayanlar ?
Mama veriyorsun di mi canım, benim de öyleydi emdikçe arttı , hiç merak etme zamanla rayına oturuyor, sadece besinini eksik etme bebişin mamayı memene damlatarak ver sonra kalanı kaşık biberonla verMeme acısı çok felfena bir şeymiş ben de göğüs kalkanı aldım rahatladım birazsütümü arttırmaya uğraşıyorum şimdi çok yeterli gelmiyor
Ben de sat 39+1 . Ben de hıc kasılma ağrı yok. Gecen hafta gittiğimde nst sancı cıkmadı doktor kanalda da degıl dedi. Ben de squat yapıyorum bol bol. Sürec normalinde ilerlemezse suni sancı ile mi süreci başlatıyolar acaba ?Sata göre 39 oldum bugün. 3 gündür çok kasılmam var ama nst temiz cikti bugün hiç kasilmadim ordasuyu iyi dedi bekliyoruz bakalım sende durumlar nasıl
Ilk bebeğim 40 dolduğu gün doğdu doktor şey demişti eğer gelmezse fitil veririz demişti.kendisi geldi Allahtan. Ben nst yi baz almıyorum sonucta 20 dk bakıyor. Ama 3 gündür cok kasılma yaşıyorum bazen saatte 2 kere oluyor nefes aldırmıyorBen de sat 39+1 . Ben de hıc kasılma ağrı yok. Gecen hafta gittiğimde nst sancı cıkmadı doktor kanalda da degıl dedi. Ben de squat yapıyorum bol bol. Sürec normalinde ilerlemezse suni sancı ile mi süreci başlatıyolar acaba ?
Ay senin başlamış bence yavas yavas, suyun gelir bence yakın zamanda. Bizim nst 10 dk . O kasılma yasadıgın zaman bakılmıs olsa orda sancıların cıkacaktır o zamanIlk bebeğim 40 dolduğu gün doğdu doktor şey demişti eğer gelmezse fitil veririz demişti.kendisi geldi Allahtan. Ben nst yi baz almıyorum sonucta 20 dk bakıyor. Ama 3 gündür cok kasılma yaşıyorum bazen saatte 2 kere oluyor nefes aldırmıyor
Bende öyle düşünuyorum mesela nst den hemen yarim saat önce çok vardı zor çıktım merdivenleri. Ama nst esnasında olmadı hiç o yüzden baz almıyorum onu. Bakalım su mu gelcek sanci mi nişan mi Allah bilir. Bekleyecez o zamanını biliyor Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinAy senin başlamış bence yavas yavas, suyun gelir bence yakın zamanda. Bizim nst 10 dk . O kasılma yasadıgın zaman bakılmıs olsa orda sancıların cıkacaktır o zaman