2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aynen ama aşırı ağır yürüyüşlerim nefes almam falan, tepede ya bi de sanki ağzımdan çıkıvercek gibi ya çok garip😂 yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum
Yürüyüşlerim felaket sürünerek dönüyorum bazı günler😂 aşağıya çok ağırlık yapıyo ve aşırı sertleşiyo karnım yürürken valla konforlu yatmayı çok özledim herkes doğurunca yatabilcen sanki diyo da en azından vücutsal olarak rahata ericez

Eşim 2 defa yaptı canım acıdı ya tuhaf bi hissi var aşırı hassas bir bölgeye bastırılıyomuş gibi
Ben de benimkine söyledim tedirgin oldu😂 ya normalde ilişki vs tüm hamileliğimde devam ettik yani ama şuan cidden halim yok, bebiş memelerimin altında hani tepemde zor nefes alıyorum bir de fikfik yapcak halim cidden yok🫣😀 iyice saldım artık ya, ama pilates topunu denedim bugün baya iyi geldi, mesela benim de sertleşiyor karnım ama yine üstü sert oluyor altlar daha serbest, tabi benim için daha iyi çünkü iğne oluyorum göbek deliğimin altından.

Ben de benimkine söyledim tedirgin oldu😂 ya normalde ilişki vs tüm hamileliğimde devam ettik yani ama şuan cidden halim yok, bebiş memelerimin altında hani tepemde zor nefes alıyorum bir de fikfik yapcak halim cidden yok🫣😀 iyice saldım artık ya, ama pilates topunu denedim bugün baya iyi geldi, mesela benim de sertleşiyor karnım ama yine üstü sert oluyor altlar daha serbest, tabi benim için daha iyi çünkü iğne oluyorum göbek deliğimin altından.
Ben hıc doğuracakmısım gibi gelmiyor ya hıc belirtim yok. Yavas yvas kasık agrısı, regl ağrısı gibi seyleri ysayacaksın belim ağrıcak ara sıra dedi ama suan hıc bısı yok bende😃 birden mi olcak acaba? Sertlik dedıfın nasıl oluyor? Benım de üst tatafta poposu var bence arada onun sertliği oluyo ya

kızlar bende bugun 39 haftalıgım urfa egitim araştıma hastanssine gidiyorum doktorum en son 36haftalıkken gittim bayramda acile git onlar ne uygun görürse yapar dedi bugun acile gittim sancın yoksa niye geldin diye bagırdılar doktorum git dedi dedim bebeğim 26. haftadan beri makat geliş ters pozisyon 34 haftalıkks alltan muayne yaptılar bişi demdiler bugunde alttan muayene istediler sezeryan olcak gebelere neden alttan muyane zorunluluğu var anlamıyorum kabul etmedim bu sefer cok bagırtı azar işittim kabul etmedim diye sonra ultrason nst yaptılar bişi demedilee agrın sancın olmamıs bidaha gelme dediler eve geldim cok korktum orda bitane kadın sancılandı oma eziyet ettiler ıkınma acilde mi dogurcan diye bagırdılar yuksrı dogum haneye gönderdiler kadın suriyeliydi sanırım türkçe bilmiyormuş bagırdılar bu bende travma yaptı gittim hastanenin cogu arap suriylei doktorlsr hep kötü davranıyor malesef özele gitmeye param yok :KK43: devlet hastanesi ndekilerde dogurcak kadınlara kötü davranıyor korkuyorum hem hastnaeden hem dogumdan hem sezeryandan napabilirim
Ben de devlet hastanesinde doğum yapicam nasipse. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin inşallah. Hepsi bir olmuyor iyi düşünelim iyi olsun

Canım selam ben bugun ebe ile görüştüm doğumda bana destek olacak. 38. Haftadayım. Artık koltuktanoturma pilates topunda otur sürekli sağa sola öne arkaya kendini hareket ettir dedi. Günde 1 saat yürü pelvik kasların guclensın en ö smli sey yürüyüş dedi. Secde pozisyonunu yap bebek kanala yönelsin dedi. 1, 3 ya da 5 tane hurma ye dedi orada neden çift sayı seçemiyorum anlamadım:) meyveyi azalt hurma yediğin ıcın en fazla 1 porsiyon ye dedi. Klasik perine masajı söyledi. Doktorun aksi bişi demediyse korunmasız ilişki yap sık sık dedi. Orada salgılanan 4 hormon doğumda da salgılanıyormus dolayıysla aşina oldugum için doğum aşaması rahat geçiyormus . Tüm eksiklerini tamamla beyninde eksik bişi hissi olmasın bebeğinle konuş hazırız artık gelmene de dedi :) suyun geldikten sonra ılık bir duş al sonra hastaneye gel dedi. Aklıma gelen bısı olursa yazarım yine
Tek sayıda yersek vucut şekeri karbonhidrata cevirip enerji olarak geri donuyor çift sayıda yersek bobreklere zararliymis nette bu şekilde yazıyor.

Ben hıc doğuracakmısım gibi gelmiyor ya hıc belirtim yok. Yavas yvas kasık agrısı, regl ağrısı gibi seyleri ysayacaksın belim ağrıcak ara sıra dedi ama suan hıc bısı yok bende😃 birden mi olcak acaba? Sertlik dedıfın nasıl oluyor? Benım de üst tatafta poposu var bence arada onun sertliği oluyo ya
Bi anda gelecek doğum zamanı

Benimde yukarda. Oturuken resmen kemikleri batıyo göğsümun altına. Kan sulandırıcı iğne mi kullaniyosun canım iyice gerilmiştir karnim

Benimde yukarda. Oturuken resmen kemikleri batıyo göğsümun altına. Kan sulandırıcı iğne mi kullaniyosun canım iyice gerilmiştir karnim
Evet evet oksapar, aşırı gerildi doktor bacaktan devam edebilirsiniz dedi ama bacağım daha sert, karnımın altı hala yumuşak. Bana da ya sağda solda çıkıntılar var batıyor bana çok garip😂😀

Evet evet oksapar, aşırı gerildi doktor bacaktan devam edebilirsiniz dedi ama bacağım daha sert, karnımın altı hala yumuşak. Bana da ya sağda solda çıkıntılar var batıyor bana çok garip😂😀
Ben 32 den sonra kol ve bacağa geçmiştim diye hatırlıyorum göbek artık iyice gerildiginden. Evet yanlardan yukarıya doğru ittirmeler yapıyor baya da acıtıyor artık iyice büyüdü sıpalar😊

Yaa aynıyım gerçekten o kadar saldım ki perineyi de yapmayıvereyim ya diyorum 😄 benim eşim 4 aydır yurtdışındaydı yeni geldi ilişkiye girmek eziyet bana çünkü canım çok yanıyo resmen kapanmış gibi o yüzden onu da 1-2 denedik bıraktık😂zaten bi tedirgin oluyo kendisi de
En kolayı pilates topunun üstünde zıplamak valla en zahmetsizi

Bende ocsapar ve göbekten yapıyorum canım gergin ama genede vuruyorum göbekten gittiğim doktor göbekten öneriyor ben Naasipse sezeryandan bir gün öncee bırakıcam bazıı doktorlar 4 5 gün öncee bıraktırıyormuş İNŞALLAH sağlıkla Bebişlere kavuşalım cümleten🙏🤲🐬

Bebekleri doğan arkadaşlar, hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün freya_ freya_ C cileklipasta95
Hamileliği devam edenlere bir avazda inşallah sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Hamilelik de çok güzel ama bebeğe kavuşmanın tadı apayrı. Sonunda hem hareket kısıtlanıyor hem doğum stresi artıyor. Benim kız 17 günlük oldu artık. Valla gaz sancısı başladı, 3 saatte bir emzirme derken ayaktayım. Silikon ucu sormuş birisi, eğer meme ucun dışarıdaysa emzirmek rahat okuyor. Ucu çıkarmak için şırınga kullanıyorlar, nette videolar var. Emzirirken de bebeğin vücudu sana paralel olacak,hatta yan çevirmek en güzeli yüzü sana dönük, o zaman süt kaçmıyor. Kucağına yastık koy, bebeğin ağırlığı yastıkta olsun. Memeyi alttan tutuyorsun baş parmağınla da üstten, c şeklinde, diğer elinle de bebeğin kafasını tutup birleştiriyorsun. En kolay öyle oluyor. Ben başta yapamadım, deneyince oluyor. Meme başta çok acıyor, gümüş kapak ya da gasmastan krem, çok iyi, kapak şart bence çünkü kıyafet değince acıyor. Emdikçe sütün artar, meme acın da azalıyor. İlk 1 hafta zor sadece.

X