Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Nisan 2023
- 284
- 324
- 23
24 nisan doğumlu kızım hala emeklemiyor sürünerek gidiyor komando modu. Kendi başına bi yere tutunarak ayakta durması da yok henüz birkaç saniye duruyor. Otururken devrilmiyor benimki deBizimki tam emeklemıyor 2 tane gidip dinlenıyor o da 1 haftadır falan
Herkesınki emeklıyor mu
Ama otururken devrılmıyor bayadır
- 14 Mart 2021
- 8.611
- 9.305
- 148
yetısse koltuga tutunup kalkcakta yetısemıo24 nisan doğumlu kızım hala emeklemiyor sürünerek gidiyor komando modu. Kendi başına bi yere tutunarak ayakta durması da yok henüz birkaç saniye duruyor. Otururken devrilmiyor benimki de
kolumdan falan tutup kalkıyor baya duruyor ayakta koltuk kenarında ama sıralamıyor
komandodan emekleme pozsyonuna gectı 2 3 gıdım gidiyor sadece komandoyu suruklenmeyı bıraktı devamı yok hayırlısı ama 1 ay buyukmusuz biz
Erken dogdu tabı o da var 3 hafta
- 2 Mart 2024
- 59
- 6
- 1
- 24
- 24 Mart 2024
- 900
- 1.632
- 28
72 saat içerisinde ne kadar erken içtiyseniz o kadar işe yararertesi gün hapından ne zaman sonra adet olunur veya işe yarayıo yaramadını nasıl anlarım hap ismi josei 30
- 2 Mart 2024
- 59
- 6
- 1
- 24
17-18saat içinde içtim gecen ay regl olmamıstım bu ayda hap içtim bilmiyorum bakalim cok stres oldum ya72 saat içerisinde ne kadar erken içtiyseniz o kadar işe yarar
- 6 Nisan 2023
- 284
- 324
- 23
Bizden tutup ayağa kalkmayı da yapmıyor henüz. Sürekli geri mi kaldık geri mi kaldık diye düşünüyorum ama bakıyorum herkesin gelişimi gerçekten farklı napayım sağlığı yerinde olsun da yeter diyoruz. Bizden bir hafta sonra doğmuş olan bi bebek var tanıdığım, her yere tırmanıyor sıralıyor vs ama işte karşılaştırmanın sonu yok. Bu arada bye bye gel gel alkış falan yapıyor mu sizinki?yetısse koltuga tutunup kalkcakta yetısemıo
kolumdan falan tutup kalkıyor baya duruyor ayakta koltuk kenarında ama sıralamıyor
komandodan emekleme pozsyonuna gectı 2 3 gıdım gidiyor sadece komandoyu suruklenmeyı bıraktı devamı yok hayırlısı ama 1 ay buyukmusuz biz
Erken dogdu tabı o da var 3 hafta
- 14 Mart 2021
- 8.611
- 9.305
- 148
Evet yapıyor ama kendı ısterse ben dıyınce degılBizden tutup ayağa kalkmayı da yapmıyor henüz. Sürekli geri mi kaldık geri mi kaldık diye düşünüyorum ama bakıyorum herkesin gelişimi gerçekten farklı napayım sağlığı yerinde olsun da yeter diyoruz. Bizden bir hafta sonra doğmuş olan bi bebek var tanıdığım, her yere tırmanıyor sıralıyor vs ama işte karşılaştırmanın sonu yok. Bu arada bye bye gel gel alkış falan yapıyor mu sizinki?
Doktor komsunun cocuguyla karsılastırma dedı bana erken dogdugu ıcın ama olmuyor tabı
Ama senınkı daha yeni 8 aylık biz 9 aylık olcaz
- 6 Nisan 2023
- 284
- 324
- 23
Evet bana da karşılaştırma yapma diyor doktorlar hep. Bye bye alkış falan öğretmeye çalışayım o zaman bu ay benEvet yapıyor ama kendı ısterse ben dıyınce degıl
Doktor komsunun cocuguyla karsılastırma dedı bana erken dogdugu ıcın ama olmuyor tabı
Ama senınkı daha yeni 8 aylık biz 9 aylık olcaz
- 23 Ağustos 2024
- 46
- 21
- 3
- 35
Benimde emeklemiyor 8,5 aylık olduk bence karşılaştırma yapmak uygun değil sırası gelince herşeyi yapıyorlar ben artık bu konu da saldım sağlıklı olsun da zamanla onu da yapacak belki de direk yürümek isteyecekBizimki tam emeklemıyor 2 tane gidip dinlenıyor o da 1 haftadır falan
Herkesınki emeklıyor mu
Ama otururken devrılmıyor bayadır
- 14 Mart 2021
- 8.611
- 9.305
- 148
Evet zaten bir kaç kez gösterınce hemen yapıolar cok garip benımkı genelde ıykuya gçerken falan ogrenıyor ılk:)Evet bana da karşılaştırma yapma diyor doktorlar hep. Bye bye alkış falan öğretmeye çalışayım o zaman bu ay ben
- 14 Mart 2021
- 8.611
- 9.305
- 148
Benimde emeklemiyor 8,5 aylık olduk bence karşılaştırma yapmak uygun değil sırası gelince herşeyi yapıyorlar ben artık bu konu da saldım sağlıklı olsun da zamanla onu da yapacak belki de direk yürümek isteyecek
Aynen saglıklı olsunlar da
Kusması azaldı mı acaba bebeğinizin zamanlaTamam canım bende sorayım doktoruna benim de valla hayalim hep kusmaması ya mahvolduk hep birlikte 6.aya kadar dünyaları kusarlar böyle giderse 3 ay var
Sizin de mi negatifti bugün testte ikisi de negatif çıktıKızlar aranızda Antı cmv ıgG ve IgM negatif olan varmıydı ?
- 6 Nisan 2023
- 284
- 324
- 23
- 24 Mart 2024
- 900
- 1.632
- 28
Benim kız tv ünitesine koltuklara bana kitaplığa ne bulursa tırmanmaya başladı ayağa kalkıyor ama dengesi bozulup 10 sn sonra falan düşüyor, bir dk bırakamıyorum artık düşcek kafa üstü diye ( yerde takılırken iyiydi de şimdi nerde tehlikeli bir şey var bizim kız orda
5 ocakta 9 aylık olcaz
5 ocakta 9 aylık olcaz
- 24 Mart 2024
- 900
- 1.632
- 28
Benimki de bir ara uyumadan önce sallıyordu uyumak istemiyorum der gibi bir sağa bir solaKızlar bir sey soracağım benim eşşek sıpasi 29 Mart doğumlu tam 9 ay olduk 8 aylıktan beri canı istedi mi kafasını sağa sola salliyor bazen uyuyacağı zaman bazen gün içinde oyun oynarken Buda beni tedirgin ediyor sizin bebelerde böyle bir sey yapan var mı aklımı yitircem