- 14 Mart 2021
- 8.611
- 9.305
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sütüm kesildiği için sadece mama içiyor, uyumadan önce içiyor yatıyor 8 saat aralıksız uyuyor sonra tekrar içiyor bir iki saat daha uyuyor uyanıyor doktor 8 saate kadar elleme uykusunda vermene gerek yok dedi ben de dokunmuyorumBen de bunu düşünüyordum hep
Gündüz bebekle ilgilenmek ve ev işlerini anca yetiştiriyorum ve pilim bitmiş oluyo evim çok küçük olmasına rağmen. Takviye falan aldığım hâlde ben. D vitamini kullanıyo musun? Eksikliği böyle yorgunluk yapabilir. Bi de bu 10 saatlik uykuda besliyosun değil mi bebişi?
Allah bağışlasın23nisanda benimki 41haftada doğdu kızım
Kabız olduğu zaman mamasına bir kaç damla zeytinyağı damlatıyorum ben aynı gün içerisinde çok güzel kakasını yaptırıyor, su içirmeyi unutmayın, ek gıdaya geçiş döneminde kabız olması çok normal, eskisi gibi su gibi yapmayacak artık evet :)bebegim kabız oluyor dogdugundan beri hep aynı sıkıntı iki defa fitil attım (ortadan kırıyorum atıyorum ) kaka yapmadı gittim bugün lavma yaptım aksama kadar aaz az kaka yaptı ek gıda püreleri aynı püre gibi cıkarıyor acaba eskisi gibi sulu yapmıcakmı bundan sonra hep bütün mü yapcak? anne sütü ve ek gıda alıyor ara ara su veriyom az az ama yinede kabız oluyo
cinsiyeti ne olmuştu bebeğinizin :)Yumurtlamadan 2 gün önce ilişki oldu ve yumurtlama gününe kadar bir daha olmadı. Kız bekliyoruz
Kızcinsiyeti ne olmuştu bebeğinizin :)
yaa hayırlı olsunn
71Merhaba kizlar. Erkek bebek anneleri bebeklerinizin 7. ayda boyu kac cm’di?
merhaba, 6 ay 4 haftalikken olculdu en son 78 cmMerhaba kizlar. Erkek bebek anneleri bebeklerinizin 7. ayda boyu kac cm’di?
Papatya yağı sür dis etlerine ben iki çocuğuma da yaptim gayet rahat çıkardı özelde ki doktorumuz bile onayladı aktardan al bir papatya yağı sür çok rahat ederbenimki bugun 7aylık oldu. Diş yok salya var mızmızlık var ayrılık kaygısı var. yüzüstü duramıyor aglıor karnı Acıyor yğzüstğ durunca emekleme düz olarak yok. sırtüstü yatınca kafasıyla yukarı yukarı emekliyor ((ters emekleme var). dogudugundam beri kolik gazlı kabız bebek. paso kabız oluyor, konuşma da konısında ise sarkı söyler gibi bas bas bagırıyor bab bab bab diyor kuş gibi cıvıldıyor asla yatmak istemiyor uykusu cok kısa bir saati gecen uykusu yok gecede oyle bez konusunda günde 3-4bez anca kirletiyo sürekli kucaga gelmek yada ayakta durmak zıplamak istiyor kulagını cekiştiryor ısırıyor oturamıyor desteklede oturmak istemiyor yanlara dönme hafif dercede var tam tur.dönemiyor öyle işte 8kilo 67cm
Benim de arada suni sancının çektirdikleri ve dikiş anındaki titremelerim geliyo... Doğum sonrası bebeğimin ilk tepkisini hatırlayamıyorum mesela. Yani hemen ağlayıp ağlamadığını, onu öpüp öpmediğimi o kısımlar silik ya net olmasını çok isterdim.Aon günlerde 7 aydan sonra bi doğumumu hatırlayıp gerilmeye başladım ben ya.. müdahaleli vajinal doğum yapmıştım. Kolay başlayıp kolay ilerleyip sonlarda zorlaşan bir doğum olmuştu. Vae mı benim gibi düşünüp hatırlayıp gerilen