2024 mayıs dondurulmuş embriyo transferi

Pozitif alan arkadaşlarımızın ne gibi belirtileri oldu acaba mesela benim çok ara ara kasık kasıklarım geriliyor bazende belim ağrıyor ona da ilaçlardan normal korkma demişlerdi ondan hariç hiç bir belirtim yok mesela

Bende merak edıyorum benımde belım çok agryor dunden ? Göğüslerimde çok böydğ

Bende merak edıyorum benımde belım çok agryor dunden ? Göğüslerimde çok böydğ
Yani bende o kadar belirtide yok bazen hiç ağrım bile olmuyor unutuyorum transfer olduğunu ilk iki gün böyle keskin kasık ağrılarım olmuştu 5 dakila süren ama artık oda kalmadı bende korkuyorum olmadı mı diye

Kızlar bende sadece ara ara gelen regli sancısı gibi bir ağrı oldu göğüsleriminde alt kısmı acıdı. Başka hiç birsey olmadı 12. Günde test verdim pozitifti çok şükür .İnşallah sizlerinde öyle olucak

Şuan bende gaz ve sıcaklama harici hiçbir belirti yok . İdrar testi silik çıktı kan vermeme daha 6 gün var . Onu bekliyorum. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

1.transferim ile 3.transferim belirtilerim aynı kasıklarımda ağrılarım oluyor ancak kısa süreli beni yormuyor,dinlenince geçiyordu.2. transferimde işlemden nasıl cıktıysam test gününe kadar ağrılarım devam etti uzun süreliydi şiddetliydi adet sancı gibisiydi sanki adet olacam sökülemiyorum gibi beni çok zorlamıştı ama ağrılara hiç takılmayın en güzel sonucu kan testi verir.1.transfer pozitifti kalbi durmuş kürtaj 2.transfer kimyasal 3.şimdilik iyi gidiyoruz.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kimyasal demek tam olarak nedir? Pozitif sonuç geliyor ama gelişmiyor bebek oluşmuyor demek sanırım değil mi?

Şuan bende gaz ve sıcaklama harici hiçbir belirti yok . İdrar testi silik çıktı kan vermeme daha 6 gün var . Onu bekliyorum. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Benim bugün 11 günüm yarın test günüm canım benim hiç bir belirtim yok bel ağrısı dışında sadece bu sabah biraz idrar sıkışıklığı dan dolayı ağrım oldu o kadar goguslerimin ucu çok hafif ama çok çok yani onun dışında belirtim hiç yok bende dün yaptım idrar testini negatif çıktı aldığım teste silik çıkıyormuş heralde ama benim içim pek rahat değil olmadı galiba yine yarın test günüm olmadı gece vermeyi düşünüyorum testi nede olsa negatif

Hayırlı olsun canım inşallah tebrik ederim darisi bana tüm isteyenlere

Selam bugun oldun ne belırtısı olsun ?)
Hahaha erken dimi ama ben 2 ay önce transfer olduğum zaman belirtim vardı şişkinlik bel ağrısı 5 gün lekelenme tabi o kimyasal oldu birde yumurta toplama sonrası taze transfer olmuştum sanırım ondan şimdi daha dinlenmiş vucüdum inşallah bu bebeğim güçlü çıkarda Yaşar benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…