2024 mayıs dondurulmuş embriyo transferi

İnsalah canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah umarım güzel sonuçlar alırız 😍🤲🙏 son emriyomdu kuzum bu olmazsa büyük ihtimalle ne zaman başlarız bilmiyorum çünkü mecbur sıfırdan baslicaz dondurulmuş embriyo kalmadı hiç . inşallah gerek kalmaz sende moralini bozma insalalh güzel sonuçlar alırız 😘 Cuma günü test günüm bekleyeceğim 2 gün kaldı
Sende kaçıncı deneme bu?

Sende kaçıncı deneme bu?
4.denemem canım ilk 3 tane transfer edildi 1 tane tuttu dış gebelik çıktı 2 denemem olmadı tutmadı tek emriyo transferi oldum 3 geçen sene oldu çok şükür iki tane koyuldu ikiz oldu çok iyi ilerledi 5 aylıkken coronodan dolayı erken doğumla Kaybettim. Bu da 4.Denemem İste son transferim tek oldu hayırlısı olsun inşallah ♥️☘️🤲 Umarım kanda pozitif sonuç alırız inşallah 😍♥️🤲

4.denemem canım ilk 3 tane transfer edildi 1 tane tuttu dış gebelik çıktı 2 denemem olmadı tutmadı tek emriyo transferi oldum 3 geçen sene oldu çok şükür iki tane koyuldu ikiz oldu çok iyi ilerledi 5 aylıkken coronodan dolayı erken doğumla Kaybettim. Bu da 4.Denemem İste son transferim tek oldu hayırlısı olsun inşallah ♥️☘️🤲 Umarım kanda pozitif sonuç alırız inşallah 😍♥️🤲
Hepsınde aynnı donmuş embryonlaımı kullandınız? yoksa yenımı ve genetık oldumj?

Ay insalalh idrarda çıkmasın ama kanda da çıkmazsa üzülürüm ya umarım kanda çıkar 😘🙏🤲
InshAllah çıkar anlıyorun senı kaç defa yapmısın bende ilkde daha sankındım bu 2 cı çok heycanlıyım boyle yazmmam bakma dun bende kafaya takdım ama sora dedım idar boş önemli kan

Hepsınde aynnı donmuş embryonlaımı kullandınız? yoksa yenımı ve genetık oldumj?
Şöyle bizim taze dondurulmuş 5 gün emriyolarimiz vardı biz ikişer ikişer dondurmustuk onları kullandık genetek teste yaptik dediler bir sorun yok olsaydı işlem yapmazdık dedi

Merhabalar , bayadır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bende 31.05 de 5.gün embriyosu 1 adet transfer oldum . Test günüm 10.06 . İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız . 🥰

X