- Konu Sahibi eslegul2323
Senin kaçıncı günün 6. Günün mü canımBu testlerde silik olmuyor kasetlerd eoluyoe ben bılsiyim bende bundan ıdı negatıf cıkdı dün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaçıncı günün 6. Günün mü canımBu testlerde silik olmuyor kasetlerd eoluyoe ben bılsiyim bende bundan ıdı negatıf cıkdı dün
Sende kaçıncı deneme bu?İnsalah canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah umarım güzel sonuçlar alırız son emriyomdu kuzum bu olmazsa büyük ihtimalle ne zaman başlarız bilmiyorum çünkü mecbur sıfırdan baslicaz dondurulmuş embriyo kalmadı hiç . inşallah gerek kalmaz sende moralini bozma insalalh güzel sonuçlar alırız Cuma günü test günüm bekleyeceğim 2 gün kaldı
Bu bende negatif çıktı işte kaset değil zaten de direk böyle olunca dedim olmadı heralde inşallah kanda güzel sonuç alırımBu testlerde silik olmuyor kasetlerd eoluyoe ben bılsiyim bende bundan ıdı negatıf cıkdı dün
Yok 7 cı gunum , dun 6 da yapmışdım testıSenin kaçıncı günün 6. Günün mü canım
Bende bunda olmuşdı. Erken pozıtıf olnalrsa bıle ıdrarda çıkmıyor bazenBu bende negatif çıktı işte kaset değil zaten de direk böyle olunca dedim olmadı heralde inşallah kanda güzel sonuç alırım
4.denemem canım ilk 3 tane transfer edildi 1 tane tuttu dış gebelik çıktı 2 denemem olmadı tutmadı tek emriyo transferi oldum 3 geçen sene oldu çok şükür iki tane koyuldu ikiz oldu çok iyi ilerledi 5 aylıkken coronodan dolayı erken doğumla Kaybettim. Bu da 4.Denemem İste son transferim tek oldu hayırlısı olsun inşallah Umarım kanda pozitif sonuç alırız inşallahSende kaçıncı deneme bu?
Ay insalalh idrarda çıkmasın ama kanda da çıkmazsa üzülürüm ya umarım kanda çıkarBende bunda olmuşdı. Erken pozıtıf olnalrsa bıle ıdrarda çıkmıyor bazen
Hayırlısı olsun inşallahİşte herkesin bünyesi farklı canım benim hiç üzülme cuma günü bir olsun bakalım , bende dayanamıyorum yapmak istiyorum ama sabrediyorum o yüzden sende hiç üzülme
Hepsınde aynnı donmuş embryonlaımı kullandınız? yoksa yenımı ve genetık oldumj?4.denemem canım ilk 3 tane transfer edildi 1 tane tuttu dış gebelik çıktı 2 denemem olmadı tutmadı tek emriyo transferi oldum 3 geçen sene oldu çok şükür iki tane koyuldu ikiz oldu çok iyi ilerledi 5 aylıkken coronodan dolayı erken doğumla Kaybettim. Bu da 4.Denemem İste son transferim tek oldu hayırlısı olsun inşallah Umarım kanda pozitif sonuç alırız inşallah
InshAllah çıkar anlıyorun senı kaç defa yapmısın bende ilkde daha sankındım bu 2 cı çok heycanlıyım boyle yazmmam bakma dun bende kafaya takdım ama sora dedım idar boş önemli kanAy insalalh idrarda çıkmasın ama kanda da çıkmazsa üzülürüm ya umarım kanda çıkar
Şöyle bizim taze dondurulmuş 5 gün emriyolarimiz vardı biz ikişer ikişer dondurmustuk onları kullandık genetek teste yaptik dediler bir sorun yok olsaydı işlem yapmazdık dediHepsınde aynnı donmuş embryonlaımı kullandınız? yoksa yenımı ve genetık oldumj?
anladım ınshAllah başkasına ihtiyac kalmazŞöyle bizim taze dondurulmuş 5 gün emriyolarimiz vardı biz ikişer ikişer dondurmustuk onları kullandık genetek teste yaptik dediler bir sorun yok olsaydı işlem yapmazdık dedi
İnşallah canım inşallahanladım ınshAllah başkasına ihtiyac kalmaz
Kanı bekleyelim inşallah cuma günü bize güzel bir haber verirsin canımİnşallah canım inşallah
İnsalalh canım benim bekliyelim bakalım inşallah cumanın yüzü suyu hürmetine rabbim güzel haberler sonuçlar nasip ederKanı bekleyelim inşallah cuma günü bize güzel bir haber verirsin canım
Aminn canım inşallah günler geçmiyor ben de vallaİnsalalh canım benim bekliyelim bakalım inşallah cumanın yüzü suyu hürmetine rabbim güzel haberler sonuçlar nasip eder
Aynen ya bende de öyleAminn canım inşallah günler geçmiyor ben de valla
Selam bugun oldun ne belırtısı olsun ?)Selam arkadaşlar bende 5 haziranda 5 gün 3aa kalite tek embriyo transferi oldum hiç belirti yok