2024 mayıs dondurulmuş embriyo transferi

Benim bugün 11 günüm yarın test günüm canım benim hiç bir belirtim yok bel ağrısı dışında sadece bu sabah biraz idrar sıkışıklığı dan dolayı ağrım oldu o kadar goguslerimin ucu çok hafif ama çok çok yani onun dışında belirtim hiç yok bende dün yaptım idrar testini negatif çıktı aldığım teste silik çıkıyormuş heralde ama benim içim pek rahat değil olmadı galiba yine yarın test günüm olmadı gece vermeyi düşünüyorum testi nede olsa negatif
İdrar testlerine çok inanmıyorum ben en iyisi kan testi umarım hayırlısıyla pozitifi görürüz hepimiz 🙏

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kimyasal demek tam olarak nedir? Pozitif sonuç geliyor ama gelişmiyor bebek oluşmuyor demek sanırım değil mi?
Amin🙏 o yüzden aşırı tedirginim pozitif cıkıyor ama kontrollere giderken içim sızlıyor kötü birşey oldu mu diye? Önceden yaşadığım için böyle düşünüyorum.Asıl pozitif çıktıktan sonra başlıyor tedirginlik 9 ay herşey güzel geçecek diye düşünüyoruz hamileyim pozitif cıktı diye düşünmüyorum sonu güzel olsun diye dua ediyorum hep🙏 kimyasal gebeliğimde testi veriyorsun pozitif çıkıyor değerin sonra tekrar kana gidiyorsu düşüyor değerin yükselmesi gerekirken.şimdiki transferimde ilk kan değerim 336 2.kan değerim 904 yarın tekrar gideceğim

Benim de ilk transferim öyleydi 1000 kusura kadar çıktı beta hcg ama sonra düşmeye başladı, çok büyük hayal kırıklığı:KK43: rabbim tekrarını göstermesin.
Amin canım inşallah benimde ilk transferde olmuştu zaten hayırlısı olsun inşallah ♥️ rabbim kimseye yaşatmasın çok zor

İdrar testlerine çok inanmıyorum ben en iyisi kan testi umarım hayırlısıyla pozitifi görürüz hepimiz 🙏
Bende inanmıyorum ama geçen sene ki erken testimde çıkmıştı şimdiki böyle oldu negatif 😪 pek bende güvenmiyorum ama kan testim yarın insalalh 🤲 pozitiftir hiç bir belirtim yok henüz bugün 11 günüm ama İnsalalh 🤲♥️ rabbim hayırlısını nasip eder pozitifi görürüz.Aslinda pek umudum da yok gibi senin ne zaman canım test günün

Bende inanmıyorum ama geçen sene ki erken testimde çıkmıştı şimdiki böyle oldu negatif 😪 pek bende güvenmiyorum ama kan testim yarın insalalh 🤲 pozitiftir hiç bir belirtim yok henüz bugün 11 günüm ama İnsalalh 🤲♥️ rabbim hayırlısını nasip eder pozitifi görürüz.Aslinda pek umudum da yok gibi senin ne zaman canım test günün
İnşallah 🙏 benim 6.günüm bugün 12sinde test günüm ama doktor ayın 10unda yanına çağırdı

1.transferim ile 3.transferim belirtilerim aynı kasıklarımda ağrılarım oluyor ancak kısa süreli beni yormuyor,dinlenince geçiyordu.2. transferimde işlemden nasıl cıktıysam test gününe kadar ağrılarım devam etti uzun süreliydi şiddetliydi adet sancı gibisiydi sanki adet olacam sökülemiyorum gibi beni çok zorlamıştı ama ağrılara hiç takılmayın en güzel sonucu kan testi verir.1.transfer pozitifti kalbi durmuş kürtaj 2.transfer kimyasal 3.şimdilik iyi gidiyoruz.🙏
InshAllah canım aağ salım kucagına al bende ilk kimyasaldı

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kimyasal demek tam olarak nedir? Pozitif sonuç geliyor ama gelişmiyor bebek oluşmuyor demek sanırım değil mi?
Kimysalan hcg çok çıkmıyır az çıkıyor azalıyor yada normal cıkıyor artmıyor azalıyor embryon saağlıksız yada iyi tutunamamış

Benimde yarın kızlar test günüm 😘8 de doğum günüm Pek umudum yok gibi kızlar ya
Ya ıkımızde aynı ya bende 9 zU dogum gunum , test gunum ve bugun8 zıncı gunum senın hıbı test yapdım ıdrarda negatıf ama uzulmuyırum araşdırdım 10da tez ıdrara coğu zaman vermıyır

Hahaha erken dimi ama ben 2 ay önce transfer olduğum zaman belirtim vardı şişkinlik bel ağrısı 5 gün lekelenme tabi o kimyasal oldu birde yumurta toplama sonrası taze transfer olmuştum sanırım ondan şimdi daha dinlenmiş vucüdum inşallah bu bebeğim güçlü çıkarda Yaşar benimle
InahAllah canım

InshAllah canım aağ salım kucagına al bende ilk kimyasaldı
Amin inşalah pozitif görüncede tedirgin oluyorum,kan vermeye gidince içim sızlıyor bişey oldu mu diye pozitif olunca bazen sonu güzel olmayabiliyor,inşalah sonu güzel olur bunda🙏 pozitif olunca bişey olmayacak 9 ay sonra hop doğuracaz zannediyoruz,ancak bazen istenmeyen durumlar yaşanıyor benim ilki pozitifti mesela 9 haftalıkken kalbi durdu şuan pozitifi görsem bile inşalah sonu güzel olur diye düşünüyorum.

Amin inşalah pozitif görüncede tedirgin oluyorum,kan vermeye gidince içim sızlıyor bişey oldu mu diye pozitif olunca bazen sonu güzel olmayabiliyor,inşalah sonu güzel olur bunda🙏 pozitif olunca bişey olmayacak 9 ay sonra hop doğuracaz zannediyoruz,ancak bazen istenmeyen durumlar yaşanıyor benim ilki pozitifti mesela 9 haftalıkken kalbi durdu şuan pozitifi görsem bile inşalah sonu güzel olur diye düşünüyorum.
InshAllah olur içini ferah tut ben daha poztıf göremedım ( bugun idrarda negatıf ıdı bır tok kokrlsım 8 cı gunum

Ya ıkımızde aynı ya bende 9 zU dogum gunum , test gunum ve bugun8 zıncı gunum senın hıbı test yapdım ıdrarda negatıf ama uzulmuyırum araşdırdım 10da tez ıdrara coğu zaman vermıyır
AA ne güzel İnsalalh bizi doğum günü hediyesi olur benim bugün 11 gün yarın kan günüm hayırlısı olsun inşallah ♥️ bugün hafif bir kasık kısmın ağrıdı ama büyük ihtimal ilaclardan insalalh güzel sonuçlar alırız 😍🤲 bu gece hatta sabırsızlanıyorum yaprirsak diyorum eşime yok diyor pek umutlu değilim ama ne bilim bende

AA ne güzel İnsalalh bizi doğum günü hediyesi olur benim bugün 11 gün yarın kan günüm hayırlısı olsun inşallah ♥️ bugün hafif bir kasık kısmın ağrıdı ama büyük ihtimal ilaclardan insalalh güzel sonuçlar alırız 😍🤲 bu gece hatta sabırsızlanıyorum yaprirsak diyorum eşime yok diyor pek umutlu değilim ama ne bilim bende
Bende 11 cı gunde teat gunum sızde 3 cu gun embyısumu genelde 5 cı gun embryosunu 11 de verdıyolar

X