2024 mayıs dondurulmuş embriyo transferi

Sende kaçıncı deneme bu?

Sende kaçıncı deneme bu?
4.denemem canım ilk 3 tane transfer edildi 1 tane tuttu dış gebelik çıktı 2 denemem olmadı tutmadı tek emriyo transferi oldum 3 geçen sene oldu çok şükür iki tane koyuldu ikiz oldu çok iyi ilerledi 5 aylıkken coronodan dolayı erken doğumla Kaybettim. Bu da 4.Denemem İste son transferim tek oldu hayırlısı olsun inşallah Umarım kanda pozitif sonuç alırız inşallah

Hepsınde aynnı donmuş embryonlaımı kullandınız? yoksa yenımı ve genetık oldumj?

Ay insalalh idrarda çıkmasın ama kanda da çıkmazsa üzülürüm ya umarım kanda çıkar
InshAllah çıkar anlıyorun senı kaç defa yapmısın bende ilkde daha sankındım bu 2 cı çok heycanlıyım boyle yazmmam bakma dun bende kafaya takdım ama sora dedım idar boş önemli kan

Hepsınde aynnı donmuş embryonlaımı kullandınız? yoksa yenımı ve genetık oldumj?
Şöyle bizim taze dondurulmuş 5 gün emriyolarimiz vardı biz ikişer ikişer dondurmustuk onları kullandık genetek teste yaptik dediler bir sorun yok olsaydı işlem yapmazdık dedi

Merhabalar , bayadır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bende 31.05 de 5.gün embriyosu 1 adet transfer oldum . Test günüm 10.06 . İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…