2024 mayıs dondurulmuş embriyo transferi

Kaçıncı gununkı bugun ? Negatıf yoksa sılıkmı oldu , bende dün dayanamdım yapdım 6 cı gundu erken gebelık negatıf cıkdı silikde deyıl ama bozmadım mıralım erken

Canım benim çok teşekkür ederim moral oldunuz bana ümitsiz değildim aslinda sabah evde yapana kadar çünkü hiç kötü bir test değildi bozuk da değildi bence diye dusundum erken belki bilemiyorum ama dediğin gibi belirti de aramıyorum da benimde hiç bir belirtim yok 10 gün oldu transferle beraber çünkü sadece karnım ağrıyor belki ilaçtan kaynaklı büyük abdestime çok çıkıyorum kaşık lekelenme zaten yok birde bel ağrısı var dün gece çok az ama belirsiz göğsümun alt kısmına iğne gibi battı gecti onun dışında bişey yok zaten. Umarım cuma günü hayırlı bir sonuç alırız seviniriz eşimin haberi yok çünkü ilaçlarımı kullanıyorum bırakmadım cumaya kadar devam edicem

Bende 23 mayısta 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi,şuan test verdim 336 değer 2-3 güne bir vereceğim.1 doğal gebelik 2 aşılama 2 tüp bebek çok şükür 3.transferde tuttu
Sizin 2 tüp bebek transferinde belirtileriniz nasıldı? Benim de bu 3. Transferim, sürekli ilk 2 si ile karşılaştırıyorum. İşte ağrım yok, diğerinde de ağrım yoktu negatif geldi fln fln
( transferlerden biri pozitif biri negatifti)

Kaçıncı gununkı bugun ? Negatıf yoksa sılıkmı oldu , bende dün dayanamdım yapdım 6 cı gundu erken gebelık negatıf cıkdı silikde deyıl ama bozmadım mıralım erken
Canım transferin bugün sayarsak 10 günüm saymazsak 9 günüm 27 transfer oldum 7 sinde yani cuma günü test günüm sabah yaptım ilk testimi evde zaten ne kadar doğru bilmiyorum belki erkendi belki de tutmadı moralim bozuldu tabiki ama hiç silik değildi bildiğin negatifti tek çizgi hayırlısı olsun inşallah umarım kanda çıkar sizin ne zaman sunucunuz

Sakın bırakma ilaçlarını , Cuma günü çok güzel haber gelicekk merak etme canım

Sakın bırakma ilaçlarını , Cuma günü çok güzel haber gelicekk merak etme canım
Yok canım bırakmam doktoruma sormadan da insalalh mübarek bayramın cumanın yüzü suyu hürmetine İnsalalh pozitif sonuç alırız cuma günü inşallah nolur çok dua et pozitif sonuç alırsam ilk siradasin kuzum haber veririm

Canım benim daha idrara geçmesi için çok erken hiiiç kendini üzme kanda net sonucu öğrenirsin Rabbim hepimizi mutlu etsin sakın üzülme inşallah olucak

Canım benim daha idrara geçmesi için çok erken hiiiç kendini üzme kanda net sonucu öğrenirsin Rabbim hepimizi mutlu etsin sakın üzülme inşallah olucak
Dimi erken kuzum daha kotu düşünmek istemiyorum.Buradaki bazı arkadaşlar hani 8-9 günde yapıyor test evde erken diyodum ama pozitif çıkıyor belirti de olmamasına rağmen dedim benimde 9-10 günüm dedim belki silikte olsa bir sonuç alırım diye . insalalh senin dediğin gibi olur Kanda net çıkıyor biliyorum iki gün Sonra güzel sonuç alırız inşallah üzülmek istemiyorum ama inşallah olur.amin canım inşallah

Transfer gunu sayılmıyor , erken moralın bozma , bazen kanda poxtıf cıkıyor testde hayla negatıf oluyor , bende dun negatıf takılmadım , ona kalsa ılk denemede pozıtıf ısı tesde ıdrarda kimyasal oldu kanda verınce az çlıkdı yanı idrar testı boş bazıları yapıyır 15 dakıka boyle kuruma çızgınsıne aaa pooztıf dıyır yanı takılma en onemlısı test gunun pozıtıf olsun kan ınshAllah olcak

Canım herkesin bünyesi farklı çoğu kişi kanda pozitifi görsede idrarda hala görmemiş oluyor hiç canını sıkma kendini mutlu haber aldığın güne hazırla inşallah canım benim hiiç üzülme

Teşekkür ederim canım inşallah pozitif sonuç alırız kanda çok üzüldüm açıkçası son emriyom olduğu için umarım erkendir umarım erken olduğu için çıkmamıştır moral bozmak istemiyorum çünkü cuma hayırlı bir gün inşallah güzel sonuç alırız mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine İnsalalh

InshAllah alırsın canım , bende son deyılde ama gerı kalanlqrı ımha etdırsdım . Cunkkı buda olmasa 2 cı dennem 3 cu sıfırsa yenı embryonlarla genetık yapdırcam , ama ınshAllah ihtiyac kalmaz pozıtıf alırım , sende uzulme moral bozmak kotu bu donemde , test gunu bekle

Ay insalalh canım benim inşallah evet doğru ama hani ole kaset test de değildi ya o yuzden de üzüldüm biraz bir anda tek çizgi çıktı sadece silik bile değildi baksana bir o yüzden olmadı sandım insalalh cuma günü kanda güzel sonuç olur

Bu testlerde silik olmuyor kasetlerd eoluyoe ben bılsiyim bende bundan ıdı negatıf cıkdı dün

İşte herkesin bünyesi farklı canım benim hiç üzülme cuma günü bir olsun bakalım , bende dayanamıyorum yapmak istiyorum ama sabrediyorum o yüzden sende hiç üzülme

İnsalah canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah umarım güzel sonuçlar alırız son emriyomdu kuzum bu olmazsa büyük ihtimalle ne zaman başlarız bilmiyorum çünkü mecbur sıfırdan baslicaz dondurulmuş embriyo kalmadı hiç . inşallah gerek kalmaz sende moralini bozma insalalh güzel sonuçlar alırız Cuma günü test günüm bekleyeceğim 2 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…