-
- Konu Sahibi eslegul2323
İdrar testlerine çok inanmıyorum ben en iyisi kan testi umarım hayırlısıyla pozitifi görürüz hepimizBenim bugün 11 günüm yarın test günüm canım benim hiç bir belirtim yok bel ağrısı dışında sadece bu sabah biraz idrar sıkışıklığı dan dolayı ağrım oldu o kadar goguslerimin ucu çok hafif ama çok çok yani onun dışında belirtim hiç yok bende dün yaptım idrar testini negatif çıktı aldığım teste silik çıkıyormuş heralde ama benim içim pek rahat değil olmadı galiba yine yarın test günüm olmadı gece vermeyi düşünüyorum testi nede olsa negatif
AminAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kimyasal demek tam olarak nedir? Pozitif sonuç geliyor ama gelişmiyor bebek oluşmuyor demek sanırım değil mi?
Amin canım inşallah benimde ilk transferde olmuştu zaten hayırlısı olsun inşallahBenim de ilk transferim öyleydi 1000 kusura kadar çıktı beta hcg ama sonra düşmeye başladı, çok büyük hayal kırıklığırabbim tekrarını göstermesin.
Bende inanmıyorum ama geçen sene ki erken testimde çıkmıştı şimdiki böyle oldu negatifİdrar testlerine çok inanmıyorum ben en iyisi kan testi umarım hayırlısıyla pozitifi görürüz hepimiz
İnşallahBende inanmıyorum ama geçen sene ki erken testimde çıkmıştı şimdiki böyle oldu negatifpek bende güvenmiyorum ama kan testim yarın insalalh pozitiftir hiç bir belirtim yok henüz bugün 11 günüm ama İnsalalh rabbim hayırlısını nasip eder pozitifi görürüz.Aslinda pek umudum da yok gibi senin ne zaman canım test günün
ınahAllah canım , sende sağ salim kucağına alKızlar bende sadece ara ara gelen regli sancısı gibi bir ağrı oldu göğüsleriminde alt kısmı acıdı. Başka hiç birsey olmadı 12. Günde test verdim pozitifti çok şükür .İnşallah sizlerinde öyle olucak
InshAllah canım aağ salım kucagına al bende ilk kimyasaldı1.transferim ile 3.transferim belirtilerim aynı kasıklarımda ağrılarım oluyor ancak kısa süreli beni yormuyor,dinlenince geçiyordu.2. transferimde işlemden nasıl cıktıysam test gününe kadar ağrılarım devam etti uzun süreliydi şiddetliydi adet sancı gibisiydi sanki adet olacam sökülemiyorum gibi beni çok zorlamıştı ama ağrılara hiç takılmayın en güzel sonucu kan testi verir.1.transfer pozitifti kalbi durmuş kürtaj 2.transfer kimyasal 3.şimdilik iyi gidiyoruz.
Kimysalan hcg çok çıkmıyır az çıkıyor azalıyor yada normal cıkıyor artmıyor azalıyor embryon saağlıksız yada iyi tutunamamışAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kimyasal demek tam olarak nedir? Pozitif sonuç geliyor ama gelişmiyor bebek oluşmuyor demek sanırım değil mi?
Ya ıkımızde aynı ya bende 9 zU dogum gunum , test gunum ve bugun8 zıncı gunum senın hıbı test yapdım ıdrarda negatıf ama uzulmuyırum araşdırdım 10da tez ıdrara coğu zaman vermıyırBenimde yarın kızlar test günüm8 de doğum günüm Pek umudum yok gibi kızlar ya
InahAllah canımHahaha erken dimi ama ben 2 ay önce transfer olduğum zaman belirtim vardı şişkinlik bel ağrısı 5 gün lekelenme tabi o kimyasal oldu birde yumurta toplama sonrası taze transfer olmuştum sanırım ondan şimdi daha dinlenmiş vucüdum inşallah bu bebeğim güçlü çıkarda Yaşar benimle
Amin inşalah pozitif görüncede tedirgin oluyorum,kan vermeye gidince içim sızlıyor bişey oldu mu diye pozitif olunca bazen sonu güzel olmayabiliyor,inşalah sonu güzel olur bundaInshAllah canım aağ salım kucagına al bende ilk kimyasaldı
İnşallah canımİnşallahbenim 6.günüm bugün 12sinde test günüm ama doktor ayın 10unda yanına çağırdı
InshAllah olur içini ferah tut ben daha poztıf göremedım ( bugun idrarda negatıf ıdı bır tok kokrlsım 8 cı gunumAmin inşalah pozitif görüncede tedirgin oluyorum,kan vermeye gidince içim sızlıyor bişey oldu mu diye pozitif olunca bazen sonu güzel olmayabiliyor,inşalah sonu güzel olur bundapozitif olunca bişey olmayacak 9 ay sonra hop doğuracaz zannediyoruz,ancak bazen istenmeyen durumlar yaşanıyor benim ilki pozitifti mesela 9 haftalıkken kalbi durdu şuan pozitifi görsem bile inşalah sonu güzel olur diye düşünüyorum.
Benım doktor 11 cı gun kan ver dedı sende 12. Gunuİnşallah canımAz kalmış zaten inşallah pozitif sonuç alırız
AA ne güzel İnsalalh bizi doğum günü hediyesi olur benim bugün 11 gün yarın kan günüm hayırlısı olsun inşallahYa ıkımızde aynı ya bende 9 zU dogum gunum , test gunum ve bugun8 zıncı gunum senın hıbı test yapdım ıdrarda negatıf ama uzulmuyırum araşdırdım 10da tez ıdrara coğu zaman vermıyır
Evet kuzum 7 Haziran Test ver dedi niye 11 gün acaba normalde 12 olması gerekiyor ama anlamadım bendeBenım doktor 11 cı gun kan ver dedı sende 12. Gunu
İnşallah canım hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuç alırızİnşallah canımAz kalmış zaten inşallah pozitif sonuç alırız
Amin inşallahİnşallah canım hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuç alırız
Bende 11 cı gunde teat gunum sızde 3 cu gun embyısumu genelde 5 cı gun embryosunu 11 de verdıyolarAA ne güzel İnsalalh bizi doğum günü hediyesi olur benim bugün 11 gün yarın kan günüm hayırlısı olsun inşallahbugün hafif bir kasık kısmın ağrıdı ama büyük ihtimal ilaclardan insalalh güzel sonuçlar alırız bu gece hatta sabırsızlanıyorum yaprirsak diyorum eşime yok diyor pek umutlu değilim ama ne bilim bende
Bende ılkde 11 de ver demısdı bundaEvet kuzum 7 Haziran Test ver dedi niye 11 gün acaba normalde 12 olması gerekiyor ama anlamadım bende