2024 mayıs dondurulmuş embriyo transferi

Merhaba, bende 31 mayıs 5. gün embryo transferiyim.Normalde test günümüz bugün.ben verdim.değeri beğendi ama banada 2 gün tekrarla dedi.normali bu çünkü. 2. testinden sonra seni çağıracak. normalde 8.haftadan önce göremezler keseyi çünkü. doktor bilir onun gününü

Haftaya cumaya gün verdi

Kızlar merhaba bana da inş ayın 8inde ilk defa transfer yapılacak. Benim merak ettiğim ben normalde sürekli tuvalete çıkan ve tutmakta zorlanan biriyim sancı girer tuvaletimi tutunca. Transfer esnasında tuvaletiniz geliyor mu? Korkuyorum ya o esnada ya kaçırırsam tutamazsam tuvaletimi diye
Ne kadar sürüyor işlem ve ne zaman tuvaletimi yapabilirim?

Merhaba, Hayırlısı olsun öncelikle. zaten biraz idrara sıkışık gelemeniz isteniyor. beni saat 10 da çağrmışlardı. 12 de trafnsfer oldum. öyle çok deli gibi kendinizi sıkıştırmayın. zaten hemşire gelip sizin mesanenize bakıyor doluluk oranına. kaçırmazsınız merak etmeyin. hatta çok sıkışırsanız bir bardak verip idrarınızı yapmanzı istiyorlar. geri kalanını da tutabiliyorsunuz. işlemden 40 dakka sonra sizi idrara çıkarıyorlar

Merhaba kızlar size bir sorum olucak hiç hastanenizde transfer olmadan önce embriyo glue yöntemi yaptıran yada duyan var mıdır ?

Emriyo Yapıştırıcı olarak da bilinen embriyoların anne adayının rahmine transferiden önce bırakıldığı hyaluronan adındaki madde ile zenginleştirilmiş bir tür sıvı embriyo kültürü ortamıdır.Bunu yaptıran yada bununla ilgili bilgi sahibi olan varmı ?

Çok teşekkür ederim

Kızlar bugün tüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı

Benimde olmuştu ilaç kulllaniyorsan adet kanı değildir ilaçlar bırakılınca adet oluyorsun galiba bende sekizinci gün adet başlangıcı gibi geldi test yaptım.pozitifti şuan 10 haftalık hamileyim.insallah tutunma kanaması Allah'ın izniyle.tup bebekte hamile de kalsan kanamalara alış.cunku benden hemen hemen her hafta geliyor ama çok şükür bebek sağlıklı suan

Teşekkür ederim innşallah tutunmayla alakalıdır benüm normalde adetimdede öncesinde kahveringi gelir sonra kırmızı olur normal şartlardaa adetiminde tarihi bu aralar olunca korkuyorum vücudumda ader olacakmışım gibi çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…