- 28 Mayıs 2024
- 7
- 3
- 27
-
- Konu Sahibi eslegul2323
Kızlar selam 24 mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum 3 mayısta test vereceğim çok heyecanlıyım 2 tane aşılama 1 tanede tüp bebek yaptım tutmadılar bu 2. Tüp bebek tedavim çok heyecanlıyım belirtileriniz var mıydı baptınız beklerken çok yoruldum galiba buraya ilk defa yazıyorum
Benim kasık ağrılarım bir kaç gün sürdü ama çok aralıklı oluyor ve bi beş dakika sürüyor okadar peki lekenmeniz oldumu tutunma kanaması diyorlarmış amin inşallah16 Mayısta dondurulmuş embriyo transferi oldum.cok hafif bir kasık agrım olmustu sadece.onun dışında bir belirtim olmadi.26Mayista test verdim sonucum pozitifdarısı tüm bekleyen arkadaşlara.
Lekelenmem hiç olmadı.Bugün biraz gögüslerimde agri var gibiBenim kasık ağrılarım bir kaç gün sürdü ama çok aralıklı oluyor ve bi beş dakika sürüyor okadar peki lekenmeniz oldumu tutunma kanaması diyorlarmış amin inşallah
Benim de bugün çok fazla göğüs ve uclarda ağrım oldu 03 ünde test vericem inşallah pozitiftir allah sana da çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahLekelenmem hiç olmadı.Bugün biraz gögüslerimde agri var gibi
İnşallah pozitiftir. Bize de haber ver lütfenİnşallah hepinizin sonucu pozitif olur allah hepimizi sevindirsin inşallah. Bende 20 mayısta dondurulmuş 3.gün çift embriyo transferi oldum bıgün kan verdim sonucum 3 buçuk 4te belli olacak inşallah pozitif olur bu benm 6. Denemem. Ve ilk dondurulmuş denemem öncekiler hep taze ydi. Benm belirtin pek olmadı bunda ilaçlara alıstım artık heralde ilk 3-4 gün gögüs hassasiyetim vardı oda gitti. Alt tarafta yanma oldu ara ara şuan oda yok. Bende sadece en basından berı gece kafa terlemesi var hala devam eden .bide ayak üşümesi var başka da bişeyim yok
Malesef negatif 1.98 çıktıİnşallah pozitiftir. Bize de haber ver lütfen
Amin insallah tüm bekleyenler saglikla kavusur bebislerineBenim de bugün çok fazla göğüs ve uclarda ağrım oldu 03 ünde test vericem inşallah pozitiftir allah sana da çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Üzülme canım elbet nasibin bir yerde gerçekleşecektir.Malesef negatif 1.98 çıktı
İnşallah gerçekleşir çok zor gerçekten inşallah bekleyenler pozitifi görürÜzülme canım elbet nasibin bir yerde gerçekleşecektir.
Allah gönlümüze göre versin hepimizin ımudunu yidirme vakti gelecektirİnşallah gerçekleşir çok zor gerçekten inşallah bekleyenler pozitifi görür
Sonucunu bizle paylaşırsın inşallah pozitif görürsünBende 29 maysda dondrulmuş embryon trasnfer oldum , ilk denemede kabızlık falan göğüs ağrım bel agrım vardı ama kımyasal oldu , şimdi hiç bir şeyım yok ((( kabızlık bile yok
Bende de aynı şekil kasık karın ağrısı arada birde göğüs ağrısı mide yanmasıbende 24 mayısta dondurulmuş 3. gün embriyo transferi oldumm . Benımde 1 tane başarısız aşılama tedavim var . Ayın 4'ü test günüm biraz kasık batmalarım oluyor benım ama ara ara sonra geçiyor. sende durumlar nasıll
Hazıran 9 zuda paylaşırımSonucunu bizle paylaşırsın inşallah pozitif görürsün
İnşallah inşallah gelirAllah gönlümüze göre versin hepimizin ımudunu yidirme vakti gelecektir