- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
-
- Konu Sahibi eslegul2323
Oo çok iyi bugün benim ,8 günüm ama yapmaya korkuyorum açıkçası biraz daha beklesem mi bilemedim yoksa cuma günü test günüm bu arada hayırlı olsun canımAmin. Ben ilk transferimde normal kaset test ile 6. Gün pozitifi görmüştümböyle çıkmıştı. 9. Gün 214 gelmişti sonuç.
Bekleyebilirsen beklemek çok daha iyi bence. Erken yapmak da ayrı bir stresOo çok iyi bugün benim ,8 günüm ama yapmaya korkuyorum açıkçası biraz daha beklesem mi bilemedim yoksa cuma günü test günüm bu arada hayırlı olsun canım
Azmı bende o bel ağrım bile geçdi , yabı içine sıkıntı stres salam bebeşe zarar ızın ver rahat tutsunEvet canım ya öyle tabi ama ben yine de ne bilim umut ediyorum ama baya baya hiç belirti yok bel ağrısı dışında göğüslerim de de çok çok çok az bir iğne batması gibi bişey var o kadar ondan sonra başka bişey yok hayırlısı olsun inşallahpozitif sonuç alırız inşallah
Aynen sanırım öyle cumaya kadar rahat olmam lazım benimde ama elimde değil sürekli düşünüyorumAzmı bende o bel ağrım bile geçdi , yabı içine sıkıntı stres salam bebeşe zarar ızın ver rahat tutsun
Evet doğru aslında ama ne bilim birazda kararsızımBekleyebilirsen beklemek çok daha iyi bence. Erken yapmak da ayrı bir stres
Hadi hayırlısı. Test yapacaksan da henüz erken deyip sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceksen yapEvet doğru aslında ama ne bilim birazda kararsızımcuma test günüm
Amin inşallah canımHadi hayırlısı. Test yapacaksan da henüz erken deyip sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceksen yap
Bugün 10.gun 224 ile pozitifi aldım ben, inşallah saglıkla ilerler. Allahım hepimize sabır verip yardım etsin inşallahMaşallah sağ sağlım kucağınıza almak nasip olsunbende hep yorumları okuyorum ama ilk defa yazdım aynı sizin gibiyim 30 mayısta çift 3.gün embriyosu transfer oldum inşallah pozitifi görürüm bende
Oo maşallah canım hayırlı olsunBugün 10.gun 224 ile pozitifi aldım ben, inşallah saglıkla ilerler. Allahım hepimize sabır verip yardım etsin inşallah
AminnnnOo maşallah canım hayırlı olsuncok güzel bir değer amin inşallah umarım pozitif sonuç alırız hepimiz
Yapmak istiyorsan yap canım. İnsan strese giriyor yapmak istediğinde fakat yapmadığında. Yapacaksan da kendine şimdilik negatif çıkabilir diye hatırlat. Erken mi geç mı tutunacak bilemiyoruz çünkü. Yaparsan bize de haber et mutlakaaOo çok iyi bugün benim ,8 günüm ama yapmaya korkuyorum açıkçası biraz daha beklesem mi bilemedim yoksa cuma günü test günüm bu arada hayırlı olsun canım
Aynen kuzum .Yarın 9 günüm olucak inşallah belki yaparim şu an erken diye düşünüyorum o yüzden yapmadım ama kararsızım hayırlısı olsun inşallahYapmak istiyorsan yap canım. İnsan strese giriyor yapmak istediğinde fakat yapmadığında. Yapacaksan da kendine şimdilik negatif çıkabilir diye hatırlat. Erken mi geç mı tutunacak bilemiyoruz çünkü. Yaparsan bize de haber et mutlakaa
Ayy insalalh canım rabbim nasip ederse İnsalalhAminnnn, hepimiz bir de anneler başlığında bulusalıım inşallah ☺
Yaaa çok sevindim hayırlı olsunKızlarrr hamileyimmm Beta 793 çıktıı . Allah isteyen herkese nasip etsin
Sakın moralini bozma , Ümitsiz olma erken çok şuan bebişin seninle sabır et Cuma günü çok güzel haber alıcaksın, ben eminim . Hiç belirtide arama sadece regli ağrım oldu ara ara ve göğüslerimin alt kısmı acıyor başka hiç bir şey yokYaaa çok sevindim hayırlı olsunbugünmuydu test günün canım benim cuma günü kan günüm ama ben bugün sabah evde bir test yaptım ona da moralim sifirlwndi kötü oldum ümitsiz oldum biraz bilmiyorum erkenmi ama yada geç mi tutunuyor olmadı diye düşünüyorum negatifi görünce artık
İnşallah canım çok güzel haber alıcaksın 10 hazirandaKızlarr merhaba bende 30 mayısta transfer oldum 10 haziran test günüm ama çok heycanlıyım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz
Selam bende 29 maysda oldum 9 haziran test gunum )Kızlarr merhaba bende 30 mayısta transfer oldum 10 haziran test günüm ama çok heycanlıyım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz