- 28 Mayıs 2024
- 7
- 3
- 27
-
- Konu Sahibi eslegul2323
Amin rabbim isteyen herkese o müjdeli haberi duymayı nasip etsinİnşallah gerçekleşir çok zor gerçekten inşallah bekleyenler pozitifi görür
Amin inşallahAmin rabbim isteyen herkese o müjdeli haberi duymayı nasip etsin
Bende 23 mayısta 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi,şuan test verdim 336 değer 2-3 güne bir vereceğim.1 doğal gebelik 2 aşılama 2 tüp bebek çok şükür 3.transferde tuttubende 24 mayısta dondurulmuş 3. gün embriyo transferi oldumm . Benımde 1 tane başarısız aşılama tedavim var . Ayın 4'ü test günüm biraz kasık batmalarım oluyor benım ama ara ara sonra geçiyor. sende durumlar nasıll
Bende Haziran 7 test günüm canım bugün 7 günüm 27 Mayıs'ta transfer oldum bende hayırlısı olsun inşallahHazıran 9 zuda paylaşırım
Hadı ınshAllah sende bende önce inshAiiah hayırlı haber verırsın moral olurBende Haziran 7 test günüm canım bugün 7 günüm 27 Mayıs'ta transfer oldum bende hayırlısı olsun inşallah
Ay insalalh canım benim hayırlısıylaHadı ınshAllah sende bende önce inshAiiah hayırlı haber verırsın moral olur
Kızlar galiba hastalandim grip oldum sürekli hapşuruyorum korkuyorum düşucek diye valaHadı ınshAllah sende bende önce inshAiiah hayırlı haber verırsın moral olur
Hapşırmakla düşmez, alerjıde ola bilir , sıfır belırtı ile hamıle kalanlar oluyor son gune kadar moralını bozmaKızlar galiba hastalandim grip oldum sürekli hapşuruyorum korkuyorum düşucek diye valaBirde canım sıkkın baya ümidim kalmadı artık geçen seneki hamileliğimde göre bu sene iyi değilmiş gibi geldi bugün 8 günüm hala bir belirti yada en ufak birşey yok teste yapamıyorum zaten napicam
Ay inşallah canımHapşırmakla düşmez, alerjıde ola bilir , sıfır belırtı ile hamıle kalanlar oluyor son gune kadar moralını bozma
Bende geçen kimyasaldı belitridi daha çokdu , şimdi sadece göğüsde dolgunluk var oda ilaçlarda ama ben pooztıfım , zateb öğle olmasan tutunmazkıAy inşallah canımkorkuyorum bişey olur diye evet ama ne bilim geçen sene ki hamileligime göre pek iyi hissetmedim bir anda İnslalah tutunmustur pozitif sonuç alırız
Benim geçen sene tuttu ikizlere hamile kaldım 5 aylikkken coronadan Kaybettim malesef bu senede tek embriyo transferi oldum o yüzden tedirginim bugün 8 günüm belirtim de yok ama ne bilim işte umarım pozitif sonuç alırızBende geçen kimyasaldı belitridi daha çokdu , şimdi sadece göğüsde dolgunluk var oda ilaçlarda ama ben pooztıfım , zateb öğle olmasan tutunmazkı
Maşallah sağ sağlım kucağınıza almak nasip olsunMerhabalar 24 mayısta 3. Gün çift embriyo transferi oldum. 5. Gün aksamından beri idrar testinde çift çizgi mevcut koyulasarak devam eden , 5 hazıran test günüm. Fakat resmen adet olacak gibiyim. İlk denemem benim de, inşallah hepimiz bir sıkıntı olmadan kanda da pozitifi görürüz
Aaaa çok üzüüldüm ( benımde aralıkda kimysal oldu , ınshAllah alırsız belıtrısız olan çok kişi var , bende bel ağrısı vardı geçsı sadecw göğüsde büyüme var oda bence progesrron iğneden yanı bızde belirti yok ama umutluyum ben olcak ınshAllahBenim geçen sene tuttu ikizlere hamile kaldım 5 aylikkken coronadan Kaybettim malesef bu senede tek embriyo transferi oldum o yüzden tedirginim bugün 8 günüm belirtim de yok ama ne bilim işte umarım pozitif sonuç alırızbir yandanda korkuyorum sonucu merak ediyorum
Evet canım ya öyle tabi ama ben yine de ne bilim umut ediyorum ama baya baya hiç belirti yok bel ağrısı dışında göğüslerim de de çok çok çok az bir iğne batması gibi bişey var o kadar ondan sonra başka bişey yok hayırlısı olsun inşallahAaaa çok üzüüldüm ( benımde aralıkda kimysal oldu , ınshAllah alırsız belıtrısız olan çok kişi var , bende bel ağrısı vardı geçsı sadecw göğüsde büyüme var oda bence progesrron iğneden yanı bızde belirti yok ama umutluyum ben olcak ınshAllah
Bu ilk günlerde pek belirti aramamak lazım. Kullandığımız ilaçlardan da kaynaklanıyor belirtilerEvet canım ya öyle tabi ama ben yine de ne bilim umut ediyorum ama baya baya hiç belirti yok bel ağrısı dışında göğüslerim de de çok çok çok az bir iğne batması gibi bişey var o kadar ondan sonra başka bişey yok hayırlısı olsun inşallahpozitif sonuç alırız inşallah
Evet olabilir canım benim 8 günüm bugün cuma günü test günümBu ilk günlerde pek belirti aramamak lazım. Kullandığımız ilaçlardan da kaynaklanıyor belirtiler
Hadi gözün aydın az kalmış. İnşallah seni arada bırakmayacak güzel bir değerle pozitifi görürsün. Ben de perşembe günü transfer olacağımEvet olabilir canım benim 8 günüm bugün cuma günü test günüm
Amin inşallah canım bugün erken gebelik testi aldırdım daha yapmadım erken diye de yapmak istemiyorum henüz ama içim içimi yiyor ya . inşallah seninde güzel geçer transferin sorunsuz bir şekilde poztifi görürüzHadi gözün aydın az kalmış. İnşallah seni arada bırakmayacak güzel bir değerle pozitifi görürsün. Ben de perşembe günü transfer olacağım
Amin. Ben ilk transferimde normal kaset test ile 6. Gün pozitifi görmüştümAmin inşallah canım bugün erken gebelik testi aldırdım daha yapmadım erken diye de yapmak istemiyorum henüz ama içim içimi yiyor ya . inşallah seninde güzel geçer transferin sorunsuz bir şekilde poztifi görürüz