2024 mayıs dondurulmuş embriyo transferi

Bende 23 mayısta 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi,şuan test verdim 336 değer 2-3 güne bir vereceğim.1 doğal gebelik 2 aşılama 2 tüp bebek çok şükür 3.transferde tuttu

Merhabalar 24 mayısta 3. Gün çift embriyo transferi oldum. 5. Gün aksamından beri idrar testinde çift çizgi mevcut koyulasarak devam eden , 5 hazıran test günüm. Fakat resmen adet olacak gibiyim. İlk denemem benim de, inşallah hepimiz bir sıkıntı olmadan kanda da pozitifi görürüz

Hadı ınshAllah sende bende önce inshAiiah hayırlı haber verırsın moral olur
Kızlar galiba hastalandim grip oldum sürekli hapşuruyorum korkuyorum düşucek diye valaBirde canım sıkkın baya ümidim kalmadı artık geçen seneki hamileliğimde göre bu sene iyi değilmiş gibi geldi bugün 8 günüm hala bir belirti yada en ufak birşey yok teste yapamıyorum zaten napicam

Hapşırmakla düşmez, alerjıde ola bilir , sıfır belırtı ile hamıle kalanlar oluyor son gune kadar moralını bozma

Hapşırmakla düşmez, alerjıde ola bilir , sıfır belırtı ile hamıle kalanlar oluyor son gune kadar moralını bozma
Ay inşallah canım korkuyorum bişey olur diye evet ama ne bilim geçen sene ki hamileligime göre pek iyi hissetmedim bir anda İnslalah tutunmustur pozitif sonuç alırız

Ay inşallah canım korkuyorum bişey olur diye evet ama ne bilim geçen sene ki hamileligime göre pek iyi hissetmedim bir anda İnslalah tutunmustur pozitif sonuç alırız
Bende geçen kimyasaldı belitridi daha çokdu , şimdi sadece göğüsde dolgunluk var oda ilaçlarda ama ben pooztıfım , zateb öğle olmasan tutunmazkı

Bende geçen kimyasaldı belitridi daha çokdu , şimdi sadece göğüsde dolgunluk var oda ilaçlarda ama ben pooztıfım , zateb öğle olmasan tutunmazkı
Benim geçen sene tuttu ikizlere hamile kaldım 5 aylikkken coronadan Kaybettim malesef bu senede tek embriyo transferi oldum o yüzden tedirginim bugün 8 günüm belirtim de yok ama ne bilim işte umarım pozitif sonuç alırız bir yandanda korkuyorum sonucu merak ediyorum

Maşallah sağ sağlım kucağınıza almak nasip olsun bende hep yorumları okuyorum ama ilk defa yazdım aynı sizin gibiyim 30 mayısta çift 3.gün embriyosu transfer oldum inşallah pozitifi görürüm bende

Reactions: dhn
Aaaa çok üzüüldüm ( benımde aralıkda kimysal oldu , ınshAllah alırsız belıtrısız olan çok kişi var , bende bel ağrısı vardı geçsı sadecw göğüsde büyüme var oda bence progesrron iğneden yanı bızde belirti yok ama umutluyum ben olcak ınshAllah

Evet canım ya öyle tabi ama ben yine de ne bilim umut ediyorum ama baya baya hiç belirti yok bel ağrısı dışında göğüslerim de de çok çok çok az bir iğne batması gibi bişey var o kadar ondan sonra başka bişey yok hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırız inşallah

Bu ilk günlerde pek belirti aramamak lazım. Kullandığımız ilaçlardan da kaynaklanıyor belirtiler

Hadi gözün aydın az kalmış. İnşallah seni arada bırakmayacak güzel bir değerle pozitifi görürsün. Ben de perşembe günü transfer olacağım
Amin inşallah canım bugün erken gebelik testi aldırdım daha yapmadım erken diye de yapmak istemiyorum henüz ama içim içimi yiyor ya . inşallah seninde güzel geçer transferin sorunsuz bir şekilde poztifi görürüz

Amin. Ben ilk transferimde normal kaset test ile 6. Gün pozitifi görmüştüm böyle çıkmıştı. 9. Gün 214 gelmişti sonuç.

Eklentiler

• IMG_6946.png
    341,2 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…