- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
İnşallah canımÇok teşekkür ederim canım amin inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz
Yaa ayy içimi ferahlattın rabbim sana da darlık göstermesin inşallahİnşallah canım haber ver sende mutlaka kahverengi leke içinde Dr normal dedi bu sabahta tırnak ucu kadar geldi peçeteye silince sorun yok dedi çok şükür
Merhaba benim de bugün transferimin 5. günü. 5. Gün çift embriyosu transfer edildi. Regl ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor sürekli. Mide bulantım var ara ara. Biraz umutsuzluğa düştüm regl olacak gibi ağrılarım var.İnşallah canımBugün 6 gün hala hiç bir belirti yok bende olmicak galiba belirti de aramak istemiyorum aslında belirtisiz de hamilelik oluyormuş ama ne bilim ya biraz durgunum korkuyorum açıkçası
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsunMerhaba benim de bugün transferimin 5. günü. 5. Gün çift embriyosu transfer edildi. Regl ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor sürekli. Mide bulantım var ara ara. Biraz umutsuzluğa düştüm regl olacak gibi ağrılarım var.
Regl ağrısı gibi miydi ağrılarınız? Sizinle aynı tarihlerde belli olacak o zaman. Benim de bel ağrısı kasık ağrısı bazen batma şeklinde ama leke falan olmadı daha ben de. İnşallah hayırlı bir şekilde pozitifleri görürüzMerhaba canım öncelikle hayırlı olsunumarım pozitif sonuç alırız inşallah Bugün benim ,6 günüm ama hiç bir belirtim yok bel ağrısı dışında tek emriyo transferi oldum bende çift emriyo transferinde daha fazla sanırım ağrı oluyor geçen sene bende ikizlerime hamileyken ağrım vardı ama bunda henüz hiç bir şeyim yok anlamadım umarım güzel sonuçlar alırız bende korkuyorum açıkçası biraz
Geçen sene evet ağrılarım vardı kasık ağrılarım göğüs ağrılarım falan ama bu sene bu transferimde olmadı hiç bir belirtim sadece bel ağrısı var .Benim bugün 6 günüm senin kaçıncı günün inşallah canım haber ver bana da merak ederimRegl ağrısı gibi miydi ağrılarınız? Sizinle aynı tarihlerde belli olacak o zaman. Benim de bel ağrısı kasık ağrısı bazen batma şeklinde ama leke falan olmadı daha ben de. İnşallah hayırlı bir şekilde pozitifleri görürüz
Geçen sene evet ağrılarım vardı kasık ağrılarım göğüs ağrılarım falan ama bu sene bu transferimde olmadı hiç bir belirtim sadece bel ağrısı var .Benim bugün 6 günüm senin kaçıncı günün inşallah canım haber ver bana da merak ederim
Bugün benimde 6.gunum ben yapmayı düşünüyorum ama biraz daha bekleyeceğim erken çünküBenim 5. Günüm erken gebelik testi yapacak mısınız? Çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canımKızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür bir sıkıntı yok inşallah güzellikle devam eder her şey
Çok teşekkür ederim amin canım 6+5 bugünHayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canımkaç hafta kaç günlükken duydun yani kalp atışını ?
Cümlemize inşallah canım Allah razı olsun güzel haberlere inşallahYaa ayy içimi ferahlattın rabbim sana da darlık göstermesin inşallah
Anlıyorum insan gel gitli ruh hallerine giriyor canım ya benim negatif olduğu zaman ilk günlerden belirtiler vardı o kadar emindim ki o zaman göğüslerim şişti batmalar oluyordu kesin tuttu demiştim ikinci denememde ise ilk hafta benimde belirtim hiç yoktu hatta eşime belirti yok olmadı galiba diyordum canım güzel olacak inşallahİnşallah canımBugün 6 gün hala hiç bir belirti yok bende olmicak galiba belirti de aramak istemiyorum aslında belirtisiz de hamilelik oluyormuş ama ne bilim ya biraz durgunum korkuyorum açıkçası
Amin insalalh canım benim inşallahAnlıyorum insan gel gitli ruh hallerine giriyor canım ya benim negatif olduğu zaman ilk günlerden belirtiler vardı o kadar emindim ki o zaman göğüslerim şişti batmalar oluyordu kesin tuttu demiştim ikinci denememde ise ilk hafta benimde belirtim hiç yoktu hatta eşime belirti yok olmadı galiba diyordum canım güzel olacak inşallahrabbim ferahlatsın içini
Selam bundan sonraki surec nasıl olacakmış konuştunuz mu ilaçlar vsÇok teşekkür ederim amin canım 6+5 bugün
Ayyy harika haber, kalp atışı çok önemli zaten, bundan sonrası düzlük. Her şey çok güzel geçsin, sorunsuz, sıkıntısız, keyifli bir hamilelik geçir. İnşallah zamanında da sağlıkla kucağına al, süper haber!Kızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür bir sıkıntı yok inşallah güzellikle devam eder her şey
Maşallah Allah sağ sağlim kavuştursun.Cümlemize inşallah canım Allah razı olsun güzel haberlere inşallah
Henüz konuşamadım Ankara’daki hemşireye attım mesaj dönmedi hala onu bekliyorumSelam bundan sonraki surec nasıl olacakmış konuştunuz mu ilaçlar vs