Fazla varsa dene istersen. Benim 7. Günde öğlen yaptığımda çıkmıştıVar testim hemen yapsam olur hep sabah yapılır ya ilk idrar da. Bilemedim
Tamam teşekkür ederim. İnşallah pozitifi görürüm bu sefer.Fazla varsa dene istersen. Benim 7. Günde öğlen yaptığımda çıkmıştı
Ayy bir an başlayınca korktum ama geçti sonra leke de gelmedi yani leke belli belirsiz sarı gibiydi bir saate doktora gideceğiz haberleri veririmHiç stres yapma bak benim haftalardır ağrım var doktorum bana rahim büyüyor ve ağrı olması normal demişti ama ben yine de kafaya taktım sen takılma ama lekelenmelere tabiki dikkat edeceğiz mecburen bizim daha hassas bir sürecimiz var yarın inşallah duyacağın kalp atışlarını düşün sen kendini rahatlat bol dua et rabbim bir aksilik göstermesin
Gebelik testinde doğru sonuç çıkmaz diyorlar hep ama tam bilgim yok tabi. Kan testi ile daha doğru sonuca ulaşabilirsinizMerhaba bugün transferin 7. Günü test günüm de pazartesi bugün bi test yaptım ama test bi bozuk gibi geldi. Bi bakar mısınız?
Merhaba canım evet sanki bozukMerhaba bugün transferin 7. Günü test günüm de pazartesi bugün bi test yaptım ama test bi bozuk gibi geldi. Bi bakar mısınız?
Ama sanki var baya koyu çıkmış canımMerhaba bugün transferin 7. Günü test günüm de pazartesi bugün bi test yaptım ama test bi bozuk gibi geldi. Bi bakar mısınız?
Anlamadım 2. Testte bi tuhaf çıktı öğleden sonra hastanede kan vericem. Pazartesiye de az kaldı ama beklemek istemiyorumAma sanki var baya koyu çıkmış canımİstersen yarın net dene doktor bana 8-9 da çıkıyor demişti net olarak
2 gün daha sabret istersen ama zaten çok az kaldi daha net sonuç olması için yarından sonra zaten vericeksin kanını ama sen bilirsin canımAnlamadım 2. Testte bi tuhaf çıktı öğleden sonra hastanede kan vericem. Pazartesiye de az kaldı ama beklemek istemiyorum
Eczaneden alınan testlerde doğru sonuç çıkıyor muAma sanki var baya koyu çıkmış canımİstersen yarın net dene doktor bana 8-9 da çıkıyor demişti net olarak
Maşallah canimKızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür bir sıkıntı yok inşallah güzellikle devam eder her şey
Çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah maşallah sizeKızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür bir sıkıntı yok inşallah güzellikle devam eder her şey
evet canım çıkıyor ama ucuz olanlarindan değil erken gebelik testinde çıkıyor ama bazen yaniltabiliyor en iyisi kan testiEczaneden alınan testlerde doğru sonuç çıkıyor mu
İnşallah canım haber ver sende mutlaka kahverengi leke içinde Dr normal dedi bu sabahta tırnak ucu kadar geldi peçeteye silince sorun yok dedi çok şükürÇok sevindim darısı bizim başımıza inşallah maşallah size
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah hepinize çok dua ediyorumMaşallah canim
Yaaa çok şükür hayırlısı olsun inşallahKızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür bir sıkıntı yok inşallah güzellikle devam eder her şey
Amin canım benim hepimiz inşallah
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruzYaaa çok şükür hayırlısı olsun inşallahçok sevindim darısı bize