ÜYE ADI | TRANSFER GÜNÜ | EMBRİYO SAYISI | TEST GÜNÜ | SONUÇ |
| 13 Mayıs | 2 | 23 Mayıs | |
@skacir | 1 Mayıs | 2 | 11 Mayıs | |
K Kubra Avci | 27 Mayıs | 1 | 6 haziran | |
A Asli47 | 21 Mayıs | 1 | 31 Mayıs | |
@Neptunnn | 2 Mayıs | 2 | 12 Mayıs | |
@hopebaby1 | 1 Mayıs | 2 | 12 Mayıs | |
@mercan6065 | 10 Mayıs | 2 | 21 Mayıs | |
| 7 Mayıs | 2 | 17 Mayıs | |
@Zeynep3545 | 8 Mayıs | 1 | 18 Mayıs | |
A acitatlisos | 14 Mayıs | 1 | 22 Mayıs | |
A aycicegix | 8 Mayıs | 1 | 20 Mayıs | |
T tubiii89 | 14 Mayıs | 2 | 25 Mayıs | |
A Asihbe | 2 Mayıs | 1 | 12 Mayıs | |
S sedu066 | 30 Nisan | 1 | 11 Mayıs | |
E ecegul | 30 Nisan | 1 | 11 Mayıs | |
N nehirgunes | 3 Mayıs | 2 | 16 Mayıs | |
H Hakmell | 29 Nisan | 1 | 11 mayıs | |
| 7 Mayıs | 2 | 15 Mayıs | |
W Warriror | 2 Mayıs | 1 | 14 Mayıs | |
| 30 Nisan | 1 | 12 Mayıs | |
H hayallerrhayatlar | 17 Mayıs | 2 | 27 Mayıs | |
C cidal | 19 Mayıs | 1 | 29 Mayıs | |
| 4 Mayıs | 2 | 16 Mayıs | |
K Kmsl06 | 6 Mayıs | 2 | 17 Mayıs | |
| 4 Mayıs | 2 | 14 Mayıs | |
A Azmerr | 6 Mayıs | 2 | 16 Mayıs | |
Y yildizcml | 7 Mayıs | 1 | 16 Mayıs | |
T _tomrishatun | 10 Mayıs | 2 | 20 Mayıs | |
| 13 Mayıs | 2 | 23 Mayıs | |
E emy3401 | 6 Mayıs | 2 | 15 Mayıs | |
| 8 Mayıs | 1 | 20 Mayıs | |
M msjj | 9 mayıs | 2 | 19 Mayıs | |
P Papatya445834 | 7 Mayıs | 1 | 16 Mayıs | |
G gulcankn | 8 Mayıs | 1 | 20 mayıs | |
A anneolmaistiyorum | 17 Mayıs | 2 | 28 Mayıs | |
| 10 Mayıs | 1 | 19 Mayıs | |
N nilya ay | 6 Mayıs | 2 | 16 Mayıs | |
S sorunsensin | 20 Mayıs | 2 | 1 Haziran | |
| ||||
| 9 Mayıs | 2 | 21 Mayıs | |
| 15 Mayıs | 2 | 25 Mayıs | |
A aysgl | 14 Mayıs | 2 | 24 Mayıs | |
M Mucize080820 | 13 Mayıs | 1 | 22 Mayıs | |
P pembeciceksi | 14 Mayıs | 2 | 29 Mayıs | |
M masalinci1 | 13 Mayıs | 2 | 24 Mayıs | |
S senem1997h | 14 Mayıs | 1 | 23 Mayıs | |
K kbratp | 24 Mayıs | 2 | 4 Haziran | |
P Piyanistkiz | 11 Mayıs | 1 | 23 Mayıs | |
| 2 Mayıs | 2 | 12 Mayıs | |
D dhn | 24 Mayıs | 1 | 4 Haziran | |
N neslihaninblogu | 15 Mayıs | 1 | 27 Mayıs | |
| 23 Mayıs | 2 | 2 Haziran | |
H hayattan bir kesit | 24 Mayıs | 1 | 1 Haziran |
Bu ay da beraberizEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
Ben daha çok topik açarım gibime geliyorBu ay da beraberizsizi daha önceki gruplardan hatırlıyorum inşallah iyi haberlerimizi veririz bu grupta birbirimize
selamlar bende mayısta başlayacağım sürece nasıl olacak bilmiyorum. hakkımızda hayırlısı inşallah. aşılama denedik olmadı . şimdi sıra bunda bakalımEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
Hiç öyle demeyin nasip ve kader bu işlerBen daha çok topik açarım gibime geliyorbu defa çift embriyo inşallah tüm bekleyenler gibi bizde güzel sonuçlar alırız canım
Merhaba canım benimde Mayıs ayı itibari ile transferim olucak su an yeni başladım bir kaç gün oluyor tedaviye umarım güzel haberler alırız bize de nasip olur kucağımıza sağlıkla alırız inşallahEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
Benimde 4 . denemem olucak inşallah 1 sene önce ikizlerimi 5 aylıkken kaybettim umarım bu defa kuacgima alırımBenim 2. Denemem olacak. bugün reglin 2 . Günü kontrole gittim inşallah mayis ayının ilk haftasi transferim gerçekleşecek herkese pozitif sonuçlar diliyorum
Benimde 4 . denemem olucak inşallah 1 sene önce ikizlerimi 5 aylıkken kaybettim umarım bu defa kuacgima alirimBenim 2. Denemem olacak. bugün reglin 2 . Günü kontrole gittim inşallah mayis ayının ilk haftasi transferim gerçekleşecek herkese pozitif sonuçlar diliyorum
Amin canım inşallahBu ay da beraberizsizi daha önceki gruplardan hatırlıyorum inşallah iyi haberlerimizi veririz bu grupta birbirimize
Amin inşallahHerkese iyi akşamlar bende mayıs ayında trasfer olucam nasipse adet olmayı bekliyorum benim ikinci trasferim olacak ilk trasferimden 2.5 yaşında kızım var Rabbim hepimizin traferlerini olumlu sonuçlandırsın inşallah
Dualarımız sizinle inşallah güzel haberler alırsınızBenimde 4 . denemem olucak inşallah 1 sene önce ikizlerimi 5 aylıkken kaybettim umarım bu defa kuacgima alirim
Amin canım inşallah
İnslalah canım benim inşallahDualarımız sizinle inşallah güzel haberler alırsınız
İnsalalh canım hayırlısı olsunBelki ben de bu ay başlarım yeniden transfer hazırlığına… inşallah biz de çıkarız artık bu gruplardan
Bol çift gebelik haberlerine o zamanHiç öyle demeyin nasip ve kader bu işlerbenimde bu transferimde çift embriyo olacak çok heyecanlıyım
Hadi inşallah canım bu sefer pozitifi görelimmmBelki ben de bu ay başlarım yeniden transfer hazırlığına… inşallah biz de çıkarız artık bu gruplardan