Çok teşekkür ederim inşallah sizde toparlandıktan sonra ki süreci en güzel şekilde atlatırsınızMaşallah Allah sağ sağlim kavuştursun.
İnşallah canım benim güzellikle ilerlesin hepimizin süreci bende rahatladımAyyy harika haber, kalp atışı çok önemli zaten, bundan sonrası düzlük. Her şey çok güzel geçsin, sorunsuz, sıkıntısız, keyifli bir hamilelik geçir. İnşallah zamanında da sağlıkla kucağına al, süper haber!
Gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahKızlarrrrrr herkese merhaba bugün transferimi 8.günü hatırlarsanız kaç hun once size burda 6.gun test yaptığımı ve negatif gördüğümu söylemiştim bugün kan vermeye gittim ve Sonic pozitif okdr çok dua ettim ki duygularımın tarifi yok bu yolda olan herkse dilrim ki benim bugün yaşadığım gibi mutluluktan ağlamak nasip olsun 6.gun negatifi görünce saldım resmen ilaçlarımı bile duznli almiyordum ama bugün beta 197 ve test ise silik çıktı inancınız yüksek olsun umut olsun diye yazıyorum hepinizin yuzi gulsun insllsh beni de listeye ekleyebilirsiniz aranıza bir gebe daha katıldı
Size yemin ederim sıfır belirti ne göğüs hasasiyeti ne kasik ağrısı hiç bişey hala da yokGözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahbelirtileriniz var mıydı benim de bugün 5. Günüm merak ediyorum da
Hayırlı olsunSize yemin ederim sıfır belirti ne göğüs hasasiyeti ne kasik ağrısı hiç bişey hala da yok
Benimde 6.gunum canım ve hiç bir belirtim yok sadece bel ağrım var o kadar umarım pzitif sonuç alırızGözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahbelirtileriniz var mıydı benim de bugün 5. Günüm merak ediyorum da
Kaçıncı Gündesin canım bende aynı durumdayımSize yemin ederim sıfır belirti ne göğüs hasasiyeti ne kasik ağrısı hiç bişey hala da yok
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif olur hepimizinBenimde 3. Günüm bitti 4. Güne giriş yapıyorum diyebilirim arkadaşlar
Bi belirti yok çok hafif iki üç kez batma yaşadım dün ama çok belirgin değildi biraz hissettim onun haricinde hiç bir belirtim yok çok stresli bir süreç
Bugün 8.hunum transfer hariçKaçıncı Gündesin canım bende aynı durumdayım
Evet 5.gun embsuydu hepimize dua ediyorum ne kadar zor bı süreç olduğunu anlıyormHayırlı olsun8. Günde epey yüksek değer, harika. 5. Gün embriyosu muydu sizin
Merhaba öncelikle hayırlı olsun maşallah diyelimKızlarrrrrr herkese merhaba bugün transferimi 8.günü hatırlarsanız kaç hun once size burda 6.gun test yaptığımı ve negatif gördüğümu söylemiştim bugün kan vermeye gittim ve Sonic pozitif okdr çok dua ettim ki duygularımın tarifi yok bu yolda olan herkse dilrim ki benim bugün yaşadığım gibi mutluluktan ağlamak nasip olsun 6.gun negatifi görünce saldım resmen ilaçlarımı bile duznli almiyordum ama bugün beta 197 ve test ise silik çıktı inancınız yüksek olsun umut olsun diye yazıyorum hepinizin yuzi gulsun insllsh beni de listeye ekleyebilirsiniz aranıza bir gebe daha katıldı
Çok iyi vala bende mi yapsam diye düşünmüyor değilim beklemek zorBugün 8.hunum transfer hariç
Teşekkürler canım inşallah hepimizin güzel sonuçları olsun hepimiz çpk hak ettik bu mutlu haberi bayrama güzel haber Ike girelimHayırlı olsun canım inşallah pozitif olur hepimizinbenim de hiç bir belirtim yok bugün 6 günüm ama hayırlısı olsun inşallah
Cok iyi bende aynı durumdayım hiç bir şekilde belirtim yok bugün 6 günüm ve çok korkuyorum.hayırlisi olsun inşallahKızlarrrrrr herkese merhaba bugün transferimi 8.günü hatırlarsanız kaç hun once size burda 6.gun test yaptığımı ve negatif gördüğümu söylemiştim bugün kan vermeye gittim ve Sonic pozitif okdr çok dua ettim ki duygularımın tarifi yok bu yolda olan herkse dilrim ki benim bugün yaşadığım gibi mutluluktan ağlamak nasip olsun 6.gun negatifi görünce saldım resmen ilaçlarımı bile duznli almiyordum ama bugün beta 197 ve test ise silik çıktı inancınız yüksek olsun umut olsun diye yazıyorum hepinizin yuzi gulsun insllsh beni de listeye ekleyebilirsiniz aranıza bir gebe daha katıldı
Hepimizin güzel sonuçları olsun aminCok iyi bende aynı durumdayım hiç bir şekilde belirtim yok bugün 6 günüm ve çok korkuyorum.hayırlisi olsun inşallahçok sevindim bana da dua edin lütfen
Senin program dan baktığın mı 6+5 ultrasonda görünen de aynı mı canımÇok teşekkür ederim amin canım 6+5 bugün
Amin çok aminHepimizin güzel sonuçları olsun aminçok uğraştık 3 aydır bu zamanın gelmesini bekliyordum. Sizin ilk denemeniz mi acaba