Canım varya işte
Canım net belli seninki ve bu teste yapmana rağmen hayırlı olsun inşallah kandada yüksek sonuçlar alırsın inşallahP Papatya445834 G gulcankn kızlar benim gebelik testi bi türlü gelmedi bende lh yaptım ama sanırım yok daha koyu olması gerekmiyor mu
Ayyyyy canım benimm var var bu kestte bile belli olduysa erken testte direkt cıkardı ama bunda da var maşallahhhP Papatya445834 G gulcankn kızlar benim gebelik testi bi türlü gelmedi bende lh yaptım ama sanırım yok daha koyu olması gerekmiyor mu
Pozitif hayırlı olsun
Kızlar bu Ovulasyon testi yazdığımı okuyun kızzzAy canimmmm gebesinnnnnnadına çok sevindimmmm
Canım net belli seninki ve bu teste yapmana rağmen hayırlı olsun inşallah kandada yüksek sonuçlar alırsın inşallah
Siz beni öldüreceksinizAyyyyy canım benimm var var bu kestte bile belli olduysa erken testte direkt cıkardı ama bunda da var maşallahhh
Kafamı kaldı bizdeKızlar bu Ovulasyon testi yazdığımı okuyun kızzz
Farkettşm onuKafamı kaldı bizdesersem dolaşıyoruz ilaçları icince
Hepimizin olumlu bişeyler görüp duymaya ihtiyacı var ondanKafamı kaldı bizdesersem dolaşıyoruz ilaçları icince
Darısı gebelik testinin başına inşallah diyelim o zamanKızlar bu Ovulasyon testi yazdığımı okuyun kızzz
Amin canım inşallahİnşaallah Rabbim Hepimizin umutlarını doldursun Hayırlı Haberler alalım Bu sabahta yaptım aynı şekilde silik akşamkiyle aynı
Yaaa hayırlı olsun canım inşallahP Papatya445834 G gulcankn kızlar benim gebelik testi bi türlü gelmedi bende lh yaptım ama sanırım yok daha koyu olması gerekmiyor mu
Aminnn dağıtıma çıkmışDarısı gebelik testinin başına inşallah diyelim o zaman
belli belirsiz bi cizgi var bence kan ver artk sen kaçncı gününKızlar günaydın dün size sonucumu göstermiştim çizgi gözüküyordu bu sabah yine yaptım ama bu sefer bişey gözükmüyor çok morelim bozuldu acaba kasetler mi yanlıştı keşke yapmasaydım pişman oldum eşimede dün söylemiştim mutluluğumuz yarım kaldı
Aşkım Ovulasyon testi oYaaa hayırlı olsun canım inşallahçok sevindim daha yeni kan testi yaptır daha net olur
Transfer hariç 8.günüm normalde yarın kan günüm ama bu akşam kan vermeye gideceğimbelli belirsiz bi cizgi var bence kan ver artk sen kaçncı günün
Yarın sabah gidicem doktor 16 mayısta gel demişti hayırlısı olsun inşallahAmin canım inşallahTest gününe var mı daha?