Canım neden bozuyorsun moralini sakin ol lütfen görmüyor musun çıkmışKızlar eşim eczaneden predictor markasını alıp geldi en iyisi buymuş çok çok silik bişey görüyorum sizde görüyormusunuz lütfen var olsun ya morelim aşırı bozuldu
Hayırlı olsun canimmmmKızlar eşim eczaneden predictor markasını alıp geldi en iyisi buymuş çok çok silik bişey görüyorum sizde görüyormusunuz lütfen var olsun ya morelim aşırı bozuldu
İnşallah öyledir dün yaptığım teste çok net çizgi gözüküyordu sabah yok gibiydi Buda aynı şekilde bu test olayına girdiğime pişman oldum akşam kan vermeye gideceğiz normalde yarın ama bu stresle bekleyemeyecegiz sanırımCanım neden bozuyorsun moralini sakin ol lütfen görmüyor musun çıkmışdaha yeni oldugu için silik. Çok koyu olmasını bekleme
İnşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınBence hamilesiniz hayırlı olsun
ben de görüyorum ikinci çizgiyi, inşallah bizimledir! kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu?Kızlar eşim eczaneden predictor markasını alıp geldi en iyisi buymuş çok çok silik bişey görüyorum sizde görüyormusunuz lütfen var olsun ya morelim aşırı bozuldu
İnşallah Rabbim Herkesin kucağını doldursun Bu sabah az önce yine yaptı aynı şekilde silikBence hamilesiniz hayırlı olsun
İnşaallah Rabbim Hepimizin umutlarını doldursun Hayırlı Haberler alalım Bu sabahta yaptım aynı şekilde silik akşamkiyle aynıMerhaba canım hayırlısı olsun inşallahevet var silik ama ilerki gunlerde inşallah daha çok netleşir
İnşallahben de görüyorum ikinci çizgiyi, inşallah bizimledir! kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu?
Sabah Yaptığım test bu şekildeBence hamilesiniz hayırlı olsun
Gayet net görünüyorSabah Yaptığım test bu şekilde
ay çok güzel. bizi haberdar et, sağlıkla gelsin!İnşallahBugün transfer hariç 8.günüm 4.güm embriyosu
İnşaallah Rabbim Hepimizin umutlarını doldursun Hayırlı Haberler alalım Bu sabahta yaptım aynı şekilde silik akşamkiyle aynı
Ay sizin bu mesajınıza ağlıycağımı düşünmezdim hiç İnşallah Devamı gelir .Rabbim Umutlarımızı yeşertsin Sevinç gözyaşları nasip eylesinGayet net görünüyorAllah tamamına erdirsin
Hayırlı uğurlu olsun canım bizlerde dua et hamişin duası kabul olur transfer 2 günüm belirti yokKızlar eşim eczaneden predictor markasını alıp geldi en iyisi buymuş çok çok silik bişey görüyorum sizde görüyormusunuz lütfen var olsun ya morelim aşırı bozuldu
Rabbimm Umutlarımızı boşa çıkarmasın hayal kırıklığı yaşatmasın en yakın zamanda Sağlikli sıhatli Hayırlı evlatlar nasip eylesin İnşallahhhHayırlı uğurlu olsun canım bizlerde dua et hamişin duası kabul olur transfer 2 günüm belirti yok
Canım varya işteKızlar eşim eczaneden predictor markasını alıp geldi en iyisi buymuş çok çok silik bişey görüyorum sizde görüyormusunuz lütfen var olsun ya morelim aşırı bozuldu
İnşallah öyleyimdir hep dua ediyorum Rabbim hepimizin olumlu sonuçlar almamızı nasip etsin bu sayfa hamişlerle dolsun inşallahHayırlı uğurlu olsun canım bizlerde dua et hamişin duası kabul olur transfer 2 günüm belirti yok
Kızlar bilenler de baksın lütfenP Papatya445834 G gulcankn kızlar benim gebelik testi bi türlü gelmedi bende lh yaptım ama sanırım yok daha koyu olması gerekmiyor mu
Pozitif hayırlı olsunP Papatya445834 G gulcankn kızlar benim gebelik testi bi türlü gelmedi bende lh yaptım ama sanırım yok daha koyu olması gerekmiyor mu
Ay canimmmm gebesinnnnnnP Papatya445834 G gulcankn kızlar benim gebelik testi bi türlü gelmedi bende lh yaptım ama sanırım yok daha koyu olması gerekmiyor mu