2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

YERLEŞME KANAMASI

yaa pozitifi gören arkadşlar belirtilerniz ne pldu anlatırmısınız benm beşinci günüm öyle cok büyük bi belirtim yok olmadı galiba cok üzülüyorum
Henüz bir belirti yok göğüslerim şiş ve acıyor dokununca çok nadir kaşığıma ağrı giriyor ani hareketlerde felan böyle genel olarak normalim bi hissaiyat yok henüz

Merhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah belirtileriniz nelerdi yazarsanız sevinirim
Amiiiin Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, inan herhangi bir belirti yaşadım yaşıyorum diyemem sadece göğüslerim hassas dokununca acıyor bide çok nadir kasık lara ağrı giriyor, ha bide afedersiniz baya bi gaz birikmesi var sürekli gaz oluşuyor

7.gun kana karışmaya başlıyor bu testte çıkmaması normal ama normal kaset test yapan yorumlara bakıyorum silik te olsa çıkanlar olmuş.
Evet bende ona güvenerek yaptım beşinci gün negatif bugünde yaptım erken gebelik yine negatif 9. Gün birdaha yapicam o zamanda negatif çıkarsa artık ikna olurum olmadığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…