YERLEŞME KANAMASIKızlar ben dün test yaptım teste pozitif’i gördüm biraz önce çok minik kahverengi bir leke geldi sanki adet öncesine gelme gibi çok korktum yarın da adet günüm siz de böyle bir şey olmuş muydu yarın aynı zamanda kan vereceğim
Henüz bir belirti yok göğüslerim şiş ve acıyor dokununca çok nadir kaşığıma ağrı giriyor ani hareketlerde felan böyle genel olarak normalim bi hissaiyat yok henüzyaa pozitifi gören arkadşlar belirtilerniz ne pldu anlatırmısınız benm beşinci günüm öyle cok büyük bi belirtim yok olmadı galiba cok üzülüyorum
Amiiiin Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, inan herhangi bir belirti yaşadım yaşıyorum diyemem sadece göğüslerim hassas dokununca acıyor bide çok nadir kasık lara ağrı giriyor, ha bide afedersiniz baya bi gaz birikmesi var sürekli gaz oluşuyorMerhaba hayırlı olsunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah belirtileriniz nelerdi yazarsanız sevinirim
Hadi gelie gelmez yap gitsinAminnn dağıtıma çıkmış
Aynen heyecanla bekliyorum senin testini deHadi gelie gelmez yap gitsinbende alicam şimdi
Aynı gün transfer olmuşuz hangi testten yaptinizSilik çizgiyi görüyorum ben. Bende 8 mayısta transfer oldum 5.gun embriyosu 2 adet. Bugün basit kaset test yaptım cikmadi. Olumsuz mu acaba erken mi yaptim
Kaset test sanırımAynı gün transfer olmuşuz hangi testten yaptiniz
Aynen heyecanla bekliyorum senin testini de
Erken gebelik testi değil mi senin aldığınAynen heyecanla bekliyorum senin testini de
Kaset test. Erken gebelik testi değil yaptığım test. Şimdi yine yaptım negatifKaset test sanırım
Evet awox markaErken gebelik testi değil mi senin aldığın
Canım belki onda çıkmaz erken gebelik dene bakalımKaset test. Erken gebelik testi değil yaptığım test. Şimdi yine yaptım negatif
Ay çok heyecanlıEvet awox marka
7.gun kana karışmaya başlıyor bu testte çıkmaması normal ama normal kaset test yapan yorumlara bakıyorum silik te olsa çıkanlar olmuş.Canım belki onda çıkmaz erken gebelik dene bakalım
İnşallah gelsin yapcamAy çok heyecanlıhemen yapacak mısınız? Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ooo o zaman idrara düşmez bile belki benim bile çıkmaz7.gun kana karışmaya başlıyor bu testte çıkmaması normal ama normal kaset test yapan yorumlara bakıyorum silik te olsa çıkanlar olmuş.
Evet bende ona güvenerek yaptım beşinci gün negatif bugünde yaptım erken gebelik yine negatif 9. Gün birdaha yapicam o zamanda negatif çıkarsa artık ikna olurum olmadığına7.gun kana karışmaya başlıyor bu testte çıkmaması normal ama normal kaset test yapan yorumlara bakıyorum silik te olsa çıkanlar olmuş.
Işte kiminin 6. Gün bile belli oluyor. Kişiden kişiye degisiyorOoo o zaman idrara düşmez bile belki benim bile çıkmaz
Erken gebelik negatifIşte kiminin 6. Gün bile belli oluyor. Kişiden kişiye degisiyor
Yaptın mıErken gebelik negatif
Hemen üzülme belkide daha erken silikte olsa hiç bisi yokmuErken gebelik negatif