Merhaba hangi markayla yaptınız şuanda da biraz var gibi çizgi ama bilemedimKızlar günaydın dün size sonucumu göstermiştim çizgi gözüküyordu bu sabah yine yaptım ama bu sefer bişey gözükmüyor çok morelim bozuldu acaba kasetler mi yanlıştı keşke yapmasaydım pişman oldum eşimede dün söylemiştim mutluluğumuz yarım kaldı
Prodoctor diye bir marka dünde onu yapmıştım çift çizgi çıkmıştı eşim şimdi eczaneye iyi bir test almaya gitti içimiz rahat etmedi bide onu yapacağız test günüm yarın ama ben akşam kan vermeye gideceğim sanırımMerhaba hangi markayla yaptınız şuanda da biraz var gibi çizgi ama bilemedim
günaydınlar bugün transfer günü ile birlikte 2 günüm hiç bir belirti yok her saat başı yarım saat yürüme yapıyorum ev içinde genel olarak uzanıyorum oturuyorum kitap okuyarak geçiriyorum rabbim emeklerimizi boşa cıkarmısı
O testten alayım birde onu deniyim. Cuma günüde onu yapayim zaten 9 gün oluyo o zamanda çıkmazsa zaten yokturPredictor diye bir marka var tavsiye ederim erken sonuç çıkarıyor kızımda 3. Haftalık gebeyken öğrenmiştim ben
Merhaba foto net değil ama yine çizgi var gibi?Kızlar günaydın dün size sonucumu göstermiştim çizgi gözüküyordu bu sabah yine yaptım ama bu sefer bişey gözükmüyor çok morelim bozuldu acaba kasetler mi yanlıştı keşke yapmasaydım pişman oldum eşimede dün söylemiştim mutluluğumuz yarım kaldı
Hayırlısı inşallah güzel sonuç çıkar sonucu bizimlede paylaşınProdoctor diye bir marka dünde onu yapmıştım çift çizgi çıkmıştı eşim şimdi eczaneye iyi bir test almaya gitti içimiz rahat etmedi bide onu yapacağız test günüm yarın ama ben akşam kan vermeye gideceğim sanırım
Daha olmadim suan yumurta toplamadan sonra 10.gunum adetime 2 gun var muhtemelen gunumde olurum .insallah guzel haberler verebilirimAnladım canım güzel haberler inşallahpeki Tarlusal ı kestikten ne kadar sonra adet oldun? Yumurta toplandıktan sonra sanırım değil mi?
Hayırlısı inşallah güzel sonuç alırsınKizlar bende bugün test alıp yarın sabah denicem bakalım sonuca bakarak cuma da bi kan vermek istiyorum
İnşallah hep birlikte alalimHayırlısı inşallah güzel sonuç alırsın
Bebetime beklediğinde yalancı çizgi çıkarıyor canım. 15-20dk sonrayı ciddiye alma..Arkadaşlar daha önce bebe time markalı erken gebelik testi kullandınız mı sonucu doğru gosteriyor mu ? Iyi bir marka mi
E basbayağı çizgi var canım bunda.. neden üzüldün ki? İdrar yoğunluğuna göre değişebilir belirginliğiKızlar günaydın dün size sonucumu göstermiştim çizgi gözüküyordu bu sabah yine yaptım ama bu sefer bişey gözükmüyor çok morelim bozuldu acaba kasetler mi yanlıştı keşke yapmasaydım pişman oldum eşimede dün söylemiştim mutluluğumuz yarım kaldı
Ben çok silik bir çizgi görüyorum sankiKızlar günaydın dün size sonucumu göstermiştim çizgi gözüküyordu bu sabah yine yaptım ama bu sefer bişey gözükmüyor çok morelim bozuldu acaba kasetler mi yanlıştı keşke yapmasaydım pişman oldum eşimede dün söylemiştim mutluluğumuz yarım kaldı
Arayıp ulaşma şansın yok mu canım lekelenmelerde korkacak bir şey yok diye biliyorum yerleşme lekelenmesidir inşallah ama geç olmadan da fitilini koy bence ben her sabah uyanır uyanmaz koyuyorumKızlar bugün benim 8. Günüm lekelendim. Elim ayağım titredi korkudan. Hemşireye yazdım ama daha cevap vermedi. Progestan fitil kullanıyorum. Bu sabahı daha koymamıştım. Koyayım mı onların cevap vermesini mi bekliyim sizce ?
Önceki transferimde aynı şeyi yaşadım sonucu alana kadar ilaçları saatinde devam etmemi söylemişlerdi.Kızlar bugün benim 8. Günüm lekelendim. Elim ayağım titredi korkudan. Hemşireye yazdım ama daha cevap vermedi. Progestan fitil kullanıyorum. Bu sabahı daha koymamıştım. Koyayım mı onların cevap vermesini mi bekliyim sizce ?
Arayıp ulaşma şansın yok mu canım lekelenmelerde korkacak bir şey yok diye biliyorum yerleşme lekelenmesidir inşallah ama geç olmadan da fitilini koy bence ben her sabah uyanır uyanmaz koyuyorum
konuştum az önce. Kan sulandırıcımı kestiler pazara kadar. Fitile devam hatta ayrıca makattan alınacak bir fitil daha yazdı tek doz. Umarım yerleşme kanamasıdır. Geçen transferimde yaşamamıştım. Korktum o yüzdenÖnceki transferimde aynı şeyi yaşadım sonucu alana kadar ilaçları saatinde devam etmemi söylemişlerdi.