Ee yani yapmasam negatif yazmam heraldeYaptın mı
Psikolojim bozuldu zaten beklemiyordum hayırlısı olsun belirtm yoktuHemen üzülme belkide daha erken silikte olsa hiç bisi yokmu
Hemen kötü düşünme bence yine de erken bekleyelim biraz dahaPsikolojim bozuldu zaten beklemiyordum hayırlısı olsun belirtm yoktu
Yarın sabah yaparım tekrarKızlar öğlen yaptığımız testlerin çıkmama ihtimali daha yüksek sabah ilk kalktığınızda yapmak daha iyi sonuç verir
Bekleyecem tabiki kuzum benim baktığım hastane sayfasında mesela 140 la öğrenen var 12.gün umudumu kırmadım ama çift çizgi görmek istiyorum artıkHemen kötü düşünme bence yine de erken bekleyelim biraz daha
Az daha sabirBekleyecem tabiki kuzum benim baktığım hastane sayfasında mesela 140 la öğrenen var 12.gün umudumu kırmadım ama çift çizgi görmek istiyorum artık
En kötü şey şuan stres bizim için bekle hiç kafana takma sakin ol hiç belli olmaz belki idrara karışmamıştırBekleyecem tabiki kuzum benim baktığım hastane sayfasında mesela 140 la öğrenen var 12.gün umudumu kırmadım ama çift çizgi görmek istiyorum artık
Canım bariz görünüyor ikinci çizgi silik bir şekildeKızlar eşim eczaneden predictor markasını alıp geldi en iyisi buymuş çok çok silik bişey görüyorum sizde görüyormusunuz lütfen var olsun ya morelim aşırı bozuldu
Kaçıncı gunundu senin transferinErken gebelik negatif
Canım hayırlı olsun bence senin bayağı bi belirgin çıkmış hemde kaçıncı günündüP Papatya445834 G gulcankn kızlar benim gebelik testi bi türlü gelmedi bende lh yaptım ama sanırım yok daha koyu olması gerekmiyor mu
7.günüKaçıncı gunundu senin transferin
Canım o Ovulasyon testiydi mesajı okumamışsın sende sanırım . Erken gebelik yaptım negatif çıktı maalesefCanım hayırlı olsun bence senin bayağı bi belirgin çıkmış hemde kaçıncı günündü
Burda çft cizgi var ama test bozuk gibi sankiBenim 5.gun böyle çıkmıştı normal haset test.dun ve bugün negatif cikti
Hemen çıkmaz test bozuk belli bir süre sonra cifte dönüyorBiz eşimle ilk saniye gördük sonra kayboldu sonrasında kurudu. Demekki test bozuk dün ve bugün cikmadi.
Ben yaptım sende yapacaksın mızıkçılık yokKizlar bende erken gebelik testi aldm ama şimdi yapıp yapmamak arasında kaldım ne diyorsunuz tam 1 hafta önce transfer oldu 5. Gün embriyosu