2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Kızlar eşim eczaneden predictor markasını alıp geldi en iyisi buymuş çok çok silik bişey görüyorum sizde görüyormusunuz lütfen var olsun ya morelim aşırı bozuldu 😔
Canım neden bozuyorsun moralini sakin ol lütfen görmüyor musun çıkmış🥰 daha yeni oldugu için silik. Çok koyu olmasını bekleme

Canım neden bozuyorsun moralini sakin ol lütfen görmüyor musun çıkmış🥰 daha yeni oldugu için silik. Çok koyu olmasını bekleme
İnşallah öyledir dün yaptığım teste çok net çizgi gözüküyordu sabah yok gibiydi Buda aynı şekilde bu test olayına girdiğime pişman oldum akşam kan vermeye gideceğiz normalde yarın ama bu stresle bekleyemeyecegiz sanırım🙁

Kızlar eşim eczaneden predictor markasını alıp geldi en iyisi buymuş çok çok silik bişey görüyorum sizde görüyormusunuz lütfen var olsun ya morelim aşırı bozuldu 😔
ben de görüyorum ikinci çizgiyi, inşallah bizimledir! kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu?

Eklentiler

• 1000026368.jpg
    1000026368.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000026366.jpg
    1000026366.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 50
İnşaallah Rabbim Hepimizin umutlarını doldursun Hayırlı Haberler alalım Bu sabahta yaptım aynı şekilde silik akşamkiyle aynı

Gayet net görünüyor 😌 Allah tamamına erdirsin 🤲
Ay sizin bu mesajınıza ağlıycağımı düşünmezdim hiç İnşallah Devamı gelir .Rabbim Umutlarımızı yeşertsin Sevinç gözyaşları nasip eylesin 🌸
Yarın kan vereceğim

X