Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende uzun zamandır giremiyordum yaşayamaya çalışıyorumay vücud ağrısı olan varmı ya ben sırt ağrısından maf oluyorum magnezyum kullanıyorum ama ek bişeyler daha bakıcam gibi
![]()
Tamamen aynı durumdayım ben de...Merhaba. Ben de hiç bakamıyorum telefonu elime aldığım gibi kızım saldırıyor
Yeni bir atak dönemine girdik biz sanırım. Azıcık düzene giren uykuları bizi yeniden zorlamaya başladı. Bir yandan üst dişleri çıkıyor. Hem eve hem bebeğe yetişmek beni çok zorluyor bu aralar.
Al bendende o kadar canım sol kolum yok çocuk taşımaktanBir hafta önce belim tutuldu ve ondan beri ev işi yapamıyorum, çocuk kaldıramıyorum. Kolumu da geçen aylarda kaybetmiştim![]()
Bebiş emeklemiyor mu? Benim bebeğim sadece bir kaç gündür aşırı kucak istiyor diş çıkaracak sanırım. normalde hep emeklemek istiyoAl bendende o kadar canım sol kolum yok çocuk taşımaktanhepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz heralde
Sıkılmış olabilir mi? Ben tavada yumurta yapıyorum artık. Haşlanmış yumurtanın da sarısını bazen avokado ve peynirle ezip veriyorum.Kızlar yumurtanın beyazını yemiyor oğlum. Siz nasıl yediriyorsunuz?
Emekliyor benimkiler de ama gün içinde illa taşımak kucaklamak zorunda kalıyorsun. Mama sandalyesine oturtup indirmek bile zor geliyor artıkBebiş emeklemiyor mu? Benim bebeğim sadece bir kaç gündür aşırı kucak istiyor diş çıkaracak sanırım. normalde hep emeklemek istiyo![]()
EvetEmekliyor benimkiler de ama gün içinde illa taşımak kucaklamak zorunda kalıyorsun. Mama sandalyesine oturtup indirmek bile zor geliyor artık![]()
Emekliyor hatta yavaştan yürümeyede başladı ama diş patlattı o yüzden bana yapıştı resmenBebiş emeklemiyor mu? Benim bebeğim sadece bir kaç gündür aşırı kucak istiyor diş çıkaracak sanırım. normalde hep emeklemek istiyo![]()
Benimkide haşlanmış yemiyor patates kaşar rendeliyorum yumurta karıştırıp az yağ ile kısık ateşte kızartıyorum o şekilde yiyor ancaKızlar yumurtanın beyazını yemiyor oğlum. Siz nasıl yediriyorsunuz?
Kaşar sağlıklı mı emin olamadığım için hiç vermedim ya. Birde benim artık alıştırmam lazım bebeği böyle omlete krepe sanırım. Katı olarak sadece sulu yemekler etler vs yiyor. Kahvaltı da salatalık geveliyor sonra ağzından atıyorBenimkide haşlanmış yemiyor patates kaşar rendeliyorum yumurta karıştırıp az yağ ile kısık ateşte kızartıyorum o şekilde yiyor anca
Onu da denedim beğenmiyor hahahaBende tarhanalı yumurta yapıyorum bir tek o şekilde yiyor![]()
Valla Benimkide salatalık havuç falan öyle tutup yiyemiyor daha doğru ben vermiyorum en korktuklarım onlarKaşar sağlıklı mı emin olamadığım için hiç vermedim ya. Birde benim artık alıştırmam lazım bebeği böyle omlete krepe sanırım. Katı olarak sadece sulu yemekler etler vs yiyor. Kahvaltı da salatalık geveliyor sonra ağzından atıyor![]()
Ben veriyorum ya ağzından atıyor zaten. Çok büyük parça kopartırsa da elimde çıkartıyorum ağzından.Valla Benimkide salatalık havuç falan öyle tutup yiyemiyor daha doğru ben vermiyorum en korktuklarım onlarbakliyat yediğinde kusuyor mesela çok garip
Benim doğum sonrası iki bileğimde de De quervain sendromu oldu bir ay önce soldan ameliyat oldum sağı bekliyorum ondan da olucamAl bendende o kadar canım sol kolum yok çocuk taşımaktanhepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz heralde
Beyazı alerji yapmadı mı?Onu da denedim beğenmiyor hahaha
Beyazından nefret ediyor resmen