- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
Uyanmıyor kız domuz gibi asla duymuyor dürtüyorum ona bile zor uyanıyor kış uykusunda ayıCocugu yanina koy ve odadan cik aglamaya uyanir bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyanmıyor kız domuz gibi asla duymuyor dürtüyorum ona bile zor uyanıyor kış uykusunda ayıCocugu yanina koy ve odadan cik aglamaya uyanir bence
Ben 2 aydır aynı durumdayım zaten vaktimiz yok birde süt yoğurt ayran peynir yok kendimi oruçlu gibi hissediyorum süt ürünleri ile besleniyordum ben hepKizlaar benim basim gene dertte.tam sutum artti bebegim agirlikli sut almaya basladi diye sevindim kiii, gaz sancilari falan basladi derken bugun mukuslu kaka geldi vee bilin bakalim ne oldu sut alerjisi diyetine baslatti doktor.bitmiyor anam cilem bitmiyor...bu sutle savasim nedir yaa baklagil yasak sut yasak..otlicam ben galiba.
Anaaam allah yardimcin olsun ben icten ice bilenirdim yalan yokUyanmıyor kız domuz gibi asla duymuyor dürtüyorum ona bile zor uyanıyor kış uykusunda ayı
Canım baklagil neden yasak? Onlarda mi alerjenmis?Kizlaar benim basim gene dertte.tam sutum artti bebegim agirlikli sut almaya basladi diye sevindim kiii, gaz sancilari falan basladi derken bugun mukuslu kaka geldi vee bilin bakalim ne oldu sut alerjisi diyetine baslatti doktor.bitmiyor anam cilem bitmiyor...bu sutle savasim nedir yaa baklagil yasak sut yasak..otlicam ben galiba.
Simdik kilo vercem iste...kahvalfida ne yicez yaaaBen 2 aydır aynı durumdayım zaten vaktimiz yok birde süt yoğurt ayran peynir yok kendimi oruçlu gibi hissediyorum süt ürünleri ile besleniyordum ben hep
Ben bugün vegan peynir aldım marketten. Kokusu peynir gibi ama tadı plastik gibiBen 2 aydır aynı durumdayım zaten vaktimiz yok birde süt yoğurt ayran peynir yok kendimi oruçlu gibi hissediyorum süt ürünleri ile besleniyordum ben hep
Yok canim gaz nedeni ile.cok gaLi demistim doktora gecen hafta.onlari kestik.mukus yeni.suttl ve sut urunleride kesildi..Canım baklagil neden yasak? Onlarda mi alerjenmis?
Ağlaya ağlaya yemedim bide tarçınlı su ve tarçınlı Türk kahvesi içtim tatlı isteğimi kestiNerdeyse 7 kilo muuuu helal olsun kız nasıl başardın spor yaptın mı acil taktik ver
Azdan az çoktan çok gider hesabı olduMasallah kiz.rekor sende
Kızıyorum zaten ama komikte yani hiç böyle bir adam değildi çocuk doğdu Allah çocuğun uykusunu da kocama verdi kesinAnaaam allah yardimcin olsun ben icten ice bilenirdim yalan yok
Oğlum izin verirse yumurta kırıyorum vermezse fırına börek atıyorum hazırlardan yani kilo vermeye pek yardımcı olmuyor diyet alerjiden önce peynir sabahların kurtarıcısı yoğurtta akşamların kurtarıcısıydı gerçi benim kilo derdim kalmadı hamilelikten önceki kilomdan 4 kilo fazlayım ve her hafta 1 kilo yarına kilo illa gidiyor istersen benim oğlanı yollayayım spor programı olarakSimdik kilo vercem iste...kahvalfida ne yicez yaaa
Tofuları vegan peynir ve diğer ürünleri denedim hiç benlik değil boş geliyor bana tadıBen bugün vegan peynir aldım marketten. Kokusu peynir gibi ama tadı plastik gibi
Bu ne cesaret yiğidim ben kendi tuvalet eğitimi mi unuttum bu süreçteSorum tecrübeli analara. Kızıma tuvalet eğitimine başladım ilk günümüz tuvaleti sadece bir kez yakalayabildim gerisi hep kazaya gitti acil taktik
Yürü bee arkandayım hala tam destek iyiki seni seçmişim93.7 ile başladığım serüvenim dün itibariyle tam 30 gün oldu. Bu süreçte kan ter gözyaşı çikolata pasta profiterole ağlayarak bakma derken sabah 86.5 olarak yoluma devam ediyorum
1 hafta içinde tamamen alışır canım pes etme ben 1 haftada alıştırdım yerden kaka bile topladımSorum tecrübeli analara. Kızıma tuvalet eğitimine başladım ilk günümüz tuvaleti sadece bir kez yakalayabildim gerisi hep kazaya gitti acil taktik
Bana yumurta da yasakladibu alerji olayindan sonra benimkide nasallah.tum dengeler bozuldu.surekli gaz gaz gaz...salla salla salla gez gez gzOğlum izin verirse yumurta kırıyorum vermezse fırına börek atıyorum hazırlardan yani kilo vermeye pek yardımcı olmuyor diyet alerjiden önce peynir sabahların kurtarıcısı yoğurtta akşamların kurtarıcısıydı gerçi benim kilo derdim kalmadı hamilelikten önceki kilomdan 4 kilo fazlayım ve her hafta 1 kilo yarına kilo illa gidiyor istersen benim oğlanı yollayayım spor programı olarak
Hahahah bu iyiydi valla sesli güldümBu ne cesaret yiğidim ben kendi tuvalet eğitimi mi unuttum bu süreçte
Hep yüzünüzü kara çıkarmamak için bunlarYürü bee arkandayım hala tam destek iyiki seni seçmişim
Aslında bekliyordum sıkıntı yok batırsın halıları yerleri de olay şu ki onun hiç niyeti yok gibi aslında anlıyor biliyor ama hiç oralı değil1 hafta içinde tamamen alışır canım pes etme ben 1 haftada alıştırdım yerden kaka bile topladım
Bide benimki zift gibi sıçıyor henüz kaka yapmadı da dur bakalım onu nasıl arındırcaz sabahtan beri alıştırma kilotlarını yıka as ütü bas başıma ağrı çıktı1 hafta içinde tamamen alışır canım pes etme ben 1 haftada alıştırdım yerden kaka bile topladım
Aaaa şansa bak yaHahahah bu iyiydi valla sesli güldüm
Ya dedim ki bakıcı varken hazır aradan çıksın. Bugün ilk gün hadi bismillah diyip başladım ama hep kaza oluyor deliği tutturup oraya işeyemedik daha. 15 dk oturtunca 1 kere yaptı okadar. İşin kötü tarafı bakıcının çocuğunun ayağı çatlamış acile götürmüşler oraya koştu gitti alçıya almışlar ayağı 2 hafta. Çocuğu kreşteydi şimdi bakacak kimsede yok kadın iki hafta gelmezse sıçtım bildiğin. Onunda çocuğu şimdi ne dicen