- 17 Eylül 2023
- 285
- 337
- 23
Hastane çantası falan yaptın mı ben daha yapmadım yaBeraber gidiyoruz 33+2 oldum hadi bakalım hızlı olan kazansın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastane çantası falan yaptın mı ben daha yapmadım yaBeraber gidiyoruz 33+2 oldum hadi bakalım hızlı olan kazansın![]()
Kendi işini kendin hallet adamlarla zorEvet canım gerçekten doğum oldu olacak hala konuşmadı dürtmem lazım eğer laf arasında kv gelelim falan derse yalnız geleceksen olur gel dicem.. bakalım ne diyecek.. erkeğin zaten ne işi var o kadar haklısın ki..
Mobilyalar geldi mi
Eşim konuşmadan veya ben ararsa kızarım doğum olsa bile
Canım benim karnım detaylı temizlik yapicam diye düştü.. eğil kalk eğil kalk dip köşeye ulaşmaya çalış sil suyu tekrardan tazele derken orda bebekte bas asagi donmus oldu iyi oldu![]()
Bizdede aynı dert var ve ben artık cidden ne diyeceğimi bilmiyorum en son kocaları aradan çıkarıp bizim açık açık söylememiz gerekiyo herhalde bir şeyleri düzeltmek için. Bide bize erken gelmek istiyolar daha 36. Haftaya yeni girdim bayram bitişinde hemen geleceklerdi mesela. Bu kızlar hamile yatmak uyumak dinlenmek ister diye bi düşünce yok malesef bizdede. Aynı şekilde doğumdan sonra da 1 ay kalırız siz yeter ki toparlayın dediler biz aynı evde cümbür cemaat 2 ay bi doğum yaptım diye kalacağız herhalde paşa torunu doğuruyoruzKızlar kv geçen ben valiz aldım cart curt demişti.. hatta eşime ne gereği var sanki çok kalacak demiştim ki gerçeği öğrendim niyeti eşiyle dogumuma gelip 40 gün kalmakmis başkasından öğrendim bunu soyleyeceklerim bu kadar...
Aynen bize söylemiyorlar ya bir de daha da ayar oluyorumOha birde 4 kisiler3ude çocuk benim kvde de bize söylemiyor ama maşallah başkasından duyuyoruz planlarini
heee anladım canım insallah o zaman istedigin tarihte olur helal olsun hem dogururum hemde göbek atarim diyosun
![]()
Aaaaaaaaaa inanamiyorummmmmKendi işini kendin hallet adamlarla zorbomba haber mobilyacı yanmış bizim mobilyalar ne alemde bilmiyorlar eksper varmış bir iki güne bilgi vereceğiz hangi mobilyalar depodaydı hangisi yoldaydı fabrikadaydı bilmiyoruz diyorlar şaka gibi
![]()
Deseydin ben toparlanana kadar kal en fazla sonra eşimle baş başa bakmak istiyoruz diye benimki bana fazla kalıcam derse öyle demeyi düşünüyorum eşim biri varken çocuk bakmaz o yüzden tek kalmak istiyoruz dicemBizdede aynı dert var ve ben artık cidden ne diyeceğimi bilmiyorum en son kocaları aradan çıkarıp bizim açık açık söylememiz gerekiyo herhalde bir şeyleri düzeltmek için. Bide bize erken gelmek istiyolar daha 36. Haftaya yeni girdim bayram bitişinde hemen geleceklerdi mesela. Bu kızlar hamile yatmak uyumak dinlenmek ister diye bi düşünce yok malesef bizdede. Aynı şekilde doğumdan sonra da 1 ay kalırız siz yeter ki toparlayın dediler biz aynı evde cümbür cemaat 2 ay bi doğum yaptım diye kalacağız herhalde paşa torunu doğuruyoruz![]()
Bizim de valla ne zaman gelir diye aradık yandı bizim depo dediler Almira mobilyanın alt katı yanmışAaaaaaaaaa inanamiyorummmmmayy yuh ya şansa bak.. inşallah sizinki yoldadır diyim ne diyim.. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Benimde aynı canım gelecekti annem o yüzden erken geliyo oysa daha ne agirlasirmisim bilmem ne agirlasirsam çağırırım dimi hiç dinlensin son zamanları eşiyle zaman geçirsin vs vs demek yok...Bizdede aynı dert var ve ben artık cidden ne diyeceğimi bilmiyorum en son kocaları aradan çıkarıp bizim açık açık söylememiz gerekiyo herhalde bir şeyleri düzeltmek için. Bide bize erken gelmek istiyolar daha 36. Haftaya yeni girdim bayram bitişinde hemen geleceklerdi mesela. Bu kızlar hamile yatmak uyumak dinlenmek ister diye bi düşünce yok malesef bizdede. Aynı şekilde doğumdan sonra da 1 ay kalırız siz yeter ki toparlayın dediler biz aynı evde cümbür cemaat 2 ay bi doğum yaptım diye kalacağız herhalde paşa torunu doğuruyoruz![]()
Aaaaaaa siz aramasaniz birde arayacaklari yokBizim de valla ne zaman gelir diye aradık yandı bizim depo dediler Almira mobilyanın alt katı yanmış![]()
Öyle deme emzirmeye çalışan varmış![]()
Valla sırayla arıyorlarmış gecikme olacak diye biz bayram dönüşü direk aradık o gün sabah yanmış alt katı inşallah bizimki yoktur orda varsa iade alıp başka bir yerden bakacağız en hızlısınaBenimde aynı canım gelecekti annem o yüzden erken geliyo oysa daha ne agirlasirmisim bilmem ne agirlasirsam çağırırım dimi hiç dinlensin son zamanları eşiyle zaman geçirsin vs vs demek yok...
paşa torunu mu şehzade mi bilmiyorum artık.. doğru diyorsun bak 40 diyorda bu doğum sonrası birde öncesinden de gelecekti cus ya 2 ay nedir allahim
Aaaaaaa siz aramasaniz birde arayacaklari yokuff ya canım inşallah bir an önce gelir bende o aspendos bulvarında istikbalden aldım mobilyalarimi hala sandalye gelcek ne güzel gelmişti yırtık çıktı ben birde Kasımda almıştım mobilyalarimi inşallah öyle saçma sapan mobilua beklemek zorunda kalmazsin
Ay şaka gibi bir kadın yaEki Görüntüle 3415690 Ya mesela ultrason fotosunu attım eşim istemişti atmami bana böyle bir şey yazdi ve hep böyle olumsuz ama iyi biriymiş gibi konuşuyor niye dertleniyorum anliyo musunuz![]()
Kız bunlar gelip napacak emzirme danışmanları felan mı bunlarAyyy bilmiyorum nasıl rahat ediyorlar ben kendi anneme kal desem bile o kadar kalmaz eşim rahat edemez diye en iyisini demişsin benimki de çok kalmak isterse ben de öyle demeyi düşünüyorum zaten bu stresten sütüm etkilenirse eşimle bozuşuruz28 Mayıs görünüyor haftaya memlekete gidicem geçen eşim görümcemle konuşuyor o Konyada oturuyor işte eşim anlatıyor doğum Antalyada olcak felan aa ben de gelirim diyor gel de çıldırma ya
Ben kanzın park yatağını aldım açtım yerine bebek çamaşır deterjanıyla bezi ısladım sildim kurumasını bekliyorum kurusun üzerini örtüyle örtüp öyle bekleyeceğimgolden-snitch kiz aklıma ne geldi
Mavi070707 mobilyalardan bahsedince.. seni hep doğuma giderken bebeğinin park yatağını düşünen anne olarak aklıma geleceksin
park yatak işini naptiniz bak o kısmı da hiç anlatmadin
Tamam canım çok teşekkür ederimDoğum sancısı 100 oluyor 50-60 felan da sancı oluyor ama doğum sancısı 100e vurmalı ve düzenli olmalı artık zatem biraz sancılar çıkabilir yalancı kasılmalar felan normal
Canım benim haftalardır havalaniyor ama daha silmedim silsem iyi olur aslinda..Ben kanzın park yatağını aldım açtım yerine bebek çamaşır deterjanıyla bezi ısladım sildim kurumasını bekliyorum kurusun üzerini örtüyle örtüp öyle bekleyeceğim
Benimde ilk gittiğimde 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı ve o hafta ilede uyumlu gidiyor canım arayı kapatmadı. Bunun cinsiyeti erkek ama bi öncekim kız ondada aynı durumu yaşadım geç yumurtluyorum
Değiştirdim canım. Bende 37+2 şimdi olacaktım ne güzel ozaman 29 nisanda 39+0 da doğum olacaktı bu geç döllenmeler bizi bitirdi be![]()
Sonradan mı oldu gerileme?Ya acaba bende de öyle bi durum mu var.Bunu nasıl tespit ediyorlar.Benim bebeğin de gelişimi 2 hafta ,3 hafta geriden geliyor,yani geç döllenme olduğunu nasıl anlıyorlar...inşallah benim de öyle bişeydir...bide bana perinatolog ciğer geliştirici yapmadı ,ben gerek görmüyorum dedi,acaba zararı mı var neden yapmadı merak ettim..Kadın doğumcu da perinatolog izni olmadan yapamayız diyor Size yapılmasına kadın doğum uzmanı mı karar verdi?
Bence bunlar bedava tatil yapma peşinde o tarihte sezon açılmış olur antalyada oh misAyyy bilmiyorum nasıl rahat ediyorlar ben kendi anneme kal desem bile o kadar kalmaz eşim rahat edemez diye en iyisini demişsin benimki de çok kalmak isterse ben de öyle demeyi düşünüyorum zaten bu stresten sütüm etkilenirse eşimle bozuşuruz28 Mayıs görünüyor haftaya memlekete gidicem geçen eşim görümcemle konuşuyor o Konyada oturuyor işte eşim anlatıyor doğum Antalyada olcak felan aa ben de gelirim diyor gel de çıldırma ya
Ben çamaşır deterjanıyla suyla sildim bir zararı olmaz diye sonuçta kıyafetleri de bunla yıkanıyorCanım benim haftalardır havalaniyor ama daha silmedim silsem iyi olur aslinda..