Olmuş o olmuş çok şükür ben en ufak bisiy göreyim diye testi parçaladım Allah kucağına almayı da nasip etsin canimmBen yaptım. Silik çıktı. Tam sevinemiyorum çünkü daha çok erken 3. Gün embriyosu ve 7. Günüm. Yarın sabah ilk idrarda yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuş o olmuş çok şükür ben en ufak bisiy göreyim diye testi parçaladım Allah kucağına almayı da nasip etsin canimmBen yaptım. Silik çıktı. Tam sevinemiyorum çünkü daha çok erken 3. Gün embriyosu ve 7. Günüm. Yarın sabah ilk idrarda yapacağım
Amin canım benim. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldusun İnşallah doğrudur. Pazartesi kan sonucumu paylaşacağım sizinle 1 martlılardan erken test yapan başka kimse yok mu???Olmuş o olmuş çok şükür ben en ufak bisiy göreyim diye testi parçaladım Allah kucağına almayı da nasip etsin canimm
Hayırlı olsun canım pozitif görünüyor şuan belirtin var mıydı?Amin canım benim. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldusun İnşallah doğrudur. Pazartesi kan sonucumu paylaşacağım sizinle 1 martlılardan erken test yapan başka kimse yok mu???
Maalesef yapacak cesareti kendimde bulamıyorum benimde 2 tane 3.gün embriyosuydu sanırım tek çizgi görmekten korkuyorumAmin canım benim. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldusun İnşallah doğrudur. Pazartesi kan sonucumu paylaşacağım sizinle 1 martlılardan erken test yapan başka kimse yok mu???
Teşekkür ederim canım. İnşallah pozitif devam eder. İnan belirgin bir belirtim yok. Sadece sol kasığım biraz ağrıdı o kadarHayırlı olsun canım pozitif görünüyor şuan belirtin var mıydı?
Biliyomusun yapar yapmaz keşke yapmasaydım dedim. En doğrusu gerçek test gününü beklemek zaten. Hiç birşeyden emin olamıyoruz ki. İnşallah pozitif sonucunu paylaşırsın canım bizimleMaalesef yapacak cesareti kendimde bulamıyorum benimde 2 tane 3.gün embriyosuydu sanırım tek çizgi görmekten korkuyorum
İnşallah canım hiçbirimizin emekleri boşa gitmesin senide gerçekten tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler değerlerinBiliyomusun yapar yapmaz keşke yapmasaydım dedim. En doğrusu gerçek test gününü beklemek zaten. Hiç birşeyden emin olamıyoruz ki. İnşallah pozitif sonucunu paylaşırsın canım bizimle
Ben varım 5 . Gün embriyosu 4aa çift transfer. 6 martta sabah lekelenme yaşadım. Doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi. Dün öğlen test yaptım negatif çıktı. Erken olmasına rağmen yaptım ama insan duramıyor işte. İnşallah kanda pozitif olurAmin canım benim. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldusun İnşallah doğrudur. Pazartesi kan sonucumu paylaşacağım sizinle 1 martlılardan erken test yapan başka kimse yok mu???
Ben 2 Martım sabah çok erken test yaptım 4:48de çok silik bi çizgi çıktı ama negatife biraz alıştırdığım için test yanlış falan olabilir diyorumAmin canım benim. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldusun İnşallah doğrudur. Pazartesi kan sonucumu paylaşacağım sizinle 1 martlılardan erken test yapan başka kimse yok mu???
Bende senin gibi düşünüyorum kan verene kadar O kadar çok negatif gördük ki silil çizgi olsa bile gönlümüz razı değil Kanda da alırız inşallah pozitifiBen 2 Martım sabah çok erken test yaptım 4:48de çok silik bi çizgi çıktı ama negatife biraz alıştırdığım için test yanlış falan olabilir diyorum
Benim yarın test günüm 12. Günüm çok heyecanlı bekleyiş dediğiniz gibi ne olacak acaba hissettiğim hiç birşey yok sizler gibi bekledim sabrettim hiç test yapmadım bakalım yarın sonuç belli olacakTest yapan yok mu hadi pozitifler sıralansın test sipariş ettim trendyoldan
Evet 7.ci gün negatifti 10cu gün kanda pozitif görmüştüm sankın erken test falan yapayım deme takipteyimDoğru senınde cok belırtısız olmuştu Ogrenmen
Taze anne opera indir sıfır reklamKızlar çok alakasız bi şey soracağım ben site üzerinden giriyorum kadınlar kulübüne ama bazen forumda bi reklamlar(uzanıp bacağını sallayan kızlar falan töbe estağfurullah ) çıkıyor şaşırıyorum. Sizde de çıkıyor mu?
Bunu nasıl indiriyoruz bende normal kadınlar klübü inik bunda reklam hepTaze anne opera indir sıfır reklam
İnşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur canım sanaBen varım 5 . Gün embriyosu 4aa çift transfer. 6 martta sabah lekelenme yaşadım. Doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi. Dün öğlen test yaptım negatif çıktı. Erken olmasına rağmen yaptım ama insan duramıyor işte. İnşallah kanda pozitif olur