- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
İnşaAllahİnternetten videoları da izledim yapacağım bakalım hayırlısı hakkımızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllahİnternetten videoları da izledim yapacağım bakalım hayırlısı hakkımızda
Çok nazlı bizimkiler bütün ignelerimi saklıyorum resimlerini cekicem süreç bitince, büyüyüp bana diklendiginde gosterip duygu sömürüsü yaparımOff Bebıklerr sesımızıı duyundaa Gelın artıkk
Teşekkür ederim canım Buradaki arkadaşlarımın mesajlarını okumasaydım belki yapardım ama olumlu olumsuz ikilem yaşamayayım istedim aslındaCanım seni tebrik ediyorum, 12 gün test yapmadan durdugun için
Mantıklı bende saklıyorum Ama o açıdan dusunmedım ahahÇok nazlı bizimkiler bütün ignelerimi saklıyorum resimlerini cekicem süreç bitince, büyüyüp bana diklendiginde gosterip duygu sömürüsü yaparım
AMİN inşallahOff Bebıklerr sesımızıı duyundaa Gelın artıkk
Ahaha daha ne detaylar düşündüm bir bilsenMantıklı bende saklıyorum Ama o açıdan dusunmedım ahah
Olmaz bısey zaten 5 gun olmustur tutunmusturrrrKızlar ya yakın mesafe bir yere gidecektim. Arabayı süren kişi bütün çukurlara hızla girdi. O kadar salladı ki anlatamam size. İçim disima çıktı. Bugün de 5. Günüm inşallah bı şey olmamistir
new york üniversitesi gün gün transferden sonra ne olduğunu anlatan bir yazı yayınlamış, çevirisi şu şekildeKızlar ya yakın mesafe bir yere gidecektim. Arabayı süren kişi bütün çukurlara hızla girdi. O kadar salladı ki anlatamam size. İçim disima çıktı. Bugün de 5. Günüm inşallah bı şey olmamistir
Ahaha daha ne detaylar düşündüm bir bilsen
Cok guzel bılgılendırdın tatlım Teşekkurlernew york üniversitesi gün gün transferden sonra ne olduğunu anlatan bir yazı yayınlamış, çevirisi şu şekilde
1.gün: embriyo kabuğundan çıkmaya başlar
2.gün: embriyo kabuğundan çıkmaya devam eder ve rahme tutunmaya başlar
3.gün: embriyo rahim yüzeyinde daha derine gömülür ve yerleşme başlar
4.gün: yerleşme devam eder
5.gün: yerleşme tamamlanır. plasenta ve fetus olacak hücreler gelişmeye başlar.
6.gün: hcg hormonu kana karışmaya başlar
7-8.gün: hcg hormonu artmaya devam eder, hücreler gelişime devam eder
9.gün: hcg hormonu artık testlerde gözükecek kadar yüksektir.
yani 5.gün artık olacağı varsa tutunmuş oluyor, o saatten sonra çukur sallantı vs etki etmez artık sen içini rahat tut
Eki Görüntüle 3398451
Canım bu yumurta sayısına gore karar veriliyor. Çok yumurta toplanınca rahim yorgun diye dinlendiriliyor. Az yumurta toplanınca transfer ediliyor. Senin kaç yumurta görünüyor ?Hanımlar merhaba. Ben de bu ay devlet hastanesinde tedaviye başladım 1 hafta oluyor. İyi gidiyor şimdilik çok şükür. Size iki sorum olacak iğnelerin size yan etkisi olmuş muydu hiç kasıklarda ağrı ve hafif bulantı gibi? Bir de bizim süreç yumurtalar toplandıktan sonra döllenme olursa hemen transfer olacak. Yazılanları okudum da çoğu rahim dinlendikten sonra olacak yazmış. Benim gibi hemen olacak var mı?
inan ohss riski varsa donmuş transfer en iyisi, beklediğine değiyor. benim 5.gün 13 yumurtam büyümekteydi, sonunda 24 yumurtam toplandı, arkadan gelen de 10 tane ufak yumurtayı almışlar. ohss'yi orta seviyede yaşamama rağmen üstüne transfer olsaydım ne hale gelirdim kim bilir diye çok düşündüm, eminim stres bile sonucumu etkilerdi. beklediğim 2 ay kafa yapım konusunda bile çok iyi geldi.Sağda ve solda şu anda toplam 12-13 yumurta civarı gözüküyor canım. Şimdilik doktorlar direkt yapılır diyor ama bakalım sanırım hormon durumu da önemli
Canım benim de 19 toplandı.inan ohss riski varsa donmuş transfer en iyisi, beklediğine değiyor. benim 5.gün 13 yumurtam büyümekteydi, sonunda 24 yumurtam toplandı, arkadan gelen de 10 tane ufak yumurtayı almışlar. ohss'yi orta seviyede yaşamama rağmen üstüne transfer olsaydım ne hale gelirdim kim bilir diye çok düşündüm, eminim stres bile sonucumu etkilerdi. beklediğim 2 ay kafa yapım konusunda bile çok iyi geldi.
24ün 10'u opudan önce çatlamış, 14 tane topladık diyebiliriz yani. 10'u döllendi 2 tane 3.gün 3 tane 5.gün donduruldu dün ilk transferimi oldum.Canım benim de 19 toplandı.
Bende hafif geçirdim ohss riskini.
Öncesinde 4 topllanmisti hiç hissetmemiştim. Taze transfer oldu ama tutmadı.
Bunda dontor bir adet bekleyelim demişti ama benim tarih müsait olmadı 2 bekleyelim dedim. İyiki öyle demişim, rahmim zor toplaniyor. İlk reglimi oldum dün, baya baya sancılı geçiyor.
Sen kaç yumurta dollendi ?
İnşallah transferiniz hayırla sonuclansin.24ün 10'u opudan önce çatlamış, 14 tane topladık diyebiliriz yani. 10'u döllendi 2 tane 3.gün 3 tane 5.gün donduruldu dün ilk transferimi oldum.
benim doktorum 3. reglde başlattı. ilki zaten opudan 1 hafta sonra oldu, tam 2 ay beklemiş oldum. benim de ilk 2 reglim ağrılıydı
çok teşekkür ederimİnşallah transferiniz hayırla sonuclansin.
Opu sonrası kan sulandirici iğne kullanmış miydiniz ?