- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
İnşallah aminİnşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur canım sana
O lekelenmede yerleşme lekelenmesidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah aminİnşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur canım sana
O lekelenmede yerleşme lekelenmesidir
Ay safari kullanıyordum ben ya çok ayıp bazen gözüm ilişiyorTaze anne opera indir sıfır reklam
Siklusun 7.gününe göre çok iyi gözüküyor. Zaten ovülasyon 14.gün civarı olduğundan yumurtanın 15cm olmasını bekleyemezdik. Rahim duvarı için de çok erken, bana iyi gidiyorsun gibi geldiselam kızlar, doktor kontrolunden geliyorum. bugün adet sonrası 7. günmüş (2 martta adet başladı, bence 6. gündü ama bu hesaplamalara aklım ermiyor) doğal siklus ilerliyoruz. muayene de dominant yumurtam 10,5 mm miş rahim kalınlığıda 6,5 dedi doktorum. 12 marta kontrol verdi. bu rakamlar vaktine göre iyi mi. doktorum olumsuz bişey söylemedi ama doğal siklus olduğu için istediğimiz rakamları çıkmazsa sonraki ay yaparız dedi. yanlış hatırlamıyorsam çatlatma iğnesi için yumurtalarımın 17 mm olması gerekiyordu. birde transfer öncesi rahim kalınlığı 8 mm üstü. sizlerin nasıldı süreçteki rakamlar
Bunu nasıl indiriyoruz bende normal kadınlar klübü inik bunda reklam hep
Ay safari kullanıyordum ben ya çok ayıp bazen gözüm ilişiyor
İnşaAlalhİlk idrarla yapmadım. 1 saat önce yaptım. Sevinemedim henüz kızlar. İnşallah kanımda güzel çıkar. Ve inşallah hepimiz pozitif alırız
Evde test yok sıparıs ettım 3-4 gune anca gelirEvet 7.ci gün negatifti 10cu gün kanda pozitif görmüştüm sankın erken test falan yapayım deme takipteyim
Merhaba, ben de bu akşam kullanmaya başlayacağım. Kendiniz mi vurdunuz iğneyi? Doktorum bana 225 dozunda kullanmamı söyledi göbek bölgesine uygulanıyormuşMerhaba bende bu ay transfer olacağım. Dün itibari ile gonal-f kullanmaya başladım. Umarım hepimiz için süreç güzel ilerler.
Evet göbek delıgıne dört parmak koyun kucuk parmagınızın geldıgı bölümden vurunMerhaba, ben de bu akşam kullanmaya başlayacağım. Kendiniz mi vurdunuz iğneyi? Doktorum bana 225 dozunda kullanmamı söyledi göbek bölgesine uygulanıyormuş
Benim ilk transferimde yapılmıştı dedim bacağımı daha kullanmayacağım heralde hatta bir hafta sonra bi tane daha vermişti doktorum. Şimdiki transferde değerin iyi iğneye gerek yok diyip vermediKızlar kalcadan progesran yapmıslarmıydı tramsfer gunu sıze? Kız nasıl agrıyor Kalcam
Sağlı sollu bi tarafa progestan diğer tarafa proluton depot yapıldı :) progestan ı her gün kalçadan yaptırıyorum, proluton u 5 günde 1 yaptırıyorum kevgire döndüm:) totom bağımsızlığını ilan etti zor oturuyorum üzerineKızlar kalcadan progesran yapmıslarmıydı tramsfer gunu sıze? Kız nasıl agrıyor Kalcam
Korkulu rüyam adını duymak istemiyorum kalçadan yapmamak için göbekten olana geçtimKızlar kalcadan progesran yapmıslarmıydı tramsfer gunu sıze? Kız nasıl agrıyor Kalcam
Aaa o nu degere gore mı verıyormış yenı duydumBenim ilk transferimde yapılmıştı dedim bacağımı daha kullanmayacağım heralde hatta bir hafta sonra bi tane daha vermişti doktorum. Şimdiki transferde değerin iyi iğneye gerek yok diyip vermedi
Yok kuzu bende göbekten yapıyorum zaten ama transfwrden sonra 1 tane kalcadan yaptılar bana beyaz bişeydıKorkulu rüyam adını duymak istemiyorum kalçadan yapmamak için göbekten olana geçtim
Ayyu sen daha kötuymussun kız Allah yardmcn olsunSağlı sollu bi tarafa progestan diğer tarafa proluton depot yapıldı :) progestan ı her gün kalçadan yaptırıyorum, proluton u 5 günde 1 yaptırıyorum kevgire döndüm:) totom bağımsızlığını ilan etti zor oturuyorum üzerine
Bir de benden duyun.. Progestan 2 ampul tek seferde vuruluyorum sağ sol beze dolu acıdan ve yanmadan dolayı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorumAyyu sen daha kötuymussun kız Allah yardmcn olsun
Canım seni tebrik ediyorum, 12 gün test yapmadan durdugun içinBenim yarın test günüm 12. Günüm çok heyecanlı bekleyiş dediğiniz gibi ne olacak acaba hissettiğim hiç birşey yok sizler gibi bekledim sabrettim hiç test yapmadım bakalım yarın sonuç belli olacak
İnternetten videoları da izledim yapacağım bakalım hayırlısı hakkımızdaEvet göbek delıgıne dört parmak koyun kucuk parmagınızın geldıgı bölümden vurun
Yani göbek deliğinin altı kısımdaki yarım bölgelere yapılıyor.
Anladım özür dilerim 2ay sonra adet olunca gel dedi ama ne zaman transfer yapacağına nasıl karar verecek yani adetin kaçıncı günüTransfer olduğun günden sayıyorsun kuzum benim ilk transferim dondurulmuştu doktorum ilk günden sayıyoruz dedi
Off Bebıklerr sesımızıı duyundaa Gelın artıkkBir de benden duyun.. Progestan 2 ampul tek seferde vuruluyorum sağ sol beze dolu acıdan ve yanmadan dolayı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum