- 31 Ağustos 2012
- 21.717
- 35.024
Kaçıncı gun embriyosuydu canım ?Günaydınn anne olma yolunda emek veren güzel kadınlar, kadinlar günümüz kutlu olsun️ 1 martli olarak ilk idrarla test yaptım sonuç negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gun embriyosuydu canım ?Günaydınn anne olma yolunda emek veren güzel kadınlar, kadinlar günümüz kutlu olsun️ 1 martli olarak ilk idrarla test yaptım sonuç negatif
Allah yardımcın Olsun.Kızlaarrrr günaydın hepinize, yola çıktık bebişlerimizi almaya gidiyoruz çok heyecanlıyım bana dua edin
geliyor gelmekte olan. pozitif kalmaya devam. hayırlı olsun.Merhaba kızlar, 2 Martta 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Gece kalkıp dayanamayıp test yaptım 7.dk da çok silik bi çizgi belirdi sonradan biraz daha belirginleşti sizce pozitif midir? O kadar pozitif görmemişim ki çizginin yeri doğru mu onu bile sorguluyorum
Evet canım sılık bı cızgı gorunuyor. Yarın tekrar yap bakalımmm InsaAllah Bebısının haberıdır ama cok erken yapmışsın. Ben test felan almadım Evde olursa hergun yaparımMerhaba kızlar, 2 Martta 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Gece kalkıp dayanamayıp test yaptım 7.dk da çok silik bi çizgi belirdi sonradan biraz daha belirginleşti sizce pozitif midir? O kadar pozitif görmemişim ki çizginin yeri doğru mu onu bile sorguluyorum
Ay amin inşallahgeliyor gelmekte olan. pozitif kalmaya devam. hayırlı olsun.
Transferden önce eşim almış beni de tembihledi yapma diye ama gece o uyurken yaptım bi test daha var onu da cumartesi ya da pazar yapmayı düşünüyorum kaçak bi şekildeEvet canım sılık bı cızgı gorunuyor. Yarın tekrar yap bakalımmm InsaAllah Bebısının haberıdır ama cok erken yapmışsın. Ben test felan almadım Evde olursa hergun yaparım
Canım daha erken değil mi? Kaçıncı gün embriyosu?Günaydınn anne olma yolunda emek veren güzel kadınlar, kadinlar günümüz kutlu olsun️ 1 martli olarak ilk idrarla test yaptım sonuç negatif
1 tane 3. Gün embriyosu daha önce tedavi gören arkadasim bugünden itibaren başla varsa çıkar dediKaçıncı gun embriyosuydu canım ?
3. Gün embbriyosu bilmiyorum ki erken mi daha önce tüp bebek yaptıran Bi tanıdığım abla başla sabah ilk idrarla yapmaya kan testine kadar dedi.Canım daha erken değil mi? Kaçıncı gün embriyosu?
3. Gün embriyosu için çook erken. Hiç boşuna üzme kendini Aynı gün transfer olmuşuz seninle, bende 3. Gün embriyosu transfer oldum. Erken testi pazar yaparım diyordum1 tane 3. Gün embriyosu daha önce tedavi gören arkadasim bugünden itibaren başla varsa çıkar dedi
Erken canım tabı 3. Gun embrıyosu bıde Hıc dusunmeyın oyle morel bozmayın3. Gün embbriyosu bilmiyorum ki erken mi daha önce tüp bebek yaptıran Bi tanıdığım abla başla sabah ilk idrarla yapmaya kan testine kadar dedi.
Benım eşim uyardı ılkınde 4. Gun yapmayanbasladım negatıf cıkmıştı zstende Bunda kesınlıkle yapmak yok felan dedı De evdede test yok zaten Hafta ıcı AlırımTransferden önce eşim almış beni de tembihledi yapma diye ama gece o uyurken yaptım bi test daha var onu da cumartesi ya da pazar yapmayı düşünüyorum kaçak bi şekilde
TeşekkurlerrrGünaydın arkadaşlar kadınlar günümüz kutlu olsun
InsaAllah canım benımmmMerhaba bende bu ay transfer olacağım. Dün itibari ile gonal-f kullanmaya başladım. Umarım hepimiz için süreç güzel ilerler.
Sakin kalırmısın lütfen inşallah bu sefer sımsıkı saracak seni avakado da tüket mutlakaARKADAŞLAR HICBISE HISSETMIYORUM NORMALMI
Yani dün transfer oldum tabi ama ilk Tüp bebek transferımdde cok heyecanlıydım negatıf oldu
Şuan hıcbıse hıssetmıyorum heyecanda yok